Karısı tehdit ediyor

Bende kabin memuruyum. Şu zamana kadar hiç bir pilot yemekte karısı ile herkesin ortadında görüntülü konuşmadı. Ve hergün biz o insanlar ile beraberiz yeri geliyr bi pilot kokpitten çıkınca biz giriyoruz ve o pilot ile yalnız kalıyoruz o kokpitte. Bunları karısı bilmiyor mu da saçma sapan şeyden olay çıkaracak kavga edecek. Hele de herkesin duyacağı şekilde.Saçma geldi bana bu durum.

Yaşınız kaç ve neden birbiriyle bu kadar tutarsız konular açıyorsunuz bilmiyorum ama bence bu durumu sorgulamanız gerekiyor. İnsan yalnızken ve kimse görmüyorken ne yapıyorsa tam olarak o kişidir. Burası sanal bir alan olsa da yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmek tüm hayatınıza yansır. İnsanın kendini sevmesinin tek bir yolu var o da kendine saygı duymasından geçer. Bu yaptıklarınız kendinize olan saygınızı örseler ve karakteriniz kaderiniz olur.

Yazdıklarıma umarım kırılmazsınız bunları sadece ufkunuzu açmanız için yazıyorum. Eğer ben yanılıyorsam da üzerinize alınmayın ve es geçin.

Zaten bir önceki konunda üç dil biliyorum 19 yaşındayım dediğinde sana inanmamıştım bu konuda da belli ettin bir arkadaş hayaller kabin memuru hayatlar ne peki yazmış. Hayatlar da özentilik ve evden bile çıkamamak okul bile bitirememek olsa gerek bir dahaki konun pilot oldum olsun

Oturmayacaksın o zaman adam evli ise ağır edepli olucaksınız!konu da fake eski konuların da okunuyor yani bu fake konu hevesini anlamiyorum artı niye kendini küçük düşürüyosun belki de konuyu biraz oynayarak attin bi tehtit ile evli adam var mı kafam da deli sorularrrrr

Hostes hanim zamanlar ve evrenler arasi yolculuk ediyorsa demek ki...
Düşünsene bir gün 23 yaşındasın sonraki gün 19 sonra 18
Ne acayip,değişik,fantastik bişey
Ama dur
Şimdi o şey der
Onlardan biri benim,diğeri kardeşim sonra kuzenim bakkal amcanın kızı,kızının kuzeni derken hesaptan kaç kişi çıkar sayamayız biz.
Kültürümüz yetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…