karisini aldatıyor

Pochinki

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
263
290
18
32
Eski konumdan bakabilirsiniz çok ses yapıyor evimin içinde inliyolar resmen diye sikayetlenmistim. Kadın tam 1 hafta önce sesi kesildi ve 1.5 aydır evde olmayan çocuk ve başka kadın geri geldi çocuk baba baba dolaşıyor ortalıkta üç gündür. Eşimle sabah konuştuk karısı türbanlı diyor gördüm diyor. Bi de aynı benim gördüğüm diğer kızı da görmüş onu bende gördüm geçen gün genç bi kız saçları açık dedi. Karısını aldatıyor yani essek herif

Eski konumdan bakabilirsiniz çok ses yapıyor evimin içinde inliyolar resmen diye sikayetlenmistim. Kadın tam 1 hafta önce sesi kesildi ve 1.5 aydır evde olmayan çocuk ve başka kadın geri geldi çocuk baba baba dolaşıyor ortalıkta üç gündür. Eşimle sabah konuştuk karısı türbanlı diyor gördüm diyor. Bi de aynı benim gördüğüm diğer kızı da görmüş onu bende gördüm geçen gün genç bi kız saçları açık dedi. Karısını aldatıyor yani essek herif

Karısının kulağına “biraz sesin çıksın” diye fısıldayın🤣

Bina sakini olarak alt katta bundan daha çok etkilenen olarak eşiniz yönetici toplanip sorsalar konussalar rahatsızlığınızı one sürerek doğruysa eğer tepkileri görür en azından ahlaksızlık varsa ortada bina da aileler var sonuçta izin vermemis olursunuz .

Oy ne yapacaksın? Kendimi koydum yerine de bilemedim. Şimdi söylesen dert söylemesen dert. Söylersen bosanirsa ortada bebek var. Belki bosanmaz ama kadının bütün hayatı yıkılır. Söylemesen böyle kandirilmasina göz mu yumacaksin? Sen olsan bilmek istemez misin? Bu o kadının hakkı değil mi? Hadi söyledin diyelim kadın ya ' Kemal'im yapmaz öyle şey ' dedi ne diyebilirsin? Peki adam inkar ederse. Onun sözüne karşı senin sözün. Üstelik bir de tehdit olusturmaya başlar. Korkarsın her an ne yapacak bu adam diye. Oy oy. İki ucu pisli değnek.

Oy ne yapacaksın? Kendimi koydum yerine de bilemedim. Şimdi söylesen dert söylemesen dert. Söylersen bosanirsa ortada bebek var. Belki bosanmaz ama kadının bütün hayatı yıkılır. Söylemesen böyle kandirilmasina göz mu yumacaksin? Sen olsan bilmek istemez misin? Bu o kadının hakkı değil mi? Hadi söyledin diyelim kadın ya ' Kemal'im yapmaz öyle şey ' dedi ne diyebilirsin? Peki adam inkar ederse. Onun sözüne karşı senin sözün. Üstelik bir de tehdit olusturmaya başlar. Korkarsın her an ne yapacak bu adam diye. Oy oy. İki ucu pisli değnek.
Son cümleler geçerli söyleme durumum yok yoksa hiç kaçırmam böyle haksızlığa uğramış insanları düze çıkarmayı. Hatta eşime dedim giderken kapılarına ama iyi ses yaptınız diye not mu assak diye :)) öncelik olarak her zaman kendi evladımı ve sonra eşimi düşünmek durumundayım o yüzden bişey yapamam kadının kendi çözmesi lazım. Adamın evine polis geldi ve ne için geldiğini bilmiyorum arama izniyle bi kaç ay önce. Genç işsiz güçsüz biri zarar verebilir eşim yokken kapıya dayanabilir hemen yan komşu zaten

Karısının kulağına “biraz sesin çıksın” diye fısıldayın
Valla tam yöneticiye söylemek uzereydik eğer söylemiş olsaydık ve karısı evde olsaydı tam facia

Aman Allahım evet hatırladım sizin eski konuyu ne pislik iğrenç adamlar var ya fırsat bu fırsat deyip kadını aldatmış eve kız atmış kadın dünyadan bir haber valla dünyanın çivisi çıkmış karısı kapalı olduğuna göre belkide dini yaşıyorum kisvesi altında ,kızı yaşındakilerle düşüp kalkıyor iğrenç herif

Bence sikayet edin tarihte verin bu eve giren cikan belli degil sesleri evimizin icin aile yeri burasi bu adam degisik kadinlar getiriyordu karisi yok deyin sikayet edin yonetim kapisini calsin sapik herifin boyle insanlarla komsu kalmayin allah korusun yarin bir gun size bisey der belkide saldirir sapik cunku

Kadını görünce de ki 1 haftadır sizin evden kahkaha sesin geliyordu canım komedi filmi mi izliyorsunuz her akşam?
Bir de geçen eşim seni görmüş başını açmışsın bende dedim yok açmamıştır yok ama hergün o evden çıkıyor başka kim olacak dedi vs vs uydur işte

Kadını görünce de ki 1 haftadır sizin evden kahkaha sesin geliyordu canım komedi filmi mi izliyorsunuz her akşam?
Bir de geçen eşim seni görmüş başını açmışsın bende dedim yok açmamıştır yok ama hergün o evden çıkıyor başka kim olacak dedi vs vs uydur işte
Bu mantıklı aslında ama kadın da ne yapsın adam manyak mi sapik mi bişey derse başıma kalır diye korkuyor. Gerçi sen sanmış başını mi actin güzel bir çıtlatma metodu sonuçta direk şikayet değil. Adam bişey yapamaz gibi bu durumda

Bu mantıklı aslında ama kadın da ne yapsın adam manyak mi sapik mi bişey derse başıma kalır diye korkuyor. Gerçi sen sanmış başını mi actin güzel bir çıtlatma metodu sonuçta direk şikayet değil. Adam bişey yapamaz gibi bu durumda
Ne yaptınız konu sahibi uyardınız mi kadını??

Ole baba olcaksa bosansin cocuk ole annesyle kalsn daha iyi
Hayirsiz it srfsz bi babadan daha guzel buyur cocuk ♡ allah yardimcisi olsun

Back
X