- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
AynennBir kişi de alıntı yapmamış. Aşk olsun.
Benim en az 3 arkadaşıma şirketi araba veriyor. Bir çok tanidigimin evi yok arabası var.Bu arada o en az 40 bin dediğin araçların çoğu şirket arabası artık
Filo çok ilerledi son yıllarda. Çoğu firma kiralıyor veya toplu alıp vergiden düşüyor.
Çalıştığım firmadan biliyorum. Akşama kadar ofiste oturan adama araba veriyorlar. Dışarıda işi olsa da çıksa neyse..
Asgari ucretliyim.emin evimden 40000 lik arabaya girdim.tatilimden gezmemden kiaforumden kesiyorum.butun borçları kapattım ki rahat ödeyem.bunlsri niye yazdim bilmiyom
EvetEminevim ile araba alınıyor mu?
Konuyu alıntılamayın zaten biz okumayalım
Bir kişi de alıntı yapmamış. Aşk olsun.
+10000000000000000000000Konu sahibi ben sizi anlıyorum. Çünkü pek çok şeyi ben de sorguluyorum. Ben yoksul, sen yoksul, o yoksul kim bu zenginler? Bir markete ,pazara çıkamaz hale geldik. Ama merak etmeyin daha kötü noktalara da geleceğiz. Ben bu şükretme meselesini anlamıyorum. Eyvallah hepimiz şu ana şükredelim de neden sadece yoksul kesim şükrediyor? Yukarıya değil aşağıya bak şükret. Böyle bir şeyi kabul etmiyorum, sınıfsal yapıya karşıyım. Bu dünya son derece adaletsiz ve sadece bir yaşam hakkımız varken neden düşük yaşam standartlarını baz alıyoruz? Ne yalan söyleyim çok şükür soğan, patates pahalı ama şu da giriyor evimize diyebileceğim ne bir meyve ne bir sebze kaldı. Et, süt hak getire. Ha alana afiyet, şifa olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?