karisik sevgili meselesi

şimdi bu insanlar ile sevgiliden sonra tanışsaydı bir durup düşünürdüm

ama bu insanlar ile zaten tanışıyorlarmış

sonra sevgili de olunca belki daha da samimi olmuşlardır

bu nedenle adama direkt tu kaka denmez ama konu sahibi bundan rahatsız ve bu durumu paylaşmalı

bu şekilde ilişki yürümez

ne kadar taktir etsemde bana göre fazla genis geliyor bu kafa, saygim sonsuz tabiki herkesin düsünce ve yasam tarzina..keske bende öyle olabilsem cünkü dünya ile bas etmesi zor iste benim gibilerinde.. artik buna kompleks mi denir, özgüvensiz mi, takintili mi bilemicem?

İlla bir isim koymak gerekmiyor. Ne ben genişim ne siz kompleksli. Ben böyleyim siz öylesiniz sadece. Mantıklı olan kendiniz gibi biriyle olmanız. Aksi size hep sıkıntı getirecek çünkü.

İyidr biz normal drsek ne olacak normal demesek ne olacak. Bu tip durumlar herkesin karakterine ve çevresine göre farklıdır. Önemli olan sana göre normal olup olmaması, sana normal gelmiyorsa, sevgilin bunun için diretiyor ve görüşmeye devam ediyorsa yapılacak şey belli, yoksa biz normal desek bile sen ne içindeki sıkıntıdan kurtulacaksın , ne de adam bak kadınların hepsi seni haklı bulmuş konuşmayayım diyecek.

Kesinlikle normal değil

Erkek kardeşim yengeç burcu kadını nasıl bilmem ama bizimkiyle hayat geçmez adam bir dramanın içinde yaşıyor sürekli buhranlı haller yemin ederim bir kadın böyle aşk acısı çekmez boğasım geliyor bunalım bunalım daral getiriyor bizimkini bu buhranlı anlar dışında tek mutlu eden şey ise para yemek en büyük zevki

dün aksam konustuk telefonda, ve bana ne dedi biliyormusun fazla takintili ve dram kralicesisin.. bazen düsünmüyorum degil dedi hayat nasil seninle diye

dün aksam konustuk telefonda, ve bana ne dedi biliyormusun fazla takintili ve dram kralicesisin.. bazen düsünmüyorum degil dedi hayat nasil seninle diye
Yani benimki erkek versiyonu işte insan hayatında sürekli bunalım takılan birini istemiyor düşün ki bu insan benim özkardeşim kanım canım çok seviyorum ama sıkılıyorum yani zaten hayat herkes için zor birde bunu gözüne gözüne sokan biriyle yaşamak ben istemem kardeşim pskolojik tedavi görüyor şuan evinide ayırdı işi dolayısıyla hep şehir dışında uzaklıktanmı bilmem ama daha iyi bu aralar

Tanismisliklari oncedense gorusebilirler,herkes her gorustugu insanin hesabini vermek zorunda degil

Cevdet Ayse' nin Necmettin' le çıktığını biliyor muyduVeli Necmettin' in düğününe gelmiş midir?

Eski sevgilisinin akrabaları ile görüşmesinden rahatsız olduğunuzu söyledinizmi?

evet aynen bu sekilde söyledm ve ekledim bende ayni sekilde olsa nasil hissederdin diye, eski sevilginle görüsmedigin sürece sorun yok benim icin dedi.. ve fazla takintili oldugumu söyledi

kizlar, sevgilinizin eski sevgilnin ailesiyle yani teyzeleriyle ve enistesi ve kuzenleriyle hala arkadas olmasi ve onlarla iletisim halinde olmasi normal mi???

yoksa ben mi cok gerikafaliyim?

isin icinden cikamiyorum
Siz daha öncede konu açmıştınız hatırladım, sevgiliniz eski sevgilisinin çocuklarını da takip ediyordu. Belki ayıp olmasın koca koca insanlar diye takipten çıkmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…