Karnımız doymuyor diyorlar altlarında son model arabalar..

Benim en az 3 arkadaşıma şirketi araba veriyor. Bir çok tanidigimin evi yok arabası var.
Neyse konu bu değil anladım , zengin olanların çoğu babadan zengin. Yoksa sıfırdan başlarsak en az 40 yasinda orta halli olursun, yada olamazsın.
Ve zengin olanların bir yatırımları olduğundan devamlı getirisi var.

Tüketmek için yaşıyoruz çünkü. O arabaların evlerin çoğu kredi ile alınıyor ve yıllarca kredi ödeniyor. Taksit yatmayınca o arabalar sahiplerinin elinden alınıyor. Ayrıca bir arkadaş filolar sayesinde araca binmek çok kolay demiş, katılıyorum. Trafik bir sürü kendine ait olmadığından hor kullanılan ve bunun yanında insanların da hayatını tehlikeye atan araclarla dolu. Hep derim kendi arabası olsa böyle kullanamaz diye.
Tatiller için ise insanlar bütün yıl çalışıyor taksit yaptırıyor. 2 kişi ortalama üstü bir maaşla çalışan aileler o erken rezervasyonla çok rahat tatil yapar.
Allah helalinden alın teriyle kazanan herkese daha çok versin inşallah. İnsanlar alsın tüketsin ki sizin gibi 8 araba ile alım satım yapanlar da daha çok kazanabilsin. İnanın ben bu kısmını düşünüyorum daha çok.

Icerik yok basliga cevap vereyim ben hic gormedim son model arabasi olupta karnim doymuyor diyeni.Son model arabadan kastin ne el arabasi mi?

Dünya kadar borç içinde olup en lüks telefonla gezen insan çok evet de onlar da açım ben demiyor ki..

Açız diyenler, durumlarının farkında olup buna göre yaşayan kişiler maalesef.

Her markete gittiğimde dönüşte Allah asgari ücretle gecinenlere kolaylik versin diye diye dönüyorum valla.

Hayat gerçekten çok pahalı.

+10000000000000000000000

Ya konu silinmiş kimse alıntı yapmadı mı merak ettim ne yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…