Hic merak etme inşallah duyarsin biz birini 6 haftalikken diğerini taa 8 haftalikken duyduk.bozuk kese fln dediler,2 haftadan sonra duyuldu bence canını sıkma oluyo böyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şeker yüklemesi yaptırıp yüksek çıkan var mı? benim ki yüksek çıkmış,doktorum bir ay boyunca kesinlikle karbonhidrat almayacaksın dedi,ancak internette karbonhidrat bebeklerin beyin gelişimi için önemli diyor.
bunu yaşayan arkadaşlardan tecrübelerini aktarmalarını rica ediyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
50 lik yuklemede 151 cikti 100 luk yukleme istedi normal cikti cnm
140 sınır diye biliyorum tok karnina mi gitmistiniz. Ben 50 lik teste tok gittim. 100 luk teste ac gittim sonuc fark edio. Karpuz ve kaysi yemeyin ben 50 lige kaysi yedim gitmeden 1 saat once. 151 cikti. 180 de neden 100 lul istemedi anlamadim ama temkinli olmanizda yarar var doktorunuz bebeklerde de kilo fazlaligi saptadiysa onlem icin kesmenizi soylemistir.benim 50lik 180 çıktı,şimdilik 100 lük yükleme yapmayalım çok yüksek dedi,meyve bile sadece el a ye dedi,sürekli yoğurt süt,sebze yiyorum,et de yiyorum ama arada hiç mi bi dilim karpuz filan yememeliyim,çok mu yüksek acaba..
140 sınır diye biliyorum tok karnina mi gitmistiniz. Ben 50 lik teste tok gittim. 100 luk teste ac gittim sonuc fark edio. Karpuz ve kaysi yemeyin ben 50 lige kaysi yedim gitmeden 1 saat once. 151 cikti. 180 de neden 100 lul istemedi anlamadim ama temkinli olmanizda yarar var doktorunuz bebeklerde de kilo fazlaligi saptadiysa onlem icin kesmenizi soylemistir.
yok aç gittim,doktor şekerin yüksek şimdi 100 lük yüklemeyelim dedi,gerçi hamilelikten önce de hipoglisemi sorunum vardı ama hamilelikte şekerim düşmesin diye hep dikkat ettim.
bir de çarpıntı sorunum vardı,geçici bir süre kalp ilacı da kullanmıştım,belki hepsini bir arada değerlendirdi. bir de yaşım 36 onun da etkisi var mı bilmiyorum.
konuyla alakasız ama bugün ikiz sahibi bi arkadaşım doğum yaptı,kız1750, oğlan 2200 gr doğdu,küveze gerek görmedi doktor,sadece kıza mama takviyesi verdi,36. haftada doğum yaptı,ben de hep bu küvöz işinden endişe ediyordum,içim rahatladı bğraz..
konuyla alakasız ama bugün ikiz sahibi bi arkadaşım doğum yaptı,kız1750, oğlan 2200 gr doğdu,küveze gerek görmedi doktor,sadece kıza mama takviyesi verdi,36. haftada doğum yaptı,ben de hep bu küvöz işinden endişe ediyordum,içim rahatladı bğraz..
Merhaba, Rabbim kucağınızada almayı nasip etsin bebeklerinizi.
Şeker yüklemesi bende normal çıktı ona yorum yapamayacağım ama küvöz konusunda rahat olun, küvöz kötü birşey değil büyük bir umut bebişler anne ve babalar için.
Benim 23, haftada açılmam oldu ve o kadar ağladımki doğarlarsa yaşarlar mı diye, şimdi çok şükür 31 haftalık oldum, küvöze girebilsinler diye o kadar çok dua etmiştimki, bende herkes gibi ikiz hamile kaldığımı öğrenince inşallah küvöze girmezler demiştim.
Sadece hayırlısı demek gerekiyormuş. Şuan hala 1cm açılmam aynı, nidilat kullanıyorum, genişlemede var. Çok şükür daha doğmadılar
inşallah bebekleriniz ve bebeklerimiz vaktinde doğarlar, ikiz hamilesi olmak endişeyi de beraberinde getiriyo sanırım. Umarım her şey yolunda gider,hepimiz 36. haftayı görür hatta geçiririz ve civcivlerimizi hemen alıp evimize gideriz:))
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır giremedim. 25 . haftaya geldik. Bulantılarla geçen 15 haftadan sonra çok rahat geçiyor maşallahBebeklerin ikisi de erkek. Biri bir hafta geriden geliyor.Tatile gaziantep'e geldim. Dönüş yine 12 saatlik yolculuk yapacağım. Rmazanda oruç tuttum. Ve bebeklerim gayet sağlıklı ve kiloları da iyi.
Canım merhaba doktorunun adı ne benimki dışardan bi gelip bi hastanede yaptırcak sanırım doğumu bu arada drum söylemişti devlet artık yenidoğanı karşılıyormuş özel hastane bile olsa..kızlar inşallah ankara medicanada doğum yapıcam,henüz tarih belli değil,şu anda 30 haftalık hamileyim. Eğer doğumda miniklerim küvezde kalırsa,özel hastaneye para ödüyor muyuz? Tecrübeli anneler cevap verirse çok sevinirim.
Canım bende ankaradayım drum cemil kaya medicanadan fiyat alamadım ne kadar hastane ücreti dr dışardan olursadoktorum t.ecemiş, o dört hastane sçyledi bana fiyatı en uygun o geldi,o da kendi ekibiyle gelip yapacak inşallah,ben kendisinin muayenehanesine gidiyorum.sen kime gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?