Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı evlat olsun inş. aynı heyecanı tadıyoruz.
Yazdıklarını okuyunca kocamla kendimi gördüm. Evlenir evlenmez hamile kaldim bende. Dqha bir bucuk aylik evliyim.ilk zamanlar gunde 2-3 olan iliskimiz gebeligimi ogrendkkten sonra haftada hatta 10 gunde 1e düştü. Kendi adimiza uzuluyorum ama hic icimden gelmiyor. Nasil olacak boyle bilmiyorum
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum size biz bugün 7+3 olduk çok şükür fakat ben hiç bir gebelik belirtisi yaşamıyorum sadece göğüslerim çok acayip acıyor bazı an durduk yere sızlıyor hatta birde uyku sorunum var ama normal de uyku çok seviyordum tabi bu aralar bıraksalar her gün 7 de yatar 7 de kalkarım bunların dışında ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne aşerme ne bir ağrı sancı hiç bir şey yok kime sorsam ne güzel işte bünye meselesi diyor hatta biraz önce doktorumu aradım dr da herkez yaşıcak diye birşey yok diyor aranızda benim gibi olan varmı merak ediyorum.
Ben de yeni evlendim:)) ilişkimizde düşüş var ama 2-3günde bire falan düştü ben soğuduğumdan değil gazımdan rahatsîz olduğumdan üşeniyorumbi de mis kokulum diye sevdiğim kocamın parfümü bile midemi bulandırıyor artık duşa girip öyle yatıyor yatağa çok üzülüyorum.
canım bende aynı senn gibiyim benim de hiç belirti olmuyor bende çok korkuyorum geçen hafta doktura gittim herşey normal dedi ama ben gene huzurlu değilim çünkü başda çık belirtim vardı şimdi azaldı bu benim kicinci hamlilagim ilkinde bu aylarda çalışıyordum onun için onu hatırlamıyorum...hamişlerimizde aynı bende 8 haftaya girdim sen ne yaptın durumun nasıl.
Mide bulantım bi gün cok az bi gün dayanılmaz boyutta oluyor, gazım ve kabızlık şikayetim var. Gögüslerim hala şiş ve acıyor. Mide bulantıma rağmen çok yiyorum 2-3 kilo aldım şimdidenağzımda da sürekli metalik bir tat var. Bazen gün içinde bi anlığına çok normal hissediyorum panikliyorum ama yarım saat bile sürmüyor hamilr olduğumu hatırlatacak belirtiler hep var. Senin nasıl gidiyor canım? Belirtilerin ne durumda?
canım haftalardır bende öyleyim, üstelik geceleride burnum tamamen tıkanıyor defalarca uyanıyorum. doktorum ateşlenmediğin sürece ilaç kullanmayalım dedi, bebeğede zarar vermezmiş. şu anda bana en iyi gelen, tarçın-karabiber(çekilmemiş)-zencefil ve limon karışımı, gün aşırı kaynatıp içiyorum çok rahatlatıyor. inşallah kısa zamanda iyileşiriz.Çok teşekkür ederim , Allah tamamına erdirir inşallah hepimizin ümitli bekleyişini , sanırım seninle aynı haftadayız
Hanımlar bu arada 4-5 gündür rahatsızım , çok öksürüyorum , evde yapabileceğim ne varsa yapıyorum ama geçmiyor
Bebeğimle alakalı sıkıntılı bir durum olur mu , çok korkuyorum
canım benim belirtiler aynı devam ediyor uyku ve yorgunluk göğüsler büyüyor ağrıyor ve acıyor gaz sorunumuz bizimde var çok aşırı değil ama birde karnım çok şiş benim yani 2 aylığız daha ama sanki 4 aylık gibi karnım çıktı sivri bi şekilde hep yelek giyiyorum üzerime çünkü 2 ay gibi değiliz nazar değicek diye korkuyorum :)))
merhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim birşey soracaktım benim ilk haftalardaki güğüslerimdebki şişkinlik şimdi azaldı sanki bu konuda bilgisi olan var mı ilk hamileliğimde kürtaj oldum korkuyorom o yüzden
Benim de oyle ya:))) hamile kalmadan önce eşimle iddialaşırdım bizim kesin kızımız olur diye ama karnım sivri şişince erkek olduğunu düşünmeye başladım:)) dün akşam 1,5 yaşında oğlu olan bi karı koca arkadaşlarımız geldi bize hediye almışlar bu hamiş tshirtlerinde:)) nazar değicek diye korkuyorum şu 3 ayı sağ salim bi doldursaydık allah'ın izniyle.
Çok teşekkür ederim , Allah tamamına erdirir inşallah hepimizin ümitli bekleyişini , sanırım seninle aynı haftadayız
Hanımlar bu arada 4-5 gündür rahatsızım , çok öksürüyorum , evde yapabileceğim ne varsa yapıyorum ama geçmiyor
merhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim birşey soracaktım benim ilk haftalardaki güğüslerimdebki şişkinlik şimdi azaldı sanki bu konuda bilgisi olan var mı ilk hamileliğimde kürtaj oldum korkuyorom o yüzden
Ben de yeni evlendim:)) ilişkimizde düşüş var ama 2-3günde bire falan düştü ben soğuduğumdan değil gazımdan rahatsîz olduğumdan üşeniyorumbi de mis kokulum diye sevdiğim kocamın parfümü bile midemi bulandırıyor artık duşa girip öyle yatıyor yatağa çok üzülüyorum.
canım o sarımsağın kokusuna dayanabilsem acayip bulantım var yediğimide çıkarıyorum midem çok kötüü sorma yediğim kraker ayva az önce bir kase çorba içtim başladı bulanmaya hemen krakere sarıldım bastırsın diyeee canımın istediğini bile yiyemiyorummm(((
Oyle cok aman aman anne moduna da girdigimden degil ama bi soğuma geldi.anlamiyorum . Garip...benden baska kimsebyasamiyo mu bunu ? Kizlar yok mu tavsiye ?
Çok teşekkür ederim , Allah tamamına erdirir inşallah hepimizin ümitli bekleyişini , sanırım seninle aynı haftadayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?