karisik sevgili meselesi

bana da öyle geliyor, özlem duyuyor sanki yoksa neden hala arkadas yada resim begeniyor, yorum atiyor.. ve enistenin sayfasinda da eski sevgiliyle resimleri mevcut aile oturmalari, aile yemekleri felan

belki sen böylesin ve ne kadar güzel birsey,masallah diyeyim ama cogunluk böyle degil

eskiye dair acabalarim cok sanirim.. seviyor da ama hissediyorum
Hissetmiyorsan çok da seviyor diyemem.Sen daha iyi anlarsın tabi ki ama sevgi nettir, biri seni sevdiği zaman, kafanda acabalar olmaz, sevdiğini bilirsin. Seviyor mu sevmiyor mu, beni mi seviyor, eskiyi mi unutamadı gibi şüpheler varsa kafanda, doğrudur şüphelerin büyük ihtimalle.
Çok haklısın, eski sevgilisiin akrabalarıyla neden hala arkadaş sosyal medyada, hadi arkadaş olarak kaldı silmedi , yorumlaşmak fln ne demek? Ben olsam ben de kızardım.

ya nasil yazayim mesala, bir resim paylasmis enistesi, oda keyifler yerinde masallah afiyet olsun gibi yazmis, oda gel beraber olsun demis, insallah corona bitsin falan filan.. anladinmi

tamam ama bu insanlar zaten eskiden de tanıdığı insanlar.
bu konudan bağımsız olarak ayrılın bence.

belki sen böylesin ve ne kadar güzel birsey,masallah diyeyim ama cogunluk böyle degil
İşte diyorum ya yaşam tarzı, bakış açısı meselesi. Eşimin eski sevgilisinin kocasıyla birlikte evime gelmesi de rahatsız etmiyor beni. Çünkü biliyorum ki aralarında herhangi bir kıvılcım yok. Eşim iyi bir adam, zamanında da iyi bir sevgili seçmiş kendine. Dünya tatlısı bir kadın. Benim yerimde başkası olsa ya da onun kocasının yerinde kıskanç despot bir adam farklı olurdu belki her şey. Belki de kendimiz gibi insanları almışızdır hayatımıza. Siz de kendiniz gibi biriyle hayatınızı birleştirmelisiniz bence. İlişki, evlilik bu kadar zor, bu kadar yıpratıcı bir şey olmamalı çünkü.

ya nasil yazayim mesala, bir resim paylasmis enistesi, oda keyifler yerinde masallah afiyet olsun gibi yazmis, oda gel beraber olsun demis, insallah corona bitsin falan filan.. anladinmi

bu mesajlaşma da ne var

bana her gün birileri corona bitsin bir çayınızı içmeye geleceğim diye mesaj yazıyor

instagramda klasik "gel beraber olsun" geyiği

ayrilmayi düsünüyorum evet yoksa kafayi yicem cokmu büyütüyorum, daha mi rahat ve genis olmaliyim bilmiyorum nasil bas edicem yoksa

Kanka geri kafalılık değil de, senin kabul edeceğin şeyler farklıdır başkasınınki farklıdır. Bu sana nasıl hissettiriyor önemli olan bu. Bir de karşındakinin görüşmesinden ziyade sanırım başka tavırları da var, doğru mu bu tahminim? Yani eski sevgili konusu sizin gündeminizde epey. Hala ona çok kızgın, kırgın vb. Sen sanki kendini ikinci planda hissediyor gibisin... Ama benimki sadece tahmin. Yoksa ben sanmıyorum bu konunun seni bu kadar üzeceğini. Bilmiyorum katılır mısın? Ben burada sezgilerinizin bir şekilde sizi rahatsız ettiğini düşünüyorum.

bu mesajlaşma da ne var

bana her gün birileri corona bitsin bir çayınızı içmeye geleceğim diye mesaj yazıyor

iste bu sekilde yorumlastigi insan, eski sevgilisinin enistesi ve teyzesi fark bu istee.. ne gerek var yani mesala düsün gercekten gitti, eski sevgilisi orda yada onun cocuklari.. ben bunlari kaldirabilecegimi düsünmüyorum sanirim..ve düsünüyorum sorun bendemi acaba diye yada normal mi bu durum

bu mesajlaşma da ne var

Normal arkadaşla olsa tabi ki ne var? Ama sevgilim eski sevgilisinin amcasına , teyzesine yazsa bunu ben de bozulurdum. Zaten genel olarak konu sahibinde sevgilisine karşı şüpheler var, sevgilisinin sürekli , eski sevgilisinin çocuklarını stalklaması, akrabalarıyla hala iletişimde olması.. Bunlar benim de kaldırabileceğim şeyler değil ama herkes farklı tabi.

bana da öyle geliyor, özlem duyuyor sanki yoksa neden hala arkadas yada resim begeniyor, yorum atiyor.. ve enistenin sayfasinda da eski sevgiliyle resimleri mevcut aile oturmalari, aile yemekleri felan

Adam eski hayatından kopamamış ki Kadının çocuğu, akrabaları derken sadece kadın eksik şu tabloda

Akrabaysa normal bunu engelleyemezsiniz. Önceki konunuzu hatırlıyorum bence sevgilinizin hesaplarını incelemeyin. Olan size oluyor. Hem kafanıza takıyorsunuz hem birşey yapmıyorsunuz

evet gercekten süper tahmin, sezgilerim ve hisslerim rahatsiz ediyor, icim rahat degil aslinda kendimi geri planda hissetmiyorum bana deger verdigini ve sevdigini biliyorum ama eskiye karsi özlemi oldugunu tahmin ediyorum ve sanki bana tutunup eskiden uzaklasmak istiyor gibi.. yani yara bandi mi deniliyor sanirim onun gibi bisey.. sonrada diyorum bosver takilma madem yara bandi oluver belki iyi olur sonrada kendime yediremiyorum..

Yara bandı olduğunuzu hissediyorsanız bitirmeniz lazım bu ilişkiyi. Eskiyi unutmak için sizinle birlikte demek oluyor bu.

Ben sizin eski konularınızı okurdum yılllaaar yıllar önce. Aklımda Yengeç burcu olduğunuz kalmış. Burçlara inanmak biraz saçma ama cidden doğru oluyor bazen. Ben de yengecim. İlişki içinde karşı tarafla ilgili en ufak şüphem varsa dengem bozuluyor. Dışardan çok anlayışlı, çok rahat görünsem de mesela karşı tarafı bir şeyden dolayı kıskanıyorsam bir şeyden dolayı dışlanmış hissediyorsam aşırı derecede kafama takıyorum ve normal hayatıma devam edemiyorum. Böyle olmak iyi bir şey mi bilmiyorum. Beş ayda aslında kimse kimseyi deli divane sevmez, yani ne bileyim herkesin geçmişi vardır, bazen hepimiz yara bandı oluruz, yara bantlarımız olur filan mı demek lazım acaba? Ama bir yandan da sürekli çok sevilmiş, ama şu an nefret edilen bir eski sevgilinin gölgesi... Ben olsam sanırım ben de böyle hissederdim. Sizi anlıyorum. Bilmiyorum verebileceğim tek tavsiye gözlemlemek. Gereksiz alınganlık yapıp yapmadığınızı en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum... Ama dengeniz bozulacağına ayrılmak daha iyi sanki ya.

evet malesef yengec burcuyum malesef diyorum cünkü cok fazla duygusal ve takintiliyim.. cok yorucu biliyorum ama elimde degil..

sanirim gercekten ayrilacagim, kaldirabilecegimi düsünmüyorum, aileme sokmak istemiyorum sanirim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…