- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.081
Biraz canım daha çok kasıklarım benimM MinikbirmucizemeselesiUmutumut82 kızlar benim belimde çok ağrım var, dün de cok agrıdı sizde var mı?
Oyyy kuzum ya inşallahhh gerek kalmadan doğal yolla olurBu ay fazla yumurta büyüdü diye aşılamam iptal önümüzde ki maçlara bakacağız hepimiz için hayırlısı olsun umarım hepiniz pozitifi görürsünüz
Eşinin sperm testleri ve senin hormon yumurtalık testleri yapılacak. Ben Umuttepe Araştırmada yapıyorum testleri ücretsiz aynı gün çıkıyor.Hangi testler yapılıyor devlet hastanesinde ücret alınıyormu
Insallah doğal yolla kalirsin ❤❤Bu ay fazla yumurta büyüdü diye aşılamam iptal önümüzde ki maçlara bakacağız hepimiz için hayırlısı olsun umarım hepiniz pozitifi görürsünüz ♥
Eşinin sperm testleri ve senin hormon yumurtalık testleri yapılacak. Ben Umuttepe Araştırmada yapıyorum testleri ücretsiz aynı gün çıkıyor.
Bu hafta kritik hafta cogumuzun test haftasi ❤benim haftaya test gunumKizlar yokmu test yapan kasim ayi butmez uzere benim test tarihim 30kasim
Perşembe günü yaparım ben kan testini artıkKizlar yokmu test yapan kasim ayi butmez uzere benim test tarihim 30kasim
İnşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınOyyy kuzum ya inşallahhh gerek kalmadan doğal yolla olur❤
Canım aşılama dan sonra karın ağrın ve hassasiyetin hep devam etti mi? Adet ağrısı gibi ağrıların oldu muoncesinde igne,sonrasnda herkes gbi kasik agrilari gogus hassasiyeti ama bunlar adette de oluyorya o yuzden belirleyici degil bence
İnşallah canım valla ilişki kesinlikle yasak dedi yumurta sayim 6 yi bile aşmış sanırım tehlikeli bı durum önümüzdeki ay düşük dozla basliyacaz tabi kist fln olmazsaInsallah doğal yolla kalirsin ❤❤
Hepimiz hep yakınız ya bu hafta dan sonra hepimiz belli olcaz. Benim adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı korkuyorumPerşembe günü yaparım ben kan testini artık
Yaaa ilk asilaman miydiİnşallah canım valla ilişki kesinlikle yasak dedi yumurta sayim 6 yi bile aşmış sanırım tehlikeli bı durum önümüzdeki ay düşük dozla basliyacaz tabi kist fln olmazsa
Canım 6 yi bile geçmiş sol 4 sağda daha fazla gördüm zaten ekranda öyle ki mm bile ölçmedi doktor.. Ben de polikistik olmayayım dedim yok dedi hormonlarını baktı herşey normal dediKac yumurta felismis canim
Evet ilk olacaktıYaaa ilk asilaman miydi
Benimde aynı arada başlıyor olacak gibiyim arada normal oluyor anlamadım tırsıyorum habire wc gidip gidip bakıyorumHepimiz hep yakınız ya bu hafta dan sonra hepimiz belli olcaz. Benim adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı korkuyorum
Hayirlisi olsun sorun neydi tam olarak sen de unuttum kusura bakma :)Evet ilk olacaktı
Canım eşim de sayı azlığı vardı proman K ve keçiboynuzu özü tavsiye etti doktorum bunları kullandı iyi geldi düzelme oldu bayağı açıkçası ben de sorun gözükmüyor ama 2 yıldır hiç korunmadim maalesef hiç gebe kalamadım kimyasal bile yokHayirlisi olsun sorun neydi tam olarak sen de unuttum kusura bakma :)
Adet olmadan benim adet akıntım başlar o yok. Ama kasıklarım da ağrı var . İnçe ince sızlıyorBenimde aynı arada başlıyor olacak gibiyim arada normal oluyor anlamadım tırsıyorum habire wc gidip gidip bakıyorum
ayyynen oyle gogus hassasiyeti ve kasik agrisi..bikac damla leke geldi bide..cok sabirsiziz ama bekleyip gormek en mantklisi..bide ilaclarla oldugu icin bnce karin agrisini daha fszla hissediyoruz..herkesin gebeligi hatta her bir gebeligi farkli oldugu icin kendimizi dinleyip durmayalim bnceCanım aşılama dan sonra karın ağrın ve hassasiyetin hep devam etti mi? Adet ağrısı gibi ağrıların oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?