Karısı tehdit ediyor

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Arkadaşlar ben İstanbul'da kabin memurluğu yapıyorum daha başlayalı 1 ay oldu yada olmadi. Her neyse bilirsiniz biz gittiğimiz yerlerde günlük olarak kalıyoruz kaldığımiz otelde bütün iş arkadaşları falan oturduk yemek yedik birde pilot abimiz var 32 yaşında karısı görüntülü aradı bende yanında oturuyordum ama sandalyeler ayrı sonuçta. Kadın dedi senin o kızın yanında ne işin var falan bı ton laf etti bı yandanda bana tehditler yağdırdı o kızı o işten çıkartacam falan ve masada ki herkes duydu direk terk ettim o masayı ama çok zoruma gitti ben 19 yaşındayım o ise 32 bu kadınların herkes benim kocamın peşinde herkes benim kocamı kapacak endişesi nedir Allah aşkına ? Sok oldum yaşı yaşıma uygun bile değil benim yasitlarim varken ben senin kocani napayım !

Fake konu açmayı ne zaman bırakacaksın?9nisan da kabul edildim demissin daha bi ay olmadan nasıl başladın göreve en az iki ay sürüyor eğitimler?Otobüs ya bu hemen 2 haftada hop uçtun pilot abilerle.Pilot abi de sanki ilk uçuşu ya karısı kimseyi kıskanmadı da seni kıskandı allahın işi.

Böyle saçmalıkları bırak da cidden meslek edinmeye bak güzelim.Buradaki eğlence senin karnını doyurmaz

Son düzenleme:
Valla var öyle hastalıklı kadınlar, inanırım. Ben olsam o kadını adam yerine bile koyup kaale almazdım sanırım. Ortam terketmeye gerek yok. Hiç bir yere kıpırdamaz keyfime bakardım. Kocası utansın en fazla, karısının utancından kızarıp bozarsın, ben niye rahatımı bozayım... Aklı başında herkes o kadının normal olmadığını anlamıştır zaten, ciddiye almaya gerek yok yani.

Canım benim eğitimleri bende biliyorum hayallerime tek adım kaldı derken bundan bahsediyordum zaten. Sende az oturda benim gibi kültürlü olmaya bak

Sen niye üzülüp ayrıldın ki masadan? O kadın da kocasını çalıştırmasın her ortamda kadın çalışan var sonuçta nolur nolmaz. Ciddiye alma.

İyide pilot abiniz eşinin huyunu bilmiyor mu?
Hadi bilmiyor diyelim yada ilk kıskandığı kadın siz oldunuz,konu size sirayet etmeden,sizi tehdite varmadan uzaklaşmadı mı oradan?
Oturup kös kös dinleyip,masadaki herkese dinletti mi yani bu konuşmaları.
Bilemedim,erkek fıtratına ters bu durum.

Canım benim eğitimleri bende biliyorum hayallerime tek adım kaldı derken bundan bahsediyordum zaten. Sende az oturda benim gibi kültürlü olmaya bak

'Benim gibi kulturlu" derken.
Hahayy.
Neremle gulucegimi sastim.
Hanfendi siz iyimisiniz?

Aynen eski konularında konu sahibinin hep bi tutarsızlık var. Bi sene içinde yazdığı mesajlarda 17 18 19 yaşlarında. Kasım da açıköğretim lisesine kayıt yaptırmak istemiş,bi yerde sevgilimle şehir dışına gitsem sorun olur mu 17 yaşındayım demiş ;aynı konuyu bi ay sonra kuzenim 17 yaşında sevgilisiyle şehir dışına gitse sorun olur mu diye açmış vs vs

Sarmaş dolaş mı oturuyordunuz da kadın görüntülü ekranda, herkesin içinde üstelik, lafları sıralamaya başladı.
Bana çok saçma geldi. Hadi başkaları duymuyor sanmıştır desek, görüntülü konuşuyorlarmış mümkün değil.
Kocası da hiç tepki göstermedi mi insan anında kapatır telefonu baktı karısı kıskanmaya başladı, bu açık tutup dinletmiş herkese. Üstelik adam pilot yani bir karizması bilmem nesi vardır adam bunu nasıl riske atmış hayret.

Ama o cok kulturlu.

yaşı yaşıma uygun bile değil benim yasitlarim varken ben senin kocani napayım !

peki yaşı yaşına uygun olsaydı? düşünecek miydin o zaman o "kıskanç" karısı olan pilot abinle sevgili olmayı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…