B
birsam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi IIIIxASKISIxIIII
-
1 ay sonra evleneceğim ilk gece nasıl olcak diye çekiniyorum, sen daha evlenmeden oooooo dicek söz bulamıyorum valla
anacıgım dert ettiğin seye bak ver gitsin kız.... bizemi soruyon bizide böle dertlerle yorma insanların daha önemli dertleri var
Ben hiç inanmadım bu konuya.
İçim mi fesat nedir.
Bak burada 4 tane madde yazmışsın. Bu dört maddeden sadece biri onunla beraber olmak istediğini gösteriyor. Diğer üç maddede de görüldüğü gibi sen de doğruyu biliyorsun. Burada üç eksi, 1 artı var. Hayatta eksilerimiz artılarımızı geçiyorsa burada durup düşünülecek birşeyler var demektir...şutarafagitti
ay cnm beniiiimm.bir sene öncesine yani evlenceğim güne kadar bende düşünüyodum.affına hatta affınıza sığınarak bir benzetme yapıcam.hani nesli tükenen hayvanlar vardır ya işte sen,ben ve bizim gibiler de nesli tükenen insanlardanız sanırım
bu nedir yaa.. toplum nereye gidiyor? kadınlar nereye gidiyor?
ahlak yozlaşmasını tam anlamıyla yaşamaya başladık. allahım bu dünyaya çocuk getirmeye korkuyorum. olanlarıda sen koru rabbim:Saruboceq::
sengözlerimebaksanab gerçekmisin sen?
sen şimdi o cocuğu terketmeye kalksan ışığı yaktı nereye kaçtı diye daha bir peşine düşecektir.o zamanda aman beni seviooo, yapıyım bari deme!.. o kaçan ışığın sevdasında olacaktır aman derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?