Karnımız doymuyor diyorlar altlarında son model arabalar..

ya vala bende şaşırıyorum adamın üzzerinde don yok elinde son model telefon
çocuğunun doğru düzgün eğitim masraflarını karşılayamaz en pahallı sigarayı içer
evinin en temel ihtiyacını karşılayamaz ama gider araba alır
konu içeriğini bilmiyorum ama bu konu bencede düşünülesi bir konu

Bence szin csnınız sıkılmış nerede patlasam diyosunuz
Lafınızın arkasında değilsiniz içerik siliyorsunuz cevap vermemek lazım ama bilmeyene de öğretmek gerekir. memleketin yüzde biri bile denize nazır trilyonluk evlerde oturmuyor 3 tarafımız denizlerle çevrili iken, yukarılara bakmaktan aşağıları görmüyorsanız bu baktığınız yerde sorun var demektir.

Yok mu konuyu alinti yapan bir hayirsever?

Ekmek 10 lira olsun
Benzin de 20 lira
Umrumda degil artik valla. Zenginle fakir arasindaki ucurumu algilayabilecek,cozum onerilerini dinleyebilecek,kendi totosunu degil komsusunu da dusunebilecek,dahasi coluk cocugun egitim ,saglik,guvenlik ve canini dusunebilecek halk ne zaman turerse o zaman umrumda olacak
Saygilar efem

Konunun anafikri ortada konuşulacak bir konu olmamasıbu yüzden konu sahibi derdimi anlatamadım diye ağlıyor ama ortada konu olmadığı için millet de yardımcı olamıyor haliyle

Kesinlikle katılıyorum. Ekmek 10 lira olursa şöyle diyeceğim: Ben ekmek hiç yemiyorum, protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum, o yüzden beni ilgilendirmeyen bir durum!
Benzin de 20 tl olsun şunu diyeceğim: Evimle işyerimin arası yürüyerek 5 dk. Benzin kullanmama gerek olmadığı için beni ilgilendirmeyen bir durum!
Bunları söyleyeceğim günleri bekliyorum. İyice dibe batmadan, yağma ve talan olmadan kimse akıllanmayacak çünkü.
(Az önce kilosu 6,95’e domates aldım ucuzcu bir marketten. Kışın bile bu fiyata almamıştım. Yazın ortasındayız. Önce alamayanları düşündüm, sonra da “Ne düşüneceğim, kendini düşünmeyenden banane!” dedim. Çok da tın yani!)

B Baharyagmuru35 ,
sizi bdvye uygun olmayan konular konusunda defalarca ikaz etmişliğim, özelden detaylıca anlatmışlığım olmasına rağmen sürekli bdvye uygun olmayan konular açıp konu dışı uyarı almanız, içerik silmek yasak olmasına rağmen defalarca içerik sildiğiniz için içerik silme uyarısı aldığınız halde yine yeniden bölüme uygun olmayan konular açıyor, aklınıza esen topiği silip içerik silme uyarıları alıyorsunuz, banlanınca da kabahatli biz oluyoruz, artık kurallara ya uyunuz ya uyunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…