Karmen6x'in Diyet Günlüğü

kilo vermek için altın kural kişinin kendi metabolizmasını tanıması bence. neyi, ne kadar,ne zaman yemeliyim? bu soruya doğru cevabı verebiliyorsan ve de uygulamaya geçiriyorsan gitsin kilolar , gelsin ciciler

..............61.3................
sabah ekmek arası peynir, nane yanında da kırmızı biber.....
ara 15-20 micro erik
öğle iskender....
gün bitti su ve yeşilçay hakkım var sadece...

...............61.2..............
uyanınca 3 muzlu gofret.biraz metabolizmayı şaşırtayım dedim.
kimse yok mu benimle zayıflayacak ? çok yalnız kaldım kaç gündür bir kişi bile uğramadı buraya

.............................bir delinin günlüğü.................................
30 dk koşu bandında yürüyüş ve 200 ip atlama..şimdi de yeşilçay..

desteksiz yoluma devam ediyorum.1 kişi bile fark etmedi beni 59 kilo olunca resim paylaşayım belki motive ederim diyordum sizleri ama paylaşsam bile kimse fark etmez yine

ben yıllardır 59 kiloyu tartıda görmedim.şu an vücudum benimle savaşıyor.kafayı yiyeceğim yemek yemek istemiyorum çünkü midem bulanıyor.sürekli kussam rahatlarmışım gibi hissediyorum.çok acı çekiyorum neden ya neden böyle oluyor.bıktım usandım artık.yıllardır kilolar dert başıma.imdatttttttttttttttttttttttt diye bağırsam sesimi duyan olur mu,kurtulmak istiyorum bu durumdan yeter yeter artık!!!!!!!!!

desteksiz yoluma devam ediyorum.1 kişi bile fark etmedi beni 59 kilo olunca resim paylaşayım belki motive ederim diyordum sizleri ama paylaşsam bile kimse fark etmez yine
canım benim artık seni takipteyim başarıcağına inanıyorum 79 dan inmişsin bu kiloya bunu mu başaramıcaksın

merhaba günlüğüm sabah 60.4 çıktım tartı da.(regli olmama rağmen)kırdım mı şeytanın bacağını acep ?
bu arada nereye dahil olayım desem sayfaya sessizlik çöküyor ne kader ama...
gelin arkadaşlar beraber kilo verelim. lütfen aktif yazacaklar gelsin...sayfa canlansın kaloriler yansın...

çok güzel kilo vermişin cnm tbrk ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…