- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.101
Canım 6 yi bile geçmiş sol 4 sağda daha fazla gördüm zaten ekranda öyle ki mm bile ölçmedi doktor.. Ben de polikistik olmayayım dedim yok dedi hormonlarını baktı herşey normal dedi
ayyynen oyle gogus hassasiyeti ve kasik agrisi..bikac damla leke geldi bide..cok sabirsiziz ama bekleyip gormek en mantklisi..bide ilaclarla oldugu icin bnce karin agrisini daha fszla hissediyoruz..herkesin gebeligi hatta her bir gebeligi farkli oldugu icin kendimizi dinleyip durmayalim bnce
.o zmn daa kotu oluyo insan,insallahhh sagliklica kucagmza aliriz..bu bnim 3. asilamam henuz sonuca ulasmis degilim..hepimiz birbirmize dua edelim
Ben bi hafta daha bekleyim beklemek zor gelmiyor ama ilk günden beri ağrım çok artarak devam ediyor. Evde yemeği bile zor yapıyorum sandalye yi çekip öyle. WC zor gidiyorum. İştahımda kesildi iki gündürayyynen oyle gogus hassasiyeti ve kasik agrisi..bikac damla leke geldi bide..cok sabirsiziz ama bekleyip gormek en mantklisi..bide ilaclarla oldugu icin bnce karin agrisini daha fszla hissediyoruz..herkesin gebeligi hatta her bir gebeligi farkli oldugu icin kendimizi dinleyip durmayalim bnce
.o zmn daa kotu oluyo insan,insallahhh sagliklica kucagmza aliriz..bu bnim 3. asilamam henuz sonuca ulasmis degilim..hepimiz birbirmize dua edelim
test yapmadan onceki gun olduCanim lekelenmen asilamadan hemen sonrami yoksa birkacgun sonrami oldu.
Sorun eşteyse cabuk çözülüyor ama doktorun hatali bence sorun yokmus sende cunku masallah yumurta rezervin iyi durumda bence . Cunku igne ile bu kadae uyarılması hata . Yumurta rezervini dusurme ihtimali var sonucta her ay 1 ya da 2 kere yumurtluyoruz :) aah evlenmeden once bu konulardan hic anlamazdim ne oldugunu bile bilmezdim yumurtlama kelimesini duyunca bile gulerdim dalga gecerdim tavuk muyuz diyeCanım eşim de sayı azlığı vardı proman K ve keçiboynuzu özü tavsiye etti doktorum bunları kullandı iyi geldi düzelme oldu bayağı açıkçası ben de sorun gözükmüyor ama 2 yıldır hiç korunmadim maalesef hiç gebe kalamadım kimyasal bile yok
Kızlar benim 10. Günüm dün ara ara sancı gibi tutulmalarım oldu karın altı ağrısı va gazım vardı çok hafif kasik ağrım var bugün
Bilmiyorum ki canım letu kullandım 3 ay güzel gelişiyordu yumurtam 2 tane oluyordu hep doktora da söyledim bunu. Ama önümüzdeki ay 75 yerine 37.5 la başlarız dedi cokta iyi bir doktor ana ilk kez gittiğim için adam tanımıyor vücudumu böyle olacağını bilsem direk düşük dozda baslatirdim dedi inşallah kist olmaz dimi bu yumurtalar çok korkuyorum yaDiger ayda kontrollü kullanarak cozüm olur. Canim gonalf cok kuvvetli bir igne. Acaba klomenmi denesen. Cunkü benim doktorum ilk once klomen eger gelistirmez yeterli kalmazsa son aşama igneli tedavi dedi
Yerleşme kanaması olmuş o zaman:)test yapmadan onceki gun oldu
test yapmadan onceki gun oldu
Bilmiyorum ki canım letu kullandım 3 ay güzel gelişiyordu yumurtam 2 tane oluyordu hep doktora da söyledim bunu. Ama önümüzdeki ay 75 yerine 37.5 la başlarız dedi cokta iyi bir doktor ana ilk kez gittiğim için adam tanımıyor vücudumu böyle olacağını bilsem direk düşük dozda baslatirdim dedi inşallah kist olmaz dimi bu yumurtalar çok korkuyorum ya
Ben de öyleydim canım hiç duymadıgim şeyler duydum çok şey öğrendim araştıra araştıraSorun eşteyse cabuk çözülüyor ama doktorun hatali bence sorun yokmus sende cunku masallah yumurta rezervin iyi durumda bence . Cunku igne ile bu kadae uyarılması hata . Yumurta rezervini dusurme ihtimali var sonucta her ay 1 ya da 2 kere yumurtluyoruz :) aah evlenmeden once bu konulardan hic anlamazdim ne oldugunu bile bilmezdim yumurtlama kelimesini duyunca bile gulerdim dalga gecerdim tavuk muyuz diyesimdi tm icindeyim
Bilmiyorum ki canım letu kullandım 3 ay güzel gelişiyordu yumurtam 2 tane oluyordu hep doktora da söyledim bunu. Ama önümüzdeki ay 75 yerine 37.5 la başlarız dedi cokta iyi bir doktor ana ilk kez gittiğim için adam tanımıyor vücudumu böyle olacağını bilsem direk düşük dozda baslatirdim dedi inşallah kist olmaz dimi bu yumurtalar çok korkuyorum ya
İnşallah canım çok sağol dualarım hepinizeKendini korkutma canım dedim ya beyti gerek bile kalmayacak
Önümüzde ki reglim de soyliycem doktora çabuk etki ediyor demek ki ben de en iyisi hap kullanmakCanim insallah olmaz stres yapma ama eger sende problem yoksa gonalf kullanma bence. Yazik cok agir bir ilac
Benim eşimde sigara içiyor biz keçi boynuzunu kür olarak yaptık ve ciddi artış sağlıyorOn ilacı verdı almadık pahalı olunca keçiboynuzu özü içiyor bilmiyorum gerçekten almakta kararsz kaldım sigara içiyor işe yaramaz diye düşünüyorum
Kan verdin mi canım sen
Ya dün verdim 0.9 çıktı Yani negatif daha yükselir mi bilmiyorum kanama yok ve hala agrım var yatıyorum yarın bidaha vercemKan verdin mi canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?