Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar sizde de olmus muydu afedersiniz kusucakmis gibi oluyorum sonra hani hıçkırık gibi geliyor sonda geri gidiyor ve bogazimda aci bi hic kaliyor

Canım bende ilk aşılamamda fostimon(5 gün)+Letu 5(gün) kullandım yumurtalarım çok fazla olup gelişti sonra iptal etti. 2. ay gittiğimde ilk muayenede bakıp çatlamayan yumurta kalmış aşılama yaparsam kiste döner o nedenle yapmıcam göze alamam dedi. 3 de aşılamam oldu dediğim gibi bugün 13. günümdeyim beklemeye devam :) Herşeyin hayırlısı elbette.
NO: 3. gidişimle fostimon+letu ilacını her gün muayene olup ona göre devam ettiler toplamında 3 kez fostimon 4 günde letu kullanmış oldum istedikleri gibi 3 yumurta geliştirdiler.

İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım Ben de bı daha ki ay 2 gün de bir muayeneye gidecem iğne yüksekse letu isteyecem inşallah kist olmaz çünkü çok sayıda yumurta oluşmuş bu ay. Hayırlısı olsun elbette hepimiz için elimizden geleni yapacaz gerisi takdiri ilahi

Kızlar galiba benim için artık olumsuz. Az önce de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bundan sonra olacağını da sanmıyorum. Üzgünüm aşılamanın 11. Günü
İnşallah yaniliyorsundur canım girdiğimiz bu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gönlüne göre olur 11 erken gibi gününde yap testi üzülme canım

Kızlar galiba benim için artık olumsuz. Az önce de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bundan sonra olacağını da sanmıyorum. Üzgünüm aşılamanın 11. Günü
Hayırlısı olsun canım gercekten olmazsa bu ay gün aşırı ilişki dene tutabilir

Bend
İlk aşılama canım ben cok ümitsizdim bence yitirmeyin ümidinizi Rabbim en kısa zamanda herkese tattırsın bu duyguyu inşallah 1 bucuk sene oldu evleneli
Bende ilk asilamami bu ay oldum ama tutmadu cuma gunu 2 ci asilamami olucam .nelere dikkat ettin acaba yPtigin ozel bir sey varmiydi bize onerebilcgin seyler simdiden tsk ederim

Kizlar sizde de olmus muydu afedersiniz kusucakmis gibi oluyorum sonra hani hıçkırık gibi geliyor sonda geri gidiyor ve bogazimda aci bi hic kaliyor
Bana da oldu aynısı ve yemek yiyemiyorum, artı belim agrıyor. Cumartesi test günüm merakla bekliyorum. Öyle ki dün sıcak su torbası koydum belimin arkasına anca öyle yatabildim.Afedersin bugun de bagırsaklarım bozuk. İşteyim evde olsam dinlenicem cok zor gecıyor bugun.

Insallah iyiye isarettir bunlar ❤ herhangi bi ilaç falan kullamiuor musun onlardan da olanilir mi bagirsaklarin

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız canımm. 5 Dk kadar uzandım. 20 dakika kadar oturmamı söyledi. Az sonra gideceğim eve dinlenirim bugün artık. Yatmak mı gerekiyor acaba.
İnşallahhh canım beni 15-20 dk kadar yatırmışlardı ayaklarım çok hafif yukarıdaydı .Eve gelince Ben pek yatmadım ama çok bir şey da yapmadım

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız canımm. 5 Dk kadar uzandım. 20 dakika kadar oturmamı söyledi. Az sonra gideceğim eve dinlenirim bugün artık. Yatmak mı gerekiyor acaba.
2 gun dinlen bol bol agir is yapma sakin ani hareketlerden kacin yemene icmene dikkat et insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…