Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım 6 yi bile geçmiş sol 4 sağda daha fazla gördüm zaten ekranda öyle ki mm bile ölçmedi doktor.. Ben de polikistik olmayayım dedim yok dedi hormonlarını baktı herşey normal dedi

Diger ayda kontrollü kullanarak cozüm olur. Canim gonalf cok kuvvetli bir igne. Acaba klomenmi denesen. Cunkü benim doktorum ilk once klomen eger gelistirmez yeterli kalmazsa son aşama igneli tedavi dedi

Canim lekelenmen asilamadan hemen sonrami yoksa birkacgun sonrami oldu.

Ben bi hafta daha bekleyim beklemek zor gelmiyor ama ilk günden beri ağrım çok artarak devam ediyor. Evde yemeği bile zor yapıyorum sandalye yi çekip öyle. WC zor gidiyorum. İştahımda kesildi iki gündür

Sorun eşteyse cabuk çözülüyor ama doktorun hatali bence sorun yokmus sende cunku masallah yumurta rezervin iyi durumda bence . Cunku igne ile bu kadae uyarılması hata . Yumurta rezervini dusurme ihtimali var sonucta her ay 1 ya da 2 kere yumurtluyoruz :) aah evlenmeden once bu konulardan hic anlamazdim ne oldugunu bile bilmezdim yumurtlama kelimesini duyunca bile gulerdim dalga gecerdim tavuk muyuz diye simdi tm icindeyim

Diger ayda kontrollü kullanarak cozüm olur. Canim gonalf cok kuvvetli bir igne. Acaba klomenmi denesen. Cunkü benim doktorum ilk once klomen eger gelistirmez yeterli kalmazsa son aşama igneli tedavi dedi
Bilmiyorum ki canım letu kullandım 3 ay güzel gelişiyordu yumurtam 2 tane oluyordu hep doktora da söyledim bunu. Ama önümüzdeki ay 75 yerine 37.5 la başlarız dedi cokta iyi bir doktor ana ilk kez gittiğim için adam tanımıyor vücudumu böyle olacağını bilsem direk düşük dozda baslatirdim dedi inşallah kist olmaz dimi bu yumurtalar çok korkuyorum ya

Kendini korkutma canım dedim ya beyti gerek bile kalmayacak

Ben de öyleydim canım hiç duymadıgim şeyler duydum çok şey öğrendim araştıra araştıra

Canim insallah olmaz stres yapma ama eger sende problem yoksa gonalf kullanma bence. Yazik cok agir bir ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…