- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 38
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.121
BEn olmadım sadece dün biraz boğazımda yanma olduKizlar sizde de olmus muydu afedersiniz kusucakmis gibi oluyorum sonra hani hıçkırık gibi geliyor sonda geri gidiyor ve bogazimda aci bi hic kaliyor
Hayirlara vesile olur insalahBEn olmadım sadece dün biraz boğazımda yanma oldu
İnşallahhh canım benim öyle vallaHayirlara vesile olur insalahoylr bi hale geldik ki bir yerimiz acisa cok sukur acidi bu da belirti diyip sevinebiliyoruz
Canım bende ilk aşılamamda fostimon(5 gün)+Letu 5(gün) kullandım yumurtalarım çok fazla olup gelişti sonra iptal etti. 2. ay gittiğimde ilk muayenede bakıp çatlamayan yumurta kalmış aşılama yaparsam kiste döner o nedenle yapmıcam göze alamam dedi. 3 de aşılamam oldu dediğim gibi bugün 13. günümdeyim beklemeye devam :) Herşeyin hayırlısı elbette.Bilmiyorum ki canım letu kullandım 3 ay güzel gelişiyordu yumurtam 2 tane oluyordu hep doktora da söyledim bunu. Ama önümüzdeki ay 75 yerine 37.5 la başlarız dedi cokta iyi bir doktor ana ilk kez gittiğim için adam tanımıyor vücudumu böyle olacağını bilsem direk düşük dozda baslatirdim dedi inşallah kist olmaz dimi bu yumurtalar çok korkuyorum ya
Kan verdin mi canım sen
Hiç bilmiyorum canım. Şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
İnşallah hayırlı sonuç alırsın canımCanım bende ilk aşılamamda fostimon(5 gün)+Letu 5(gün) kullandım yumurtalarım çok fazla olup gelişti sonra iptal etti. 2. ay gittiğimde ilk muayenede bakıp çatlamayan yumurta kalmış aşılama yaparsam kiste döner o nedenle yapmıcam göze alamam dedi. 3 de aşılamam oldu dediğim gibi bugün 13. günümdeyim beklemeye devam :) Herşeyin hayırlısı elbette.
NO: 3. gidişimle fostimon+letu ilacını her gün muayene olup ona göre devam ettiler toplamında 3 kez fostimon 4 günde letu kullanmış oldum istedikleri gibi 3 yumurta geliştirdiler.
İnşallah yaniliyorsundur canım girdiğimiz bu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gönlüne göre olur 11 erken gibi gününde yap testi üzülme canımKızlar galiba benim için artık olumsuz. Az önce de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bundan sonra olacağını da sanmıyorum. Üzgünümaşılamanın 11. Günü
Hayırlısı olsun canım gercekten olmazsa bu ay gün aşırı ilişki dene tutabilirKızlar galiba benim için artık olumsuz. Az önce de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bundan sonra olacağını da sanmıyorum. Üzgünümaşılamanın 11. Günü
Bende ilk asilamami bu ay oldum ama tutmadu cuma gunu 2 ci asilamami olucam .nelere dikkat ettin acaba yPtigin ozel bir sey varmiydi bize onerebilcgin seyler simdiden tsk ederimİlk aşılama canım ben cok ümitsizdim bence yitirmeyin ümidinizi Rabbim en kısa zamanda herkese tattırsın bu duyguyu inşallah 1 bucuk sene oldu evleneli
Merhaba canim inşallahhh güzel haberler alırsın ultrasonla olması çok güzelKızlar merhaba, aşılamamı az önce oldum biraz ağrım oldu. Duphason ilaç verdi. Bakalım hayırlısı artık. Ultrasonla bakarak aşılamayı yaptılar.
Bana da oldu aynısı ve yemek yiyemiyorum, artı belim agrıyor. Cumartesi test günüm merakla bekliyorum. Öyle ki dün sıcak su torbası koydum belimin arkasına anca öyle yatabildim.Afedersin bugun de bagırsaklarım bozuk. İşteyim evde olsam dinlenicem cok zor gecıyor bugun.Kizlar sizde de olmus muydu afedersiniz kusucakmis gibi oluyorum sonra hani hıçkırık gibi geliyor sonda geri gidiyor ve bogazimda aci bi hic kaliyor
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız canımm. 5 Dk kadar uzandım. 20 dakika kadar oturmamı söyledi. Az sonra gideceğim eve dinlenirim bugün artık. Yatmak mı gerekiyor acaba.Merhaba canim inşallahhh güzel haberler alırsın ultrasonla olması çok güzel
Insallah iyiye isarettir bunlar ❤ herhangi bi ilaç falan kullamiuor musun onlardan da olanilir mi bagirsaklarinBana da oldu aynısı ve yemek yiyemiyorum, artı belim agrıyor. Cumartesi test günüm merakla bekliyorum. Öyle ki dün sıcak su torbası koydum belimin arkasına anca öyle yatabildim.Afedersin bugun de bagırsaklarım bozuk. İşteyim evde olsam dinlenicem cok zor gecıyor bugun.
İnşallahhh canım beni 15-20 dk kadar yatırmışlardı ayaklarım çok hafif yukarıdaydı .Eve gelince Ben pek yatmadım ama çok bir şey da yapmadımİnşallah hepimiz güzel haberler alırız canımm. 5 Dk kadar uzandım. 20 dakika kadar oturmamı söyledi. Az sonra gideceğim eve dinlenirim bugün artık. Yatmak mı gerekiyor acaba.
2 gun dinlen bol bol agir is yapma sakin ani hareketlerden kacin yemene icmene dikkat et insallah guzel sonuclar aliriz hepimizİnşallah hepimiz güzel haberler alırız canımm. 5 Dk kadar uzandım. 20 dakika kadar oturmamı söyledi. Az sonra gideceğim eve dinlenirim bugün artık. Yatmak mı gerekiyor acaba.
Beni de yarim saat dinlendim dokyorum3bacak bacak ustune attirdi hafif sola yatirrarak boyle kal dediİnşallahhh canım beni 15-20 dk kadar yatırmışlardı ayaklarım çok hafif yukarıdaydı . Ben pek yatmadım ama çok bir şey da yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?