kardeşiniz ve çocuğunuz aynı zamanda doğsa?

Benim eşimde 36 yaşında ilk bebegimiz olucak o zaman bizde yapmayalım kadın 40 yaşında diye çocuk yapamaz mi ? Kaldıki onlar artık evlenmisler siz çocuk yapıp yapmamasına karisamazsiniz ki. Babam bizi daha çok sevsin kendi cocugu olmasın benim çocuğumla ilgilensin diye kendinizi bu kadar hırpalamaniz banada egoistlik olarak geldi. Babanda olsa karı koca hayatına karisamazsiniz hele kardeşinin kadını arayip ağzıma ne gelirse saycam demesi bana çok tuhaf geldi.

Bu cocuk 20 yasinda geldiginde baban 70 olacak. O cocuk evlendiginde de, mezun oldugunda da, cocugu olduğunda da ozur dileyerek söylüyorum babaniz hayatta olmayacak. Benimde ne mezuniyetimde babam vardi nede evlenirken olacak bu cok acı bisey bence. Sahsen ben acı çektim her mutlu animda

Annem dayısıyla, ablam dayımla aynı yaşta ve gayet güzel bir çocukluk geçirmişler. Bence kafana takma akışına bırak

bence konu sahibi bi yerde hakli nedenmi babasi simdi 50 yasinda kadinda 40 mis bundan 20 sene sonra baba 70 anne 60 arada o kadar kusak catimasi olacak bir kere bunlari esimin ailesinde biliyorum cocuk 30 una geldiginde birde tam evlenmeye karar verecek anne babanin saglik sorunlari basliyacak yada birinde birini kaybetmis olcak gene bunu allah bilirde yani bence bencillik gibime geliyor kaza ile ilur o ayri ama bilerek bilemedim belkide ben yanlis dusunuyorum

Koskoca insanlar ,hem ara açmak falan ne alaka .Böyle bir şey düşünmemiştir bile bence .

pembesu sende esinden yana sanslisin buns sukret baban para gondermezse kardesinr 1 kac yil siz testek olursunuz esinede bu sorunlari cok yansitma guzelim adam bi yerde sikilir SANADA KABULENMEKTEN VE SAYGI DUYMAKTAN BASKA CARE GORUNMUYOR SONUCDA BABANIN HAYATI

sanki birazdan "yhaaaa babaaaaağğğ onları sevmeeeğ bi tek beni seevğğğğ" diye şımarık bir kız çocuğu gibi ağlayacaksınız.
bencillikten, şımarıklıktan başka birşey değil bu, kusura bakmayın.
annesiyle (ve ailesiyle) yaşayan kızdan tutun daha doğmamış bebeğe bile şimdiden kıskançlık besliyorsunuz.
hayata bakış açınız bu şekilde ise, size kolay gelsin.

Yazmadan edemedim, ne güzel bir kalbiniz var.

Ara ara mesajlarınızı görüyorum, eski eşiniz gerçekten büyük kazık atmış size. Buna rağmen bencillik etmeyip aksine büyüklük gösteriyorsunuz.

Allah sizin gibi insanların sayısını artırsın.

Konu sahibi, babanız ve eşinin yaşı geçmiş değil. Bencil ve peşin hükümlü düşünmeyi geçtim, belki bize anlatmadıklarınız vardır o yüzden endişeleniyor olsanız bile en nihayetinde bu onların kendi kararı.

Ya kadının niyetine bağlı bence.. saf temiz niyetliyse bence sorun yok he bi de maddi açıdan bişeylere ortak etme amacıyla istemişse o zaman hoş değil tabi.. ama dediğim gibi iyi niyetli olduğunu düşünüyorsanız lütfen boşuna kendinizi üzmeyin hatta babanızın adına mutlu olun..

afedersiniz de size ne kadinin oyle bir amaci oldugunu dusunmek kendi kuruntunuzdan baska bir sey degil ikinizde kocaman olmuasunuz zaten babanizla ayni evde yasamiyor etmiyorsunuz sizi etkileyen bir sey yok kadinla baban eli bu karar da onlarin sizin degil demekki kendine guveniyorlar yani ne bu kadar hem kendinizi hem kardesinizi gaza getirdiniz cozemedim

Acikcasi ben olsam kiskanirdim, evet. Ama anlik kiskanclik olurdu sonucta herkesin kendi hayati..babam bile olsa ama sonrasinda düsündügüm tek sey bu yastan sonra nasil cocuk büyütecekleri olurdu. Hadi kadin 40 yasinda simdi cocugu olsa 20 yil sonra 60 yasinda olacak baban da 70 .. bilmiyorum yani ben göze alamazdim..cocuklari olmasa anlardim ama bu konu benimde hosuma gitmezdi. Yinede onlarin hayati..bence hic karisma bosver.

Ben kuşak farkı olayına katılıyorum.Belli bir aralıktan sonra,insanlar kendini sürekli yenilemiyorsa,ciddi çatışmalar çıkıyor.O yüzden aman ne olacak canım demek sağlıklı değil bana göre.
Konu sahibini genel olarak anladım ama üstelemenin alemi yok.Haklısınız ben olsam ben de kadın için değil ama babam için zor olacağını düşünürüm çünkü 50 yaş ile 40 yaş da bir değil.40 yaşında insan yine dinçtir ama 50'sine doğru bizim ülkenin acı gerçeği çoğu insan yaşlandım ben moduna giriyor.Belki babanız öyle biri değildir ama yine de riskli.Yapacak bir şey yok hayat onların hayatı.

40 yaştan sanki 70 yaş gibi bahsetmesinin ötesinde, kendisini babasının annesi falan sanıp, hadi ses etmedik evlemesine ama çocuk da neyin nesi diyosa bi de, kusura ama sana ne oluyo derler adama, senin haddine mi düşmüş kazık kadar insanların hayatını nasıl yaşayacaklarına sen mi karar vericeksin, azıcık yerini bil demek geliyo içimden
benim babam 52 yaşında öldü
ben daha 17 yaşındaydım
40 yaşında kızımı doğurdum, teyzemin kızı dayımdan 5 yaş büyük
yaş maş bunlar hikaye
bu hikayede ki tek gerçek konu sahibinin egoizmi ve babasına karşı haddini bilmemesi

sorun nereden kaynaklanıyor biliyor musunuz? siz hala "baba kuzusu" olarak adlandırıyorsunuz kendinizi de kardeşinizi de.. evet baba sevgisi hiçbir zaman bitmez doğru ama göbek bağlarınızı koparmak zorundasınız.. babanız bir ömür kendisini size adayamaz, her attığı adımı sizi düşünerek atamaz.. nasıl ki siz çocuk yapacağınız zamanı sülalenizle karar almıyorsanız, babanızın da size sorması söz konusu bile olmamalı..

bırakın babanız ile üvey anneniz karar versinler hayatlarını nasıl yönlendireceklerine.. kaldı ki 40 yaş gerçekten küçük bir yaş, tam kazandibi olarak çocuk sevilecek zamanlar..

Ben size hak veriyorum.
Kadının çocuğu var, babanızın çocuğu var. İçlerinde kalmış çocuk hevesi yok.
50 yaşında kalp hastası birinin çocuk sahibi olması da saçmalık, o kadın da bir garip.
Çocuk 20 yaşındayken babanız 70 ve kalp hastası olacak hayattaysa tabi. Çocukla koşup oynayamayacak bile. Bu egoizm değilse ne???? Çocuk veli toplantısına 70lik bir dedenin gelmesini isteyecek mi bakalım?

Babanız çok çocuk meraklısıysa yenisini yapacağına şu anda varolan evlatlarına baba olsun.

Baştan aşağı saçmalık yani. Burdaki yorumlar da zaten bir garip. Çocuk hayat boyu yaşlı,hasta babayla büyüyecek tabi baba 3. kalp ameliyatından sağ çıkarsa. Neyse. Burdaki yorumları takmayın bence. Babanız uçmuş şu saatten sonra ne yapsanız tutamazsınız.

Son düzenleme:
Oğlum 52 günlük bir kardeşim olacağini öğrensem havaya uçarim.
Bencillik yaptiğinizi düşünüyorum.

Ne kadar bencilsin doğmamış çocuğu kıskanıyorsunuz farkında mısınız? Bence kadını arayıp tartışırsanız o Zaman babanızı tam kaybedersiniz, bir erkek için 50 yaş baba olmak için geç değil ayrıca bu onların kararı baban bir yuva kurmuş saygı duymalısınız, Ada'm 80!yaşında yalnız yaşasa Mutlu mu olacaksınız yarın birgün senin de çocukların olur inşallah kimseye ayıracak 5 dakika vaktin kalmaz lütfen yetişkin gibi davranın

Ortada daha cocuk yok.ihtimaller uzerine ne sikintilara girmissinz.ister isteyin ister istemeyin hersey olacagina varir.ayrica babanz ve esi yasli degil.ikinci baharlarini bi bebekle taclandrmk istemislerdr.bu sizi ilgilendrmez.bende bencil buldum sizi.kardeşinz de universiteli oldguna gore yetskin biri.sanki 5 yasindaki cocuk

Kıskanmayın annenız zaten mağdur etmiş. Bırakın yasasın ıstedıgını bıbırlerını sevıp cocuk ısteyebılırler uzatmayın , buyutmeyın , ınsanların mutluluguna engel olmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…