karı koca çalışırken geçimi nasıl yapıyorsunuz?

gerçek anlamda sesi oldu bizde evet :KK47:
ama şu ki maaş kartını eşine teslim etme..
yinede birlikte yapın derim..
ben ettim de vermiyor. zor.. yinede beraber yapıyoruz .
parayı harcadığımda hesap soruyor vay efendim daha geçen hafta 100 lira verdim ne çabuk harcadin gibi soruyor.
bende diyorum ki sen internetten alışveriş yaparken alırken ben bişey diyor muydum dedim adam sesini çikarmadi :D
banane ya benim aldığım herşeye hesaba sorarsa ben pıçaklarim :D
şimdi sormuyor tabi:)
yinede istiyorum çekip getiriyor:D

aynen öyle ben evi geçindirmesem o krediyi ödeyemicek zaten ama ev onun.. şu an bir payım yok evde çok düşünmek de istemiyorum ama allah korusun boşancak olsak ne olur bilmiyorum sonuçta benm de eve katkım belli yani hesaplarımdan yapılan fatura ödemeleri gıda alışverişleri filan..
Allah korusun öyle birşey olmasın tabi de çekişmeli dava da hepsi ortaya çıkıyor sizin birlikte ödediğiniz kısım kadarına ortak oluyorsunuz ,haddimi aşıyorsam kusura bakmayı lütfen ama eşinizin sigara öğle yemeği vs ekstra masrafları varken sizin evden götürerek idareli davranmanız sigaranızın olmaması sonuçta ne olursa olsun onun adına olan ev için ödeme yapıyor olmanız sizin daha fazla fedakarlık yaptığınızı gösteriyor bana.
verdiğiniz ayrıntılar kadarıyla giden sizden gidiyor biraz kendinizi kollayın lütfen.bir araba alın sizin adınıza olsun kredisini ödeyin mesela ortada görünen ve size ait olan birşeyler olsun.
oda biraz kısmayı ve üzerine düşenleri yapmayı aynı zamanda sesini kesmeyi bilsin.
Bu arada boşanma davasında şu da önemli ev kocanızın üzerine olmalı,bazı uyanıklar ailesi üzerine alıyor evlilikten önce diye sonra eşe ödetiyor boşanma davasında hiç bir hak talep edemiyorsunuz.
İş oralara varmasın tabi ama siz yine de kendinizi garantiye alın lütfen yoksda çok üzülürsünüz.

bu düşüncede olursanız olmaz düşüncenizi değiştirmeniz gerek.siz evlendiniz ikinizin o ev onun adına senın adına olumş ne farkeder ki.allah korusun birşey oldu eşinize o ev ailesine dğeil size kalacak.bu bakış açışı yanlış.mal par yüzünden lütfen kava etmeyin.
bu bakış açısı hiç yanlış değil işler kötüyken kendinizi garantiye alamazsınız iyiyken almalısınız.boşanırken kadınlar çok mağdur oluyor.
Kocası ona para hesabı yapıyorsa hanımefendi tabi ki ev kimin üstüne ne kadarı onun diye düşünecek.
hatta yerinde ben olsam tapuyu ortak yapmayı teklif ederdim.

Allah korusun öyle birşey olmasın tabi de çekişmeli dava da hepsi ortaya çıkıyor sizin birlikte ödediğiniz kısım kadarına ortak oluyorsunuz ,haddimi aşıyorsam kusura bakmayı lütfen ama eşinizin sigara öğle yemeği vs ekstra masrafları varken sizin evden götürerek idareli davranmanız sigaranızın olmaması sonuçta ne olursa olsun onun adına olan ev için ödeme yapıyor olmanız sizin daha fazla fedakarlık yaptığınızı gösteriyor bana.
verdiğiniz ayrıntılar kadarıyla giden sizden gidiyor biraz kendinizi kollayın lütfen.bir araba alın sizin adınıza olsun kredisini ödeyin mesela ortada görünen ve size ait olan birşeyler olsun.
oda biraz kısmayı ve üzerine düşenleri yapmayı aynı zamanda sesini kesmeyi bilsin.
Bu arada boşanma davasında şu da önemli ev kocanızın üzerine olmalı,bazı uyanıklar ailesi üzerine alıyor evlilikten önce diye sonra eşe ödetiyor boşanma davasında hiç bir hak talep edemiyorsunuz.
İş oralara varmasın tabi ama siz yine de kendinizi garantiye alın lütfen yoksda çok üzülürsünüz.
ev eşimin üstüne o yönden sıkıntımız yok ama kendime ait araba alma konusu beni de yokluyor sık sık bir türlü icraata geçemedim tekrar düşüneyim..

Back
X