Kasım 2014 de doğum yapacak ikiz anneleri

Evet hurma dogumu kolaylastirdigi icin son donemlrde yenmesi gerekiyor ama dusuk tehlikesi olan hamilelerde.hamilelikte sikintisi olmayanlar gunde bir tane yenmesi iyiymis

Son düzenleme:
Cok mutluyum bugun dr gittik ve ayrintili ultrason cekildi bebislerimi gordum ikiside yuzunu bana gosterdi hareketkerini gordum allah herkese nasip etsin :)))

Evet cnm ilerde daha sert seyirmelerin olacak insallah :):):):) ihi ne tatli de mi

ay evet yaaa çok güzel bişey :) ve biran öncede normal bir şekilde hareketlerini hissedeyim istiyorum bugün dr kontrolum var heyecanla bekliyorum akşam olmasını :))

-inşallah :) bu arada bebeklerin hareketlerini hissetmeye başladınmı :)

bebeklerin hareketini hissetmiyorum ama türkiyeye geldim,doktora gittim. iki kızım olacakmış,ancak bebeklerin birinin beyin loplarından birinde kist var dedi.(KOROİD PLEKSUS KİSTİ) trizomi 18 olabilir dedi ama başka bir bulgu da görünmüyor dedi.
benim ikili taramam ve nipt(harmony) testim temiz çıkmıştı,ancak bugün amniyosentez yaptırdım.
sonuç pazartesi. diğer bebeğimde de böbrek genişlemesi varmış..bu arada bu kist genetik bir bozukluk değilse kendiliğinden kaybolabilirmiş ve bebekte bir hasar bırakmazmış, benim gibi 18-19. haftasında bu tür sorunlarla karşılaşan var mı? dualarınızı bekliyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amniyosentezim temiz çıktı, çok şükür..böyle bir şey yaşayan varsa ve hele de benim gibi zaten harmony testi ve ikili testi temiz çıkan varsa,içlerini ferah tutsunlar,hatta amniyosenteze bile gerek duymasınlar..Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Allah hepinize sağlıklk doğumlar nasip etsin kızlar.pierre cardin ana kucaklarımızı satıyorum.çok az kullanıldı temiz garantisi devam ediyo.fiyatı alıcıya bırakıyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kasım 2004te doğum yapacak anneler,nasılsınız? ben dün ayrıntılı ultrasona girdim,bebeğimin birindeki beyin kisti kaybolmuş çok şükür,diğerinin böbrek genişlemesi devam ediyor. Yalnız benim çok fena kalp çarpıntıların ve tansiyon düşüklüğü problemim vardı,doktor bir hafta kullanmam için bir kalp ilacı verdi,bir de demir hapı,bakalım artık.
Bir de dün muayene sırasında fenalaştım,sırt üstü yatmaktan sanırım,bayılmışım,bunu yaşayan var mı! normalde evde ayaklarımı uzatıp da oturamıyorum bile,yağ sağ ya sol tarafa yatmalıyım,var mı aranızda böyle bir durum yaşayan?

merhaba :) çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşursun bebeklerinde hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallah. benimde ikizdi sonradan birinin kalbi atmadı yada durdu onun keseside hala içerde, diğeri çok iyi şükür 20 haftalık bu kadar ağır geçirmedim heralde ikiz olduğu için bu kadar ağır geçiyor allah yardımcın olsun canım

çok teşekkür ederim,inşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de bebişini..

Slm kızlar 15.haftaligim bende.sanirim aralık gibi olacaklar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic merak etme inşallah duyarsin biz birini 6 haftalikken diğerini taa 8 haftalikken duyduk.bozuk kese fln dediler,2 haftadan sonra duyuldu bence canını sıkma oluyo böyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…