- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.141
aminnnnnn ..allahm isteyen herkese versinMinik yerlesmistir ozaman insallah degerlerin katkat artar
Ben düz bir şekilde yattım ama hemen hemen 20 dt yattım ayaklarım Altına masa koyup hafif kaldırdılar ben de ilişkiden sonra yastık koyun diyorlar doğru demek diye sordum yok ya değil dediBeni de yarim saat dinlendim dokyorum3bacak bacak ustune attirdi hafif sola yatirrarak boyle kal dedi
Allahtan hayirlisini dile..Rabbim.en uygun zamani biliyodurKızlar galiba benim için artık olumsuz. Az önce de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bundan sonra olacağını da sanmıyorum. Üzgünümaşılamanın 11. Günü
Benimde ilkinde sandalye koydular ayagimim altina sandalyede tekerlekli dönenlerdenBen düz bir şekilde yattım ama hemen hemen 20 dt yattım ayaklarım Altına masa koyup hafif kaldırdılar ben de ilişkiden sonra yastık koyun diyorlar doğru demek diye sordum yok ya değil dediüzerimi örttüler çok üşüdüm titredim hatta
Ben düz bir şekilde yattım ama hemen hemen 20 dt yattım ayaklarım Altına masa koyup hafif kaldırdılar ben de ilişkiden sonra yastık koyun diyorlar doğru demek diye sordum yok ya değil dediüzerimi örttüler çok üşüdüm titredim hatta
Canım sıcağa dikkat et benim doktorum aşırı sıcak iyi değil dediBana da oldu aynısı ve yemek yiyemiyorum, artı belim agrıyor. Cumartesi test günüm merakla bekliyorum. Öyle ki dün sıcak su torbası koydum belimin arkasına anca öyle yatabildim.Afedersin bugun de bagırsaklarım bozuk. İşteyim evde olsam dinlenicem cok zor gecıyor bugun.
Ben yalnızdım Doğumhane gibiydiBenimde ilkinde sandalye koydular ayagimim altina sandalyede tekerlekli dönenlerdenhabire ayagim kayiyordu en son esimi oturttum sabit kalsin diye
Beni 20 dakika bacak bacak üstune koyup resmen başaşağı biraktilar. Hemde öyle bir asagiki kafam yerde ayaklarim tavana cikti resmen. Ayaga kalkinca zor toparlandim.
Beni kendi odasinda asiladi doktor muayene koltugunda uzandimBen yalnızdım Doğumhane gibiydi
Hatırladım şimdi kuzum demiştin.Beni kendi odasinda asiladi doktor muayene koltugunda uzandim
İlk yatar pozisyonda ayarlıyorlar kuzum zaten bana da öylesine yaptılar ama ayağım aşırı yukarda değildi yaptıklarımızın faydası olsun da
Yere kadar eğmeleri hariç benim de öyle olduValla beynim akti resmen. Asilamayi yaptiklari sedye var catala 2 ayagimi koydular islem bitince bir ayagimi diger ayagimin oldugu catala bacak bacak üstune olacak sekilde koydular sonra belden yukarimin oldugu kismi resmen yere kadar asagi indirdiler. Cok komik bir goruntuydü.
Elleriniz Kırmızı olup damarlarınız çıkıyor mu bileklerim de çok hassas
AYAk üşümesi bende de oluyor üşüyorum hatta bazenYok kuzum benim oyle bir durumum yok.sadece ayaklarim buz gibi nedense.
AYAk üşümesi bende de oluyor üşüyorum hatta bazen
Sorma ya bende bi yemek yapıyorum misafir gelince biraz işlenmiştim ama o kadarAy su is netleşsede kafamiz rahatlasa.hicbir iş yapamaz oldum
Öncelikle kesinlike sigarayı bırakmalı ben eşime uzun ugraslar sonrası bıraktırttımOn ilacı verdı almadık pahalı olunca keçiboynuzu özü içiyor bilmiyorum gerçekten almakta kararsz kaldım sigara içiyor işe yaramaz diye düşünüyorum
Canım nasılsın? İnşallahhh Cuma günü pozitif sonuç alırızÖncelikle kesinlike sigarayı bırakmalı ben eşime uzun ugraslar sonrası bıraktırttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?