Karşı Komşum Çocuğunu Dövüyor

Eger kadin pskopat degilse kimse çocuğuna vurmak istemez,vurarak cocuk terbiye edilmez,ikiz evlatlarim var.4 yasindalar bagirmamaya sakin kalmaya calisiyorum beni en cok cileden çıkaran olay birbirlerine zarar vermeleri cocuklar siddet gormedigi icin vurmayi oyun saniyolar sonundada agliyorlar.bazen kendimi tutamayip bagiriyorum.cunku baska türlü ayiramiyorum. sonra cok pişman oluyorum.özür dileyip sariliyoruz birbirimize.
Allah sabır versin bütün annelere beraberinde anlayışda versin.

Artık yapacak birseyim yoktu... O aglayinca direk onu söylüyorum.. çünkü dışardan biri duysa işkence ettiğimi dusunur... Herşey e agliyo abartısız.. bide aglayinca kollarını açıp bana gelmek istiyo, hayır olduğun yerde dur, aglaman kesilince ve özür dileyene kadar sarılmak yok diyorum.. kizm daha 2bucuk yasinda..

Siddet olduğuna emin misiniz? İki buçuk yaşındaki oğlum öfke nöbeti geçirdiğinde seslere tanık olan herhangi biri onu bogazladigimi düşünebilir rahatlıkla. Halbuki o anlarda ısırma, saç çekme ve tirmalamaya maruz kalan ben oluyorum :) çocuk hem şiddet gösterip hem ağlıyor. Niye daha çok dovemiyorum diye ağlıyor olabilir.

Dışarıya çıktığımızda da durum aynı. Kendini yerlere atıp avazı çıktığı kadar bağırıyor. Ben mesela eskiden böyle bir manzara görsem çocuğun sağlam bir dayak yediğini düşünebilirdim. Lakin o öyle olmuyor işte. Kedi neden gitti diye ağlayabiliyor.

Bir saat önce uyumamak için kolumu öyle kuvvetli ısırdı ki can acısıyla ne yapacağımı bilemedim. Zor tuttum kendimi. Ben sakinleşmeye çalışırken bardağı fırlatıp kırdı. Bardak parçalarını toplarken sandalyeyi devirdi. Tüm bunlar on dakika içinde oldu. Ve yine muhtemeldir ki çıkan sesler evde kıyamet koptuğunu düşündürebilir. Emin olmadan şikayet etmeyin. Belki de şiddet gösteren taraf çocuktur benimki gibi.

Oncelikle anneyle konusun bazen cok agliyor hastami felan diye agzini arayin.cocuklarla ugrasmak bazen cok zor olabiliyor.benimde 4 yasinda bi kizim var surekli kiyafet degistiriyor.istedigi olmadiysa yada huzursuzsa gun boyu aglayabiliyor.bazen aglamasindan sıkılıp bagiriyorum ki ben cocuga bagiriilmaz vurulmaz diyen ben.mevzu cocuk olunca bazen caresiz kalabiliyor insan.

Geçen gün abimin bir öğrencisinin yaşadığı durum geldi aklıma babası tarafından dayak yemiş kulağının arkası ve gözaltları mormuş sınıf öğretmeni abime iletmiş abimde yetkililere...Çocuklar bir emanet kimse böyle davranamaz ki okula giden öğrencinin moral bozukluğu bile artık gözlemleniyor herkes ayağını denk alsın !

Benim cocuklar da oyle agliyorlar ki komsu arada caktirmadan yokluyor dovuyorum sanip. Polis falan gonderseler kapiya al polis abi gel sen bak iki dakka da kafa dinliyim dicem
Direkt polisi falan aramayin bi emin olun once.

tabi hemen polisi ara çocuğu alıp yetiştirme yurduna koysunlar.

Basligi acip acmamak konusunda tereddut ettim.cocuga dayak vs icim cız ediyor.arayin gerekli yerleri lütfen.yani duydugunuz sadece cocugn sesi mi anne de bagiriyor mu o sekilde daha bi emin olursunz gb geliyor

Komşunun tanıyorsaniz kahve içmeye gelicem diyip ona kurgualdığınız korkunç bir hikaye anlatın. Orng; Çocuğunu aşırı diyordu teyzem bir gün çocuğu teyzem terketti izini kaybettiği kimseyle gorusmedin 15 yaşında gidiş o gidiş diyip teyzem günlerce gecelerde ağladı diye kurguladiginiz bir hikayeyi anlatın büyük ihtimal çakıldı çocuğunu dovdugune göre inanır yani hem bir çocuk şiddetten kurtlar hem vicdanını rahatlar

Örnek hikaye gerçekten çok korkuncmus kardeş. O kadar korkunc ki anlamak için birkaç kez okumam gerekti. Bence konu sahibi bu hikayeyi anlatsın. Açmayın korkunclu hikaye.

Örnek hikaye gerçekten çok korkuncmus kardeş. O kadar korkunc ki anlamak için birkaç kez okumam gerekti. Bence konu sahibi bu hikayeyi anlatsın. Açmayın korkunclu hikaye.

kendime çok güldüm. Haklısın arkadaşım ne yazmışım öyle ya telefonum çok bilmiş kocam tarafından reset atıldı klavyem değişti,Bu sebeple zor yazdım otomatik olarak aktarım yaptığı için saçma sapan cümleler turemis .Ama gece gece sesli güldüm gerçekten korkunç yazmışım gören der ki ; hangi anasınıfı terk yazdı bunu

Yapmayın !
Bu nasıl vebal
Ben bu vebal ile bir saniye yaşayamam!
Kadınla konuşun
Olmadı eşiyle
O da olmadı polisi arayın
Ama engel olun

Elleri kırılsın Allah’ın gazabına gelsin!!!!
abartmayın gozle gorulmüş birsey yok

G
Dövdüğünü gözümle görmedim. Seslerden öyle anlıyorum. Bağırma, bağırmanın kesilmesi, koşturma ağlama falan.
ormeden nasıl emin oldunuz Allah için benim yiğenim vurmasanda cıglık atar aglar ainir krizi gecirir ve kosar siz karısmayın anneye o evladını herkesten cok sever

Ömce gerçekten şiddet uyguladığına emin olun. Bazı çocuklarda aşırı bir agresiflik, ufak bir isteği olmayınca ağlama krizleri olabiliyor. Veya ekstrem bir durum ama arkadaşımın hasta bir çocuğu var. Dışardan görsen çocuk sağlıklı ama bağırsak hastası, poposunda yaralar var. Çocuk altına yaptıkça temizlerken acıdan çok ağlıyor ama gece gündüz annesi yapmak zorunda. Bir komşusu çocuğa şiddet uyguluyorlar diye şikayet etmiş. Kapısına dayandılar. Neyse ki durum anlaşıldı. Bence önce kapısını çalıp sohbet arasında ne olduğunu öğrenin. Direkt yargılamayın.

Dövüyor mu önce bir emin olun. Benim ki de oyuncaklarını toplamazsan kaldırmak zorunda kalacağım dediğimde cümleyi bitirmeden anne yapmaaaa diye öyle bir ağlıyip koşuyor ki beni bilmeyen de dövdüğünü zanneder. :)) Komşum biliyor Allahtan, bagirgan bir tip olduğunu bebekliğinden beri.

Dövdüğünü gözümle görmedim. Seslerden öyle anlıyorum. Bağırma, bağırmanın kesilmesi, koşturma ağlama falan.

Bizim oglana fiske vurmadigim halde oyle bir kiyamet kopartiyor oyle bir kosuyor ki evde, sanirsiniz sistemli iskence goruyor essek sipasi.
emin olmadan biyeri aramayin ama anneyle cocugun yaramazligi ustune muhabbet acip tepkisini olcebilirsiniz.
Iciniz rahat degilse acikca sorun vuruyor mu diye.
Ama polis filan, elinizde kanit olmasi lazim.

gördüğünüzde konuşun, çocuğun ağlama sesleri çok geliyor deyin.
direkt suçlamayın konuşturmaya çalışın,dövdüğünden emin değilseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…