- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
-
ikimiz de calisiyoruz memuruz.esimin maasi benin iki katim.her ay benden 1500 tl aliyor vermek zorundasin diyor.evin nafakasiymis.esimin ikinci evliligiyim ilkinden bir kizi var.beninle evlenmeden once oturdugumuz evi satin almis ama kardesinden borc almis.
kardesi de borc vermis ama evi abimizin ustune yaparsan veririm borc.yoksa ev senin ustune olursa ve sana borc verirsem sana bisey olsa kizina gider o kucuk annesi alir evi ve benim verdigim borc oylece kalir demis.o da evi abisinin ustune yapmis.simdi kardesine olan borcunu biriktiriyor.
ben kendime ayri bir ev almak istiyorum dedim.cunku bu evde ilk esinden olan kizinin da hakki var.benim de bir cocugum var.onun da hakki var tabi.esimin dedigi sey seni bu evden kimse cikarmaz bana bisey olursa seni bu evde oturturlar kimse sana cik demez diyor ama ben baskasinin insafina kalmak istemiyorum.
tamam diyor sen maasindan 1500 ver gerisini biriktir kendine ev al ben de ufak tefek yardim ederim diyor.
bu olay beni huzursuz etti.normal mi esimin konusmalati sizce?olaylara disardan bakan birileri olarak neler soylersiniz?
Biraz iş anlaşması gibi olmuş bana göre ters ben çalışırken birleştirip odemelerimizi yapar gerisini biriktirirdik bence böyle olmalı1500 evin nafakasi ocin veriyorum gerisi bana kaliyor
diyorsun ki maaşımın hepsi bana kalsın. Doğru mu ? Adam sana 1500 ver gerisi senin olsun demiş. Yani evin giderlerini falan adam karşılıyor bu durumda. Bence normal.aynen oyle diyor vermek zorundaymisim
paraumrumda degil biliyor msuun canim.zoruma giden harac ister gibi mecbur vereceksij demesi.çocuğa bakici tuttuk yari parasini istiyor.oyuncak alindi 300 tlye yarisini istedi verdim bendeBacım sen de
diyorsun ki maaşımın hepsi bana kalsın. Doğru mu ? Adam sana 1500 ver gerisi senin olsun demiş. Yani evin giderlerini falan adam karşılıyor bu durumda. Bence normal.
Haaa ben aranızdaki bu para mevzusunu garipsedim orası ayrı. Evlisiniz, karı kocasınız hayatı paylaşmak için yemin ettiniz ama maaşları paylaşamıyorsunuz :)
eşimin ikinci evliliği benim ilk. onun ilk evliliğinden bir oğlu var , ortak bir kızımız var.. Benim evim var evlilik birliği içeriisnde alındı yarı peşinat ailemden geldi, krediyi ben ödüyorum ...ikimiz de calisiyoruz memuruz.esimin maasi benin iki katim.her ay benden 1500 tl aliyor vermek zorundasin diyor.evin nafakasiymis.esimin ikinci evliligiyim ilkinden bir kizi var.beninle evlenmeden once oturdugumuz evi satin almis ama kardesinden borc almis.
kardesi de borc vermis ama evi abimizin ustune yaparsan veririm borc.yoksa ev senin ustune olursa ve sana borc verirsem sana bisey olsa kizina gider o kucuk annesi alir evi ve benim verdigim borc oylece kalir demis.o da evi abisinin ustune yapmis.simdi kardesine olan borcunu biriktiriyor.
ben kendime ayri bir ev almak istiyorum dedim.cunku bu evde ilk esinden olan kizinin da hakki var.benim de bir cocugum var.onun da hakki var tabi.esimin dedigi sey seni bu evden kimse cikarmaz bana bisey olursa seni bu evde oturturlar kimse sana cik demez diyor ama ben baskasinin insafina kalmak istemiyorum.
tamam diyor sen maasindan 1500 ver gerisini biriktir kendine ev al ben de ufak tefek yardim ederim diyor.
bu olay beni huzursuz etti.normal mi esimin konusmalati sizce?olaylara disardan bakan birileri olarak neler soylersiniz?
ben evlenirken ona 20 bin tl degerinde altinimi verdin.bozdurup eve esya aldik.elimdeki o kadardı.daha olsa daha verirdim.borc oduyor ev borcu diye ondan tek bisey istemedigim gibi.altinlarimi da verdim....ac gozlu guvenilmez fesat ben degilim.nefret ediyorum onun sen fesatsin.icin disin kotuluk laflarindan.s....z
Ortak tapu yapsın o zaman.canim guvenemem dedigimde de sen kotu niyetlisin.icin disin fesat diyor.benim ailem iyi diyor .cildiracam.asil benim guvenilmez oldugumu ailesinin ise guvenilir oldugunu soyluyor
Eee ne yapalım yani?onceki esi calismiyormus canim
kadının bir suçu yok ki ona yüklenmek mantıksız. demek ki adamın bu huyunu görmüş belki de bu yüzden boşanmışlar. sorun adamda. konu sahibi paranın bi önemi yok diyor ama memur olmasaydı ve asgari ücret çalışıp 1500 lira verseydi ben o zaman görürdüm paranın önemini.Eee ne yapalım yani?
Acısını senden mi çıkarıyor yani?
Ben adama sinirlendim zaten.kadının bir suçu yok ki ona yüklenmek mantıksız. demek ki adamın bu huyunu görmüş belki de bu yüzden boşanmışlar. sorun adamda. konu sahibi paranın bi önemi yok diyor ama memur olmasaydı ve asgari ücret çalışıp 1500 lira verseydi ben o zaman görürdüm paranın önemini.
bir an sizi yanlış anladım ben özür dilerim. önceki eşe yüklendiniz sandım. helal edin hakkınızıBen adama sinirlendim zaten.
Ilk eşi çalışmamış da yan gelip yatmamış her halde.
Yıllarca arkasını toplayan, pisliğini temizleyen kendisine bir evlat doğuran kadına yaptığı muamele sinirimi bozdu.
Çalışmıyormuşmuşmuş.
Kendisi ikinci evlilik ikinci çocuk yapmış.
Diğer kadının hayati ne oldu peki?
BOSANMIS DUL BIR KADIN oldu.
O kadima trilyonlar harcasa yine de ödeyemez hakkını.
Estağfurullah. Helal olsun, ne demekbir an sizi yanlış anladım ben özür dilerim. önceki eşe yüklendiniz sandım. helal edin hakkınızı
ilk esine cok fedakaelik yapmis canimEvin nafakası ne demek pardon ama evin nerdeyse bütün masrafını sizden alıyor. Çok saçma eşler arasında böyle bir durum olmaz. Harcarken senin paran benim param olmaz ki ya çocuğunuz olmasına rağmen ne biçim davranıyor size. Zaten kardeşinin düşüncesinden de belli bunlar ailecek uyanık galiba. Kimbilir ilk eşi neden bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?