- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Herkesin villası var demişsiniz ama bizim yok:))))
Her gelir grubundan insan var. Geceliği 2000lik otelde kalanlar açız demiyor ki. Evet hayat pahalı ama elmayla armutu karşılaştırmışsınız.
Konuyu bırsktık hatalara mı yorum yapıyoruzilk cümle ve konu içeriği hiç uyuşmuyor ki.
Konuyu bırsktık hatalara mı yorum yapıyoruz
Karnımiz doymuyor diyen adamı yolda görmezsin zaten. Ya da tatillerde. Ülkede zengin var evet. Ama fakirler daha çok. Onlar da günde 12 saat çalıştıktan sonra cüzi miktarda alışveriş yapıp evlerine uyumaya gidiyorlar. Asgari ücretli adamın tatilde işi ne? Veya da işsiz olan birinin. E işi gücü olan adam da yer yani ne yapsın? 40 milyarlık araba zenginlik göstergesi mi bilemiyorum ama kredi çekip alıyorlar. Bazısı da ödeyemiyor sonra. Bankalarda icralık olmuş binlerce dosya da bu yüzden var.
Kısacası kimse açız derken yalan söylemiyor. Ama sen onları dışarda görmüyorsun zaten. Bir de mesela şuna da çok kızıyorum. Adam gidip 10 liraya gömlek alıyor. Millet de "bakın gördünüz mü bu insanların parası yoksa avmler neden dolu* diyor. Tam bir mantıksızlık.
ne hatası? beni ilgilendirmez demişsiniz ama gayet de ilgilenmişsiniz onu söylüyorum.
Birşey derdim ama siyasete girecek o yüzddn yazmayayım ..Valla ben onu bunu bilmem, heyecanla ekmeğin 10 tl olmasını bekliyorum!
Eee o zaman? Konu baştan mantıksız. Karnımiz doymuyor diyorlar ama son model arabalarda geziyorlar yazmışsın başlığa. Kimmiş onlar merak ettim. Benim memur maaşım var ailemle yaşıyorum pek bir masrafım yok ama aylık 2500 lira ile son model araba alamam ya da normal bir araba bile alamam mesela. Asgari ücretle çalışanlar zaten alamaz. İşsiz olan otobüse bile binemez. Yani cevabı bu kadar uzatmamin sebebi konuda bı "ekonomi aslında çoh eyi" havası sezmemdi. Kimse açız derken yalan söylemiyor.Onları da görüyorum ışıklarda dilenenleri sokakta yatanları ama insana olmayan değil olan ilgi çekici geliyo .
Beni ilgilendirmez diye başlayıp, anlatıp anlatıp bu nasıl oluyor diyerek bitirmişsiniz. aynı şeyi ben de yazacaktım, o yüzden size ben de cevap verdim. Dediklerinizin bazısına katılmıyorum, bazısında hak verdim. Yukarıya değil aşağıya bakarak mutlu olabiliriz..Konuyu bırsktık hatalara mı yorum yapıyoruz
Eee o zaman? Konu baştan mantıksız. Karnımiz doymuyor diyorlar ama son model arabalarda geziyorlar yazmışsın başlığa. Kimmiş onlar merak ettim. Benim memur maaşım var ailemle yaşıyorum pek bir masrafım yok ama aylık 2500 lira ile son model araba alamam ya da normal bir araba bile alamam mesela. Asgari ücretle çalışanlar zaten alamaz. İşsiz olan otobüse bile binemez. Yani cevabı bu kadar uzatmamin sebebi konuda bı "ekonomi aslında çoh eyi" havası sezmemdi. Kimse açız derken yalan söylemiyor.
Gecelik 2000₺ veren adam 40binlik arabaya mı biner? Herkes kesesine göre yapıyor tatilini. Kimi ultra otellerde, kimi pansiyonda, kimi çadırda.araba parasıyla nasıl bağdaştırdınız anlamadım.ordan villaya nasıl geçtiniz hiç anlamadım :)
Havuz problemlerinden beter olmuş konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?