Karısı tehdit ediyor

Canım benim eğitimleri bende biliyorum hayallerime tek adım kaldı derken bundan bahsediyordum zaten. Sende az oturda benim gibi kültürlü olmaya bak
kultur derken ?? Neyin kulturunden bahsedıyosun sen kabın memuru olmak ıcın lıseyı bıtırmek yeter. Eger kastın buysa

Sevgılısıyle otele gıden kımlıgını evde unutanmıydı bu orada 23 yasındayım demıstı

öfff varya insanların işi gücü yok
konu sahibi bi git işine!

bu kız fake konular açıp duruyor yani öyle mi?
3 sayfa konu açmış insaf ya

Mune ablacım bi el atar mısınız bu şahsın olayı neymiş merak içindeyim.

eylülde açık lise kaydını kaçırdım diye konunuz var lise mezunu bile değilsiniz kabin memuru nasıl oldunuz
biraz arastırın öyle yazın yazacaksanız da kültürlü hanım
Yaşını istediginde büyütüp küçülten ablamız kabin memuru da olur, hakim, savcıda

eylülde açık lise kaydını kaçırdım diye konunuz var lise mezunu bile değilsiniz kabin memuru nasıl oldunuz
biraz arastırın öyle yazın yazacaksanız da kültürlü hanım
Ben simdi goz gezdirdim konularina bu kizin. Uzuldum acikcasi. Anne baba ilgisine muhtac, hayati duzensiz kaybolmus bir genc gordum. Ve kesinlikle psikolojik destege ihtiyaci var. Linc edilmesin konunun kapatilmasi uygun olabilir. Mune

Canım benim eğitimleri bende biliyorum hayallerime tek adım kaldı derken bundan bahsediyordum zaten. Sende az oturda benim gibi kültürlü olmaya bak

19 yaşında kabin memuru????

En az üniversite mezunu istemiyor muydu şirketler?

Pilottu karısıyde derken amma fantazi yapmışsın.

De ayrı yazılıyor, kültürüne yakışmıyor.

19 yaşında kabin memuru????

En az üniversite mezunu istemiyor muydu şirketler?

Pilottu karısıyde derken amma fantazi yapmışsın.

De ayrı yazılıyor, kültürüne yakışmıyor.
yurtdisi icin sanirim unv mezunu ariyorlar. yurticinde lise mezuniyeti yeterli diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…