kardeşler arası 1,5 yaş fark

bu örnekleri dikkate alıp ona göre davranacağım, teşekkür ederim

çalışmaya ara verip siz bakacağınz için bence yeterli gelirsiniz. zaten kendinizi yeterli görmeseydiniz isteyerek hamile kalmazdınız aklınızda şüpheleriniz olurdu. hem büyüdüklerinde ikisinin de zor günleri geçmiş olacak çok ara verilince insan bir daha göze alamayabiliyor. yaş zaten 30 u geçince gebelikte olumsuzluklar artıyor. siz bakmayın çevrenizdekilere bebek bir doğsun iyiki doğurmuşsun derler.

ben istiyorum çocuğu onlara ne oluyorsa, umarım benim çocuklarımın da güzel geçer çocuklukları

evet birde yaş faktörü var, 29 yaşındayım, yaş ilerledikçe tahammül azalıyor. ya evet muhtemelen doğduktan sonra fikirler değişecek de şimdi kırdıkları ile kalacak

çok haklısınız, anne babada bitiyor herşey

ben istiyorum çocuğu onlara ne oluyorsa, umarım benim çocuklarımın da güzel geçer çocuklukları
Sen kalbini ferah tut, benim abimle o kadar çok anım var ki...Evde beraber oynadığımızı, ele ele tututup okula gittiğimizi, sabah erkenden kalkıp beraber çizgi film izlediğimizi, doktorda benim için ağladığını hatırlıyorum.
Diğer kardeşlerimi de çok severim ama paylaşım aynı değil. Aynı yaşlarda aynı saflıkta çocukların ortak bir dili oluyor.

Hem sonra sen de çok rahatlayacaksın. Sağlıkla kucağına al inşallah. :)

hiç ilgisi yok.
benim kızlarımın arası 18 ay ve ikisi de bebek benim için. ikisi de emiyor, bezleniyor.
zor ama güzel :)

ahaha aynen annem de bana dedi sağlık ocakları bedava ilaç dağıtıyor aklın nerdeydi dedi iyide ben isteyerek korunmadım ki. ahh umarım bende zayıflarım, ilk doğum kilolarımı atamamıştım henüz

ahaha aynen annem de bana dedi sağlık ocakları bedava ilaç dağıtıyor aklın nerdeydi dedi iyide ben isteyerek korunmadım ki. ahh umarım bende zayıflarım, ilk doğum kilolarımı atamamıştım henüz

Zayıflarsın zayıflarsın :) Ay sorma, kv lere diyoruz da anneler de az değil yatak odamıza kadar damlıyolar yani.. :)

ne güzel yaa maşaallah, umarım benim çocuklarım da böyle bir ilişki yaşar. benim kardeşim olmadığı için iyi günümde de kötü günümde de yalnızım , imreniyorum

Sen kaza adı altında isteyerek hamile kalmışsın. Yaşayacağın zorlukları da biliyorsun. Planların da hazır iş bırakmak gibi. Hamile de kalmışsın zaten. Bu saatten sonra bebeği aldırıp sil baştan mı yapacaksın milletin ağzına uyup.

Benimle kardeşim arasında da 18 ay var annemin söylediğine göre tek eksi tarafı kardeşime hamile kalınca beni sütten kesmek zorunda kalması. Onun dışında kardeşimle tam bir arkadaş gibiyiz o erkek olmasına rağmen arada daha fazla yaş farkı olsa böyle olabilir miydik bilmiyorum. Tabi ki maddi sıkıntıları çok şu an ikimiz de ünivetsitedeyiz. Ben özel bi üniversitede bursluyum ama kardeşim burssuz okuyo. Gider çok fazla haliyle. Ben bitirmiş olsaydım okulu kardeşim de üniversitede olsaydı babamı bu kadar zorlamazdık maddi bakımdan. Yaşlar yakın olduğı için masraflar fazla olabilir ama siz de yaşları küçükken büyük çocuğunuzun kıyafetini eşyalarını çok fazla eskimeden küçük çocuğunuz için de kullanabilirsiniz

En güzelini yapmışsın
Benim de ikiz kızlarım var,bakımı zor olur diye doğurmasa mıydım yani,aldır diyenler nasıl bir akıl yoksunluğuna düşmüşler...ikis tane olunca sevgi ilgi iki katına çıkıyor
Anne baba olarak bile isteye yapmışsınız,o halde gayet de güzel büyütür yetiştirirsiniz diye düşünüyorum. Kimseye kulak asma.

Benim bebeklerim henüz 17 aylık ve inan birbirlerine çok düşkünler,bıcır bıcır anlaşıyolar..onların büyümesini seyretmek çok keyifli..

Sağlıkla gelsin ve büyütün inşallah

Çocuğa yüksek standart vermeyip sefalet vereceksen manevi anlamda da hiç boşuna ama olmuş artık önceden soracaktin

Çok guzell Allah sağlıklı bir şekilde buyutmeyi nasip etsin inşallah.
Benim ablamla aramda 2 yaş kardeşimle de 1,5 yaş var :) ve arkadaş gibiyiz, hiçbir zaman yalnız kaldığımızı hatırlamıyorum. Hep konuşacak dertleşecek birileri vardı hayatımızda ve emindik de sırtımızdan vurulmayacağımızdan :) karşılıksız güvenebileceğimiz insanların hayatında olması insanın tüm hayatını değiştiriyor gerçekten..

ne güzel yaa maşaallah, umarım benim çocuklarım da böyle bir ilişki yaşar. benim kardeşim olmadığı için iyi günümde de kötü günümde de yalnızım , imreniyorum

inşallah... dert etme millete takma. ilki ikiz üçüz olabilirdi. onlar nasıl büyüyorsa seninkilerde öyle büyüyecek. Allah sağlıklı sihatli ömür versin

Cocugu aldirmak ne demek? Isteyrek yapmissiniz.
Dusunun bakalim su an 19 aylik olucak olan oglunuzu bicak altina yatirim ölmesini istermsinz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…