kardeşiniz ve çocuğunuz aynı zamanda doğsa?

Adamın çocuğuyla torunu aynı yaşta olacak?!? Şu duruma garabet değil diyenleri anlayamıyorum.

İkisini de çocuk parkına götürür adam artık, aynı yaştaki çocuğu ve torununu. Çocuk da dayısıyla/teyzesiyle birlikte büyür?!? Adamın dışarı çıkacak hali olursa tabi.

Nekadar şımarık bir evlatsınız !Babanız sizle ilgilenmese sevmese haddinizi bildirir ,kocaman kadınsın evlenmişin ,kızkardeşinde üni okuyo çoçuk değil birbirinizi doldurup doldurup insanların hayatına karışıyorsunuz. Sizin çoçuğunuz değil onlar ebeynleriniz.
Kızkardeşinde ortadada kalmış değil siz okul tercihini yanınıza yakın yaptırmışınız. okul bitince ister annenizle ister babanızlar kalsın ajıtasyon yapmayın ortada kalmış gibi kocaman kız olmuş.
Kardeşiniz olursa kabul etmezmişiniz evli barklı bayansın bu ne cehalet? Sen çoçuk yaparken babana mı sorucaksın? herkesin özel hayatı evlilikte aldığı kararlar kendisini bağlar. Biraz haddinizi bilin.
Benim anneminde 2. evliliği ve ben eşini çok kabullenemesemde asla saygısızlık yapmıyorum sizin gibi. Saygı gösteriyorum aldıkları kararlara asla müdahele etmiyorum destekliyoruz aksine. ben şuan hamileyim ve annem de çoçuk istese aynı zamanda doğursak asla gocunmam . Bence saçma yaşlısınız şöyle böyle demem. Kimin erken ölüceği kimin daha iyi anne baba olucağı yaşla ilgili değildir.Ve ben senin gibi düşünsem dahi asla ağzıma almam 40 yaşında çoçuk istiyo şımarıklık diye,hayat bu sınanırsın Allah sana o çoçuğu o yaşlarda nasip eder o yaşa kadar çoçuğun olmaz Allah korusun. Yazdığını tekrar oku ve kendine özeleştiri yap nefsinle yorum yapma ve emin ol destek olursanız daha sıkı bağlarınız alucaktır.
Aslada utanılıcak birşey değil çoçuğun ve kardeşin aynı yaşlarda olması. seninle hemen hemen aynı yaşlardayız ama sen şuan gerçekten çoçukça düşünüyorsun ilerde fikirlerin umarım değişir.

olmayan cocuk icin yorumlar korkular.. sanirim burda en büyük korku ikisine bsey olursa bize kalicak cocuk.. cok bencillik bence sizin yaptiginiz.. evli olan akli basinda olan her insan cocuk sahibi olabilir allah nasip ettikten sonra.. esiniz cok hakli siz karisamazsiniz bu duruma babaniz olabilir ama bu sonucta kendi özel hayati .. bide olsun kardesiniz cocugunuz olsun ayni emsal ne olurki... yokmu hic öyle .. benim yegenimle kardesim arasinda 1 yas fark var ne olmus arkadas gibi geciniyorlar...

Bence de baban sırf saglik durumu dolayısiyla istememeli ama kararlılarsa yapacak birşey yok. Bu da onlarin tercihidir. Ama babaniza şunu söyleyin. Size birşey olursa biz bakmayız diye.

Bende konu sahibi gibi düsünüyorum, Eger illa bebek istiyorlarsa torun sevsinler. O yasta insanlar torun sahibi oluyor...
Hem konu sahibine egoistce denilmis, ama asil o kadin egoistce, o bebek büyüyünce belki babasina ihtiyac duyunca, babasi istedigi gibi yaninda olamayacak.

vallahi ben babayı hatalı buldum insanlar otuzlarında evlat sahibi olmaya zor karar veriyor
bunlar 50 lerde çocuk istiyor
bir tanesi bizim tanıdık da vardı adam 55 eski karısına inat evlendi köyden 30 luk bir kadınla çock da yaptı sonra adam 60 ında bir hastalıkla hık diye gitti karısı da çocuğu adamın ilk eşten olan çocuklarına bırakıp kaçıyor
5 yaşında çocuk ortalarda
belli bir yaştan sonra 5 kere daha düşünülmeli çocuk yapılırken
ayrıca kadında kırklarının üstündeymiş down sendromu olma durumu daha fazla doğacak çocuğun

bana da hoş gelmiyor teyzeden dayıdan haladan daha büyük yeğenler olabilir her şey hayatta ama bunu bilerek yapmak çok ayrı

A bak aklima ne geldi 40 yasina gelmis insanlari kisirlastirip kulaklarina sari kupe takalim kamu oyuna sunuyorum evet diyenler
eminim kadin kendi kizina kardes istiyodur buda hakki

Burda topa tutulmussunuz ama aynı şey bu topa tutan bidbidi yapanların başına gelse cok olgun bi şekilde karsilicaklar demekki bence kizmakta haklısınız o yaştan sonra Başka bi kadindan kardeşi bende kabullenemezdim ve babanızla anladigim kadariyla aranızda iyi kıskançlık ta yapabilirsiniz herkez kıskanır sadece boş lafı seven çok var ...

Ben size hak veriyorum.hic çocukları olmayan insanlar olsa , dersin ki anne baba olsunlar, yaşı ne olursa olsun, ama bu adam 50 yaşında, ne hakkı var ki , düşünsenize, cocuk 20 yaşına gelince baba 70 yaşında..hiç hoş değil..bence de simariklik..ben de olsam kardeş falan kabul etmezdim.

Bu yaşta çocukları varken tamamen gereksiz.O çocuk ilerde perişan olur.Benim gibi.

Dogurganlik kadinlara verilmis harika bir ozellik.Anne olmus bu hanim daha önce, bir kez daha anne olmak istemesinde ne gibi bir sakınca var ki?40 yas da gec degil ayirica.
Esinizin kaygisida cok yersiz.Onlara bisey olsa bebek size kalmaz.Kimin kime kalacagini ancak allah bilir.
Siz yuvanizi kurmussunuz.Kardesiniz bu durumdan haliyle etkilenebilir.Burada da gorev size dusuyor.Yorum yapip onu daha da doldurmayin.Onlarin yetiskin oldugunu tekrar cocuk sahibi olmalarinin normal oldugunu soylemelisiniz.

Kadın 40 yasinda olunca neredeyse linç edeceksiniz çocuk istiyor diye. Size ne hanımefendi istediklerini yaparlar. Belki çok mutlu olacaklar. Onlar size karıştı mi sen hamile kalırken?

Şu mesaja çok katılıyorum.

Ayrıca kadınlarda +35 yaş gebelik risktir. Hem bebek hem anne için. Hiç olmayana bi şey diyemem doğursun. Ancak 40 yaşında evladı olan bir annenin yeniden anne olmak istemesi hem kendisi hem bebek için risk. Ayrıca babanızın da yaşı genç değil. Olmasını istediği bebekle sürekli kuşak çatışması mı yaşasınlar? Eğer yeterince iyi bakılamayacaksa dünyaya çocuk getirmenin anlamı yok. Kardeşinize az para yollamaya başlamış o çocuk bu Türkiye şartlarında nasıl büyüyecek hem de 40 ve 50 yaşında ebeveynlerle. Bence konu sahibi sizi haklı buldum. Ben olsam ben de kaygılanırım. Bunlar benim fikrim Allah yardımcın olsun

belki yeterince iyi bakacaklar nereden biliyoruz ki?
kardeşine az para yollamasının ardında belki başka bir neden yatıyordur?
çok güzel büyüyor canlı örneği var görüyorum neden olmasın ki

belki yeterince iyi bakacaklar nereden biliyoruz ki?
kardeşine az para yollamasının ardında belki başka bir neden yatıyordur?
çok güzel büyüyor canlı örneği var görüyorum neden olmasın ki

Oladabilir ama konu sahibesinin anlattığına göre iyi bakılamama bakılmaktan çok yeterince ilgili ve uyumlu ebeveyn olamama ihtimali var.

Günahsız bir bebek heves uğruna yazık olmasın da demek istemiş ben konu sahibesini kötü niyetli göremedim insanız herkes bu tür şeyleri kabullenmekte zorlanır, kıskanır, üzülür vs

Adamın yatak odasına utanmadan karisabilmek de sizin gibi boş konusmayanlara mahsus de mi?

Ben 30 yaşındayım, bekarım. Belki hic çocuğum olmayacak belki 40 da olacak..

Kim, ne hakla, saygısızca 40 yaşında bir kadina anne olmayı çok gorebilir?

Babasının mirası bana kalmayacak heralde konu sahibinin. Ama herkes saygılı olsun, hoşgörülü olsun.

Herkes bos konuşmuş dediğinize göre konu sahibinin de çok sayıda mesajını okumuşsunuzdur. Terbiyesizligin lüzumu var mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…