- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Normal arkadaşla olsa tabi ki ne var? Ama sevgilim eski sevgilisinin amcasına , teyzesine yazsa bunu ben de bozulurdum. Zaten genel olarak konu sahibinde sevgilisine karşı şüpheler var, sevgilisinin sürekli , eski sevgilisinin çocuklarını stalklaması, akrabalarıyla hala iletişimde olması.. Bunlar benim de kaldırabileceğim şeyler değil ama herkes farklı tabi.
İşte diyorum ya yaşam tarzı, bakış açısı meselesi. Eşimin eski sevgilisinin kocasıyla birlikte evime gelmesi de rahatsız etmiyor beni. Çünkü biliyorum ki aralarında herhangi bir kıvılcım yok. Eşim iyi bir adam, zamanında da iyi bir sevgili seçmiş kendine. Dünya tatlısı bir kadın. Benim yerimde başkası olsa ya da onun kocasının yerinde kıskanç despot bir adam farklı olurdu belki her şey. Belki de kendimiz gibi insanları almışızdır hayatımıza. Siz de kendiniz gibi biriyle hayatınızı birleştirmelisiniz bence. İlişki, evlilik bu kadar zor, bu kadar yıpratıcı bir şey olmamalı çünkü.
İlla bir isim koymak gerekmiyor. Ne ben genişim ne siz kompleksli. Ben böyleyim siz öylesiniz sadece. Mantıklı olan kendiniz gibi biriyle olmanız. Aksi size hep sıkıntı getirecek çünkü.ne kadar taktir etsemde bana göre fazla genis geliyor bu kafa, saygim sonsuz tabiki herkesin düsünce ve yasam tarzina..keske bende öyle olabilsem cünkü dünya ile bas etmesi zor iste benim gibilerinde.. artik buna kompleks mi denir, özgüvensiz mi, takintili mi bilemicem?
Yani normal değil bence
Birde yengç burcuymuşsunuz bende yengeç olduğum için sizi çok iyi anlıyorum.Ayrılmaya karar vermeden önce konuştunuz mu görüşmemeyi kabul etmedi mi ?bencede degil iste, ayrilmayi düsünüyorum
Erkek kardeşim yengeç burcu kadını nasıl bilmem ama bizimkiyle hayat geçmez adam bir dramanın içinde yaşıyor sürekli buhranlı haller yemin ederim bir kadın böyle aşk acısı çekmez boğasım geliyor bunalım bunalım daral getiriyor bizimkini bu buhranlı anlar dışında tek mutlu eden şey ise para yemek en büyük zevkiBen sizin eski konularınızı okurdum yılllaaar yıllar önce. Aklımda Yengeç burcu olduğunuz kalmış. Burçlara inanmak biraz saçma ama cidden doğru oluyor bazen. Ben de yengecim. İlişki içinde karşı tarafla ilgili en ufak şüphem varsa dengem bozuluyor.Dışardan çok anlayışlı, çok rahat görünsem de mesela karşı tarafı bir şeyden dolayı kıskanıyorsam bir şeyden dolayı dışlanmış hissediyorsam aşırı derecede kafama takıyorum ve normal hayatıma devam edemiyorum. Böyle olmak iyi bir şey mi bilmiyorum. Beş ayda aslında kimse kimseyi deli divane sevmez, yani ne bileyim herkesin geçmişi vardır, bazen hepimiz yara bandı oluruz, yara bantlarımız olur filan mı demek lazım acaba? Ama bir yandan da sürekli çok sevilmiş, ama şu an nefret edilen bir eski sevgilinin gölgesi... Ben olsam sanırım ben de böyle hissederdim. Sizi anlıyorum. Bilmiyorum verebileceğim tek tavsiye gözlemlemek. Gereksiz alınganlık yapıp yapmadığınızı en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum... Ama dengeniz bozulacağına ayrılmak daha iyi sanki ya.
Erkek kardeşim yengeç burcu kadını nasıl bilmem ama bizimkiyle hayat geçmez adam bir dramanın içinde yaşıyor sürekli buhranlı haller yemin ederim bir kadın böyle aşk acısı çekmez boğasım geliyor bunalım bunalım daral getiriyor bizimkini bu buhranlı anlar dışında tek mutlu eden şey ise para yemek en büyük zevki
Bekleme o zaman terkedilmeyi. Koy totişe tekmeyi.terk etmeyi düsünürken sanirim terk edilen ben olacagim..
Yani benimki erkek versiyonu işte insan hayatında sürekli bunalım takılan birini istemiyor düşün ki bu insan benim özkardeşim kanım canım çok seviyorum ama sıkılıyorum yani zaten hayat herkes için zor birde bunu gözüne gözüne sokan biriyle yaşamak ben istemem kardeşim pskolojik tedavi görüyor şuan evinide ayırdı işi dolayısıyla hep şehir dışında uzaklıktanmı bilmem ama daha iyi bu aralardün aksam konustuk telefonda, ve bana ne dedi biliyormusun fazla takintili ve dram kralicesisin.. bazen düsünmüyorum degil dedi hayat nasil seninle diye
Cevdet Ayse' nin Necmettin' le çıktığını biliyor muyduBence haklısınız
Benim arkadaş kalmalarım daha çok arkadaş ortamımın kısıtlılığından, kısacası asosyallikten, çevresizlikten oldu vallaBelki de daha fazla arkadaşım olsa arkadaş kalmazdım. Üniversitede bir çocukla çıkmıştım ismi Veli olsun, Veliyle ilişkim bitti, onun arkadaşı Necmettin'le çıktım. Necmettin'le ilişkimiz de bitti, Necmettin aynı arkadaş ortamından Ayşe ile 1 sene çıktı, sonra onlar da ayrıldılar. Ayşe Necmettin'in arkadaşı Cevdet ile evlendi. Düğünlerine ben gidemedim ama Necmettin gitti, oynadı. Şu an Ayşe ile Cevdet'in çocuğu var çok tatlı. İnstagram'da gördüğüm an basıyorum laykı.
Eski sevgilisinin akrabaları ile görüşmesinden rahatsız olduğunuzu söyledinizmi?
Başka konularda tavrınızı bilmiyorum ama bu olayda takıntı değil bu, tabi ki haklısınız.evet aynen bu sekilde söyledm ve ekledim bende ayni sekilde olsa nasil hissederdin diye, eski sevilginle görüsmedigin sürece sorun yok benim icin dedi.. ve fazla takintili oldugumu söyledi
Başka konularda tavrınızı bilmiyorum ama bu olayda takıntı değil bu, tabi ki haklısınız.
Siz daha öncede konu açmıştınız hatırladım, sevgiliniz eski sevgilisinin çocuklarını da takip ediyordu. Belki ayıp olmasın koca koca insanlar diye takipten çıkmamıştır.kizlar, sevgilinizin eski sevgilnin ailesiyle yani teyzeleriyle ve enistesi ve kuzenleriyle hala arkadas olmasi ve onlarla iletisim halinde olmasi normal mi???
yoksa ben mi cok gerikafaliyim?
isin icinden cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?