Canım benim eğitimleri bende biliyorum hayallerime tek adım kaldı derken bundan bahsediyordum zaten. Sende az oturda benim gibi kültürlü olmaya bak
Sevgılısıyle otele gıden kımlıgını evde unutanmıydı buAynen eski konularında konu sahibinin hep bi tutarsızlık var. Bi sene içinde yazdığı mesajlarda 17 18 19 yaşlarında. Kasım da açıköğretim lisesine kayıt yaptırmak istemiş,bi yerde sevgilimle şehir dışına gitsem sorun olur mu 17 yaşındayım demiş ;aynı konuyu bi ay sonra kuzenim 17 yaşında sevgilisiyle şehir dışına gitse sorun olur mu diye açmış vs vs
öfff varya insanların işi gücü yokAynen eski konularında konu sahibinin hep bi tutarsızlık var. Bi sene içinde yazdığı mesajlarda 17 18 19 yaşlarında. Kasım da açıköğretim lisesine kayıt yaptırmak istemiş,bi yerde sevgilimle şehir dışına gitsem sorun olur mu 17 yaşındayım demiş ;aynı konuyu bi ay sonra kuzenim 17 yaşında sevgilisiyle şehir dışına gitse sorun olur mu diye açmış vs vs
Baya tutarsız bi hikaye.. katılıyorum..Pilot görüntülü arama yapacak karısı da yanında oturuyorsun diye tehditler yagdiracak?? Bir de o kızı işten attiracagim diyecek? Sacmalama lutfen:)) Hayallerini mi yazıyorsun ki burada
Liseyi de aciktan mi okuyacakmis?eylülde açık lise kaydını kaçırdım diye konunuz var lise mezunu bile değilsiniz kabin memuru nasıl oldunuz
biraz arastırın öyle yazın yazacaksanız da kültürlü hanım
Yaşını istediginde büyütüp küçülten ablamız kabin memuru da olur, hakim, savcıdaeylülde açık lise kaydını kaçırdım diye konunuz var lise mezunu bile değilsiniz kabin memuru nasıl oldunuz
Hakim, savcı ne ya? Tam diplomat kültürü var konu sahibinde. Büyükelçi mi desem Ataşe mi desem bilemiyorum.Yaşını istediginde büyütüp küçülten ablamız kabin memuru da olur, hakim, savcıda
ahaha bu kadar ilerisini hayal edemedim.Hakim, savcı ne ya? Tam diplomat kültürü var konu sahibinde. Büyükelçi mi desem Ataşe mi desem bilemiyorum.
Ben simdi goz gezdirdim konularina bu kizin. Uzuldum acikcasi. Anne baba ilgisine muhtac, hayati duzensiz kaybolmus bir genc gordum. Ve kesinlikle psikolojik destege ihtiyaci var. Linc edilmesin konunun kapatilmasi uygun olabilir.eylülde açık lise kaydını kaçırdım diye konunuz var lise mezunu bile değilsiniz kabin memuru nasıl oldunuz
Canım benim eğitimleri bende biliyorum hayallerime tek adım kaldı derken bundan bahsediyordum zaten. Sende az oturda benim gibi kültürlü olmaya bak
yurtdisi icin sanirim unv mezunu ariyorlar. yurticinde lise mezuniyeti yeterli diye biliyorum ben.19 yaşında kabin memuru????
En az üniversite mezunu istemiyor muydu şirketler?
Pilottu karısıyde derken amma fantazi yapmışsın.
De ayrı yazılıyor, kültürüne yakışmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?