- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.061
Canım burda femara kullanıp yan etkisini hiç görmeyen bir sürü insan var. Korkmana gerek yok. Sadece bu amaca hizmet eden ilaç gruplarında, bana nasıl etki ediyor gözlemini yaparsın ki doktoruna da bana şöyle etkide bulundu dediğinde değiştirme imkanı olsun. Belki üçü de sende hiçbir yan etki oluşturmayacak. Yani aslında demek istediğim herkeste farklı etkileri olduğu idi. Korkma zaten öyle sürekli devam eden yan etkiler değil bir dönemde hissediliyor hissedilse de. Sen de olmaz inşaAllah hiçbir yan etki...Oha ciddi misin korktum şuan ya
Çatlamış mı kuzumHmm o zaman yumurtlama uzun sürüyor sende demekki, iyi aynı tarihteyiz o zamanben de dün akşam bir daha ovü testi yaptım kopkoyu çıktı bugün bakalım çatlayacakmı.
Üzülme Allah büyük cok düşünüyoruz olmayınca da çok üzülüyoruz sen ümidini kesme bence canımYa kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatifikinci çizgi hiç yok sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine
Kızlar Omega 3 ne kullanıyorsunuz takviye olarak acaba
Teşekkür ederimben orzax kullanmıştım geçen ay bu ay chatgbt'ye sorduğumda New Life EFA S-1200 önerdi. Yumurtalık kalitesi için new life daha iyiymiş. şimdi onu kullanıyorum. ayrıca new lifeın koenzim qh'ını da aldım bütün tuşlara basıyorum hayırlısı
Canım şöyle dün sabah ve akşam ovü testi yaptım birazcık silikleşmişti, ama tam silik değildi. Dün sabah öğlene kadar sol tarafımda aşşırıı bir ağrı oldu, 3-4 saat ayağa kalkıp yürürken bile ağrıyordu zorlanıyordum. Sonra ayağımı sıcak tuttum biraz geçti. Acaba dedim soğuğa mı verdim diye ağrıdı yoksa çatlama ağrısımıydı bilemedim. Bugün de azıcık ağrı var yine de. Çatlamışsa dün sabah çatladı muhtemelen. Bugün öğlen yine test yapacam, fotoğrafını atarım bir sen de bak, çünki tam emin olamadım. Önceki aylarda full silikleşirdi çünkü...Çatlamış mı kuzum
Kuzum 1-2 gün sonrasında oluyor geneldeGünaydın kızlarrr
Size bir sorum olacak ovulasyon takibi yapanlara bu sorum. Uzayan şeffaf akıntının olduğu gün mü yumurtanız çatlıyor yoksa ondan 1-2 gün sonra mı?
Aa ben de bundan alayım... içinde 90 kapsül varmış hem daha avantajlı bence. Bundan eşlerimiz de içerse daha iyi olmazmı?ben orzax kullanmıştım geçen ay bu ay chatgbt'ye sorduğumda New Life EFA S-1200 önerdi. Yumurtalık kalitesi için new life daha iyiymiş. şimdi onu kullanıyorum. ayrıca new lifeın koenzim qh'ını da aldım bütün tuşlara basıyorum hayırlısı
Sabah yaptım test. Akşam vericem kan
Ay bence güzel koyulaşmış hayırlı olsunSabah yaptım test. Akşam vericem kan
Güzel koyulaşmış sağlıkla ilerlesin inşallah canımSabah yaptım test. Akşam vericem kan
Sağ ol kuzum inşaAllah olmaz dediğin gibiCanım burda femara kullanıp yan etkisini hiç görmeyen bir sürü insan var. Korkmana gerek yok. Sadece bu amaca hizmet eden ilaç gruplarında, bana nasıl etki ediyor gözlemini yaparsın ki doktoruna da bana şöyle etkide bulundu dediğinde değiştirme imkanı olsun. Belki üçü de sende hiçbir yan etki oluşturmayacak. Yani aslında demek istediğim herkeste farklı etkileri olduğu idi. Korkma zaten öyle sürekli devam eden yan etkiler değil bir dönemde hissediliyor hissedilse de. Sen de olmaz inşaAllah hiçbir yan etki...
Aslında gebe olanlar var ama bu gruba yazdılar mı bilmiyorumSağ ol kuzum inşaAllah olmaz dediğin gibi
Giremiyorum bu ara gebeş var mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?