- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi naylonprenses
-
Artık yapacak birseyim yoktu... O aglayinca direk onu söylüyorum.. çünkü dışardan biri duysa işkence ettiğimi dusunur... Herşey e agliyo abartısız.. bide aglayinca kollarını açıp bana gelmek istiyo, hayır olduğun yerde dur, aglaman kesilince ve özür dileyene kadar sarılmak yok diyorum.. kizm daha 2bucuk yasinda..Ben cok yoruldum bu aglamalarindan oturup ben de onunla bir aglayacagim ama kotu mu etkilenir annesi aglayinca diye aglamiyorum
Ama hadi daha fazla agla herkes duysun gibi seyler demek aklima gelmedi hic
Ben bebekliginde neredeyse hic aglatmadim gık dese aldim kucagima ben buna bagliyorum artik herseyi en iyi sekilde bilir yapar ama bana gelince anne sen yap wc ye gider anne sen kaldir
Yemegini anne sen yedir
Babasina aglamaz okulda hic aglamamis mesela
O konu sahte mi çıkmıştı?Geçen gün güya amcasının oğlunun tecavüzüne ugrayan kadının konusuna benzemesinde konu
Geçen gün abimin bir öğrencisinin yaşadığı durum geldi aklıma babası tarafından dayak yemiş kulağının arkası ve gözaltları mormuş sınıf öğretmeni abime iletmiş abimde yetkililere...Çocuklar bir emanet kimse böyle davranamaz ki okula giden öğrencinin moral bozukluğu bile artık gözlemleniyor herkes ayağını denk alsın !Arkadaşlar merhaba, danışmak istediğim konu bir aile içi şiddet konusu.
Yan daireden neredeyse gün aşırı annenin bağırma sesleri ve 6 yaşlarındaki çocuğun şiddetli ağlama sesleri geliyor. Seslerden anladığım kadarıyla da anne çocuğuna vuruyor. Söz konusu olan erkeğin kadına şiddeti olsaydı, hiç düşünmeden polisi arardım. Çocuk olunca tereddüt ettim, ve kendi tereddütümü de bir çeşit ilkesizlik olarak görüp kendime kızdım açıkçası. Ne farkı var ki aslında, şiddet gören bir birey var neticede. Yapılması gereken belli. Ama öte yandan, bu durum çocukların daha da psikolojisini bozar diye düşündüğüm için duraksadım işte.
Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım? Bir şey yapmam lazım ama, çünkü duramayacağım artık.
Sahte diyemem tam ama kadın bir konu daha açtı sonra özür diye orda ceza vermek istedim beni dövdü diye tecavüz falan yok yazdiO konu sahte mi çıkmıştı?
Komşunun tanıyorsaniz kahve içmeye gelicem diyip ona kurgualdığınız korkunç bir hikaye anlatın. Orng; Çocuğunu aşırı diyordu teyzem bir gün çocuğu teyzem terketti izini kaybettiği kimseyle gorusmedin 15 yaşında gidiş o gidiş diyip teyzem günlerce gecelerde ağladı diye kurguladiginiz bir hikayeyi anlatın büyük ihtimal çakıldı çocuğunu dovdugune göre inanır yani hem bir çocuk şiddetten kurtlar hem vicdanını rahatlar
Örnek hikaye gerçekten çok korkuncmus kardeş. O kadar korkunc ki anlamak için birkaç kez okumam gerekti. Bence konu sahibi bu hikayeyi anlatsın. Açmayın korkunclu hikaye.
abartmayın gozle gorulmüş birsey yokYapmayın !
Bu nasıl vebal
Ben bu vebal ile bir saniye yaşayamam!
Kadınla konuşun
Olmadı eşiyle
O da olmadı polisi arayın
Ama engel olun
Elleri kırılsın Allah’ın gazabına gelsin!!!!
ormeden nasıl emin oldunuz Allah için benim yiğenim vurmasanda cıglık atar aglar ainir krizi gecirir ve kosar siz karısmayın anneye o evladını herkesten cok severDövdüğünü gözümle görmedim. Seslerden öyle anlıyorum. Bağırma, bağırmanın kesilmesi, koşturma ağlama falan.
Dövdüğünü gözümle görmedim. Seslerden öyle anlıyorum. Bağırma, bağırmanın kesilmesi, koşturma ağlama falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?