- 23 Ağustos 2012
- 51.863
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.542
- 898
Ben size hak veriyorum.hic çocukları olmayan insanlar olsa , dersin ki anne baba olsunlar, yaşı ne olursa olsun, ama bu adam 50 yaşında, ne hakkı var ki , düşünsenize, cocuk 20 yaşına gelince baba 70 yaşında..hiç hoş değil..bence de simariklik..ben de olsam kardeş falan kabul etmezdim.maalesef sakin kafayla düşünce bile hak veremiyorum o çocuk 3-4 yaşında kalmayacak büyüyecek bir anlık hevesle istiyorlar. sırf eve neşe gelsin özledikleri bir bebek sonra o çocuk büyüyecek ve onların yaşı geçmiş olacak o çocuğa hiç bişey veremeyecekler. kadının kızı babamlarla yaşıyor biz onu bile hazmedememiştik babamda ne çocuğu bu yaştan sonra falan demişti bize şimdi kadın işi inada bindirdi diye düşünüyorum..
evet evi arbası ve maaşı iyi. kadın iştende çıkarım çocuk bakarım falan demiş yeni ev kurudkları için borca girdi ve kardeşime zor para yolluyor babam kardeşimde ister istemez beni ortada bırakacak artık yeni ailesine adadı kendini diye yiiyp bitiriyor. ben kardşeimi zaten kimseye muhtaç etmem ama dışlanmış gibi hissediyoruz kendimizi.
Burda topa tutulmussunuz ama aynı şey bu topa tutan bidbidi yapanların başına gelse cok olgun bi şekilde karsilicaklar demekki bence kizmakta haklısınız o yaştan sonra Başka bi kadindan kardeşi bende kabullenemezdim ve babanızla anladigim kadariyla aranızda iyi kıskançlık ta yapabilirsiniz herkez kıskanır sadece boş lafı seven çok var ...
belki yeterince iyi bakacaklar nereden biliyoruz ki?Şu mesaja çok katılıyorum.
Ayrıca kadınlarda +35 yaş gebelik risktir. Hem bebek hem anne için. Hiç olmayana bi şey diyemem doğursun. Ancak 40 yaşında evladı olan bir annenin yeniden anne olmak istemesi hem kendisi hem bebek için risk. Ayrıca babanızın da yaşı genç değil. Olmasını istediği bebekle sürekli kuşak çatışması mı yaşasınlar? Eğer yeterince iyi bakılamayacaksa dünyaya çocuk getirmenin anlamı yok. Kardeşinize az para yollamaya başlamış o çocuk bu Türkiye şartlarında nasıl büyüyecek hem de 40 ve 50 yaşında ebeveynlerle. Bence konu sahibi sizi haklı buldum. Ben olsam ben de kaygılanırım. Bunlar benim fikrim Allah yardımcın olsun
belki yeterince iyi bakacaklar nereden biliyoruz ki?
kardeşine az para yollamasının ardında belki başka bir neden yatıyordur?
çok güzel büyüyor canlı örneği var görüyorum neden olmasın ki
Burda topa tutulmussunuz ama aynı şey bu topa tutan bidbidi yapanların başına gelse cok olgun bi şekilde karsilicaklar demekki bence kizmakta haklısınız o yaştan sonra Başka bi kadindan kardeşi bende kabullenemezdim ve babanızla anladigim kadariyla aranızda iyi kıskançlık ta yapabilirsiniz herkez kıskanır sadece boş lafı seven çok var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?