• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar regle 2 gün vardı daha sabah 8 de pembe bir leke gördüm sonra sıvı olarak aktı daha sonra bir iki kere peçeteye yumurta akıntısi gibi ama renkli böyle sarımsı geldi. Bu saat oldu hiçbir şey yok. Bu ilk kez başıma geliyor normalde reglim sökülür bir şekilde gelirdi ki bu ay hiç stres yapmadım niye böyle oldu ya bir bu eksikti 🥹 Vignette Vignette Pearl737 Pearl737 C civcivella24 kugukusu kugukusu
Kızlar güncelleme yapayım . Bat günüm bugün hala gelen giden yok çok değişik bir döngü geçiyorum bir şeyler oluyor ama ne bilmiyorum kan verdim ve kendi aile hekimim oturmuyordu başkasına gitmek zorunda kaldım. Sinirimi bozdu şansa ilk denedigimiz zamanda tahlil için ona gitmistim neyse durumu anlattım ne kadar evlisiniz 1 yıldır dedim tüp bebek yapın hiç uğraşmayin dedi şaka gibi gerçekten herkes doktor olmamalı. Bu arada kızlar aile hekimi ve hemşirelerinden daha çok bilgiye sahibiz hiçbir şey bilmiyorlar ya da biz çok şey biliyoruz 🥹😂

Kızlar Bat gününe 3 gün kala test yapayım dedim sonuç böyle çıktı kan testine gitsem mi Prodoctor marka 😂😂

Eklentiler

• IMG_1724.webp
    IMG_1724.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar güncelleme yapayım . Bat günüm bugün hala gelen giden yok çok değişik bir döngü geçiyorum bir şeyler oluyor ama ne bilmiyorum kan verdim ve kendi aile hekimim oturmuyordu başkasına gitmek zorunda kaldım. Sinirimi bozdu şansa ilk denedigimiz zamanda tahlil için ona gitmistim neyse durumu anlattım ne kadar evlisiniz 1 yıldır dedim tüp bebek yapın hiç uğraşmayin dedi şaka gibi gerçekten herkes doktor olmamalı. Bu arada kızlar aile hekimi ve hemşirelerinden daha çok bilgiye sahibiz hiçbir şey bilmiyorlar ya da biz çok şey biliyoruz 🥹😂
Canım azarlasaydın keşke. Yerinde olsam cimer’den falan şikayet ederim. Daha hiçbir şey bilmiyor tüp bebek diyor. Sinirlendim gerçekten

Sonucun ne zaman çıkacak sana bakmak için girdim valla 😇

Hadi güzel haberlerle gel folikuller büyümüş endometrium istenilen seviyeye gelmiş olsun 🤲🤲
Askimm her şey çoook iyi geçer harika haberler alırsın rahim de inşallah yeterince kalınlaşmıştır
Güzel gelişmelerini bekliyoruzzzzzzzz
Kızlar yarın sabah iğne yapıcaz. Yumurta okey ama rahim kalınlığı 6,3 mm geldi. Estrofem, progesteron ve coraspirin verdi 7-8 mm arasına çıkartmaya çalışıcaz. Bugün de son kez femara kullanıcam. Perşembe, cuma, cumartesi üst üste sonra gün aşırı ilişki dedi. Hadi inşallah bakalım bu sefer olsun amin :dua: Progesteranı da akşam yatmadan önce 2 tane koy 10 gün kullan sonra kan ver dedi.

Canım azarlasaydın keşke. Yerinde olsam cimer’den falan şikayet ederim. Daha hiçbir şey bilmiyor tüp bebek diyor. Sinirlendim gerçekten
Daha 6 aydır deniyoruz ve doktor kontrolündeyim dedim baktım çok bilgisi yok uzatmadim ya normalde de çok gıcık birisi zaten

Canlarım ben bi psikologla görüştüm, sürece psikolog ile devam etmek istiyorum. Bir tık da uzak durmak istiyorum bu muhabbetten, biraz ara vereceğim o yüzden inşallah döndüğümde siz bana ben de size güzel bir haber verebilirim. Vignette Vignette kugukusu kugukusu M muallmehanm marmelad01 marmelad01 unuttuğum diğer dostlarım merakta bırakmamak adına yazıyorum. Dualarda buluşalım 💐🫂

Gidince bize de haber ver canım baya güzel bir çizgi çıkmış inşallah kanda da güzel bir değer çıkar
Teşekkür ederim inşallah test hatalı felan değildir ya üçüncü dkda çıktı sonuç tek test yaptım adet gecikmesi yaşamadım daha ondan korkuyorum ya test yanlışsa diye 🥲🥲🥲 haber edecem inşallah sonucu öğrenince

Kızlar yarın sabah iğne yapıcaz. Yumurta okey ama rahim kalınlığı 6,3 mm geldi. Estrofem, progesteron ve coraspirin verdi 7-8 mm arasına çıkartmaya çalışıcaz. Bugün de son kez femara kullanıcam. Perşembe, cuma, cumartesi üst üste sonra gün aşırı ilişki dedi. Hadi inşallah bakalım bu sefer olsun amin :dua: Progesteranı da akşam yatmadan önce 2 tane koy 10 gün kullan sonra kan ver dedi.
Ay hadi İnşallah canım, söylediklerimizi kullanmaya devam et 🥺🥺🫶

6,3 fena değil bence kuzum ilaçlarla çok güzel kalınlaşacak inşallah dualarım seninle

Canlarım ben bi psikologla görüştüm, sürece psikolog ile devam etmek istiyorum. Bir tık da uzak durmak istiyorum bu muhabbetten, biraz ara vereceğim o yüzden inşallah döndüğümde siz bana ben de size güzel bir haber verebilirim. Vignette Vignette kugukusu kugukusu M muallmehanm marmelad01 marmelad01 unuttuğum diğer dostlarım merakta bırakmamak adına yazıyorum. Dualarda buluşalım 💐🫂
İnşallah canım dualarım hepimiz için kendini nasıl hissediyorsan öyle yap tabii. Hep aklımda ve dualarimda olacaksın umarım arayı uzatmayiz bir diğer konuşmamiz beta, cinsiyet doğum konuşmaları olur inşallah 🫶🫂🌸❤️

Progestan var ya asırı kalınlaştırıyor benim 12 13 mm falan yapmıştı hiç düsünme sen onu dediğimiz gibi daha zaten tutunmaya çok var o zamana kadar rahim çiçek gibi olur çiçek 💖 o zaman folikül uygun boyuta gelmiş bu da harika bir haber 💃 hadi inşallah bu ay beraber güzel haberi alalım canim arkadaşim ♥️ benim bugün dpo 1 🐣

Teşekkür ederim inşallah test hatalı felan değildir ya üçüncü dkda çıktı sonuç tek test yaptım adet gecikmesi yaşamadım daha ondan korkuyorum ya test yanlışsa diye 🥲🥲🥲 haber edecem inşallah sonucu öğrenince
Tabi tabi kanda pozitif görmeden hemen sevinmeyelim testlere güven olmuyor malum. Ne zaman vereceksin

Back
X