kızlar merhaba :) bebeklerinizin hareketlerini hissediyormusunuz veya ne zaman hissetmeye başladınız
Hamileligi evde gecirmek sans :) ben de 30 uncu haftamizi iple cekiyorum hayirlisi ile gelse de d.iznine ayrilsak diye.
İns hayirlisi ile ayrilirsin.bebislerini kucagina saglikli olarak alirsin.
Ben 16-17 de cok az hissetmistim seyrir gibi daha sonra 18 19 gibi daha netlesiyor
yani bebek hareketimi bilmiyorum ama bazen seğirme gibi bişiler oluyor onlar onun hareketlerimi şimdiiiiiii
Cok mutluyum bugun dr gittik ve ayrintili ultrason cekildi bebislerimi gordum ikiside yuzunu bana gosterdi hareketkerini gordum allah herkese nasip etsin :)))
Canim benim cok sevindim hayirli ugurlu olsn mini mini eller 36 mizi gorelim hepimiz insallah
Evet cnm ilerde daha sert seyirmelerin olacak insallah :):):):) ihi ne tatli de mi
-inşallah :) bu arada bebeklerin hareketlerini hissetmeye başladınmı :)
Kasım 2004te doğum yapacak anneler,nasılsınız? ben dün ayrıntılı ultrasona girdim,bebeğimin birindeki beyin kisti kaybolmuş çok şükür,diğerinin böbrek genişlemesi devam ediyor. Yalnız benim çok fena kalp çarpıntıların ve tansiyon düşüklüğü problemim vardı,doktor bir hafta kullanmam için bir kalp ilacı verdi,bir de demir hapı,bakalım artık.
Bir de dün muayene sırasında fenalaştım,sırt üstü yatmaktan sanırım,bayılmışım,bunu yaşayan var mı! normalde evde ayaklarımı uzatıp da oturamıyorum bile,yağ sağ ya sol tarafa yatmalıyım,var mı aranızda böyle bir durum yaşayan?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba :) çok geçmiş olsuninşallah sağlığına kavuşursun bebeklerinde hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallah. benimde ikizdi sonradan birinin kalbi atmadı yada durdu onun keseside hala içerde, diğeri çok iyi şükür 20 haftalık bu kadar ağır geçirmedim heralde ikiz olduğu için bu kadar ağır geçiyor allah yardımcın olsun canım
çok teşekkür ederim,inşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de bebişini..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bişey sorucam benim 6+3 te birinin kalp atışı duyuldu diğerinin duyulmadı onun içinde çarşamba gübü tekrar çağırdı çarşamba diğerininde duyulması lazım dedi eğer sağlıksızsa vucut atar onu dedi yani kalp atışı duyulmazsa. senin nasıl olmuştu yada bu durumu yaşayopta sonradan 2. kalp atışını duyan varmıdır acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?