Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beni de yarim saat dinlendim dokyorum3bacak bacak ustune attirdi hafif sola yatirrarak boyle kal dedi
Ben düz bir şekilde yattım ama hemen hemen 20 dt yattım ayaklarım Altına masa koyup hafif kaldırdılar ben de ilişkiden sonra yastık koyun diyorlar doğru demek diye sordum yok ya değil dedi üzerimi örttüler çok üşüdüm titredim hatta

Benimde ilkinde sandalye koydular ayagimim altina sandalyede tekerlekli dönenlerden habire ayagim kayiyorduen son esimi oturttum sabit kalsin diye

Beni 20 dakika bacak bacak üstune koyup resmen başaşağı biraktilar. Hemde öyle bir asagiki kafam yerde ayaklarim tavana cikti resmen. Ayaga kalkinca zor toparlandim.

Canım sıcağa dikkat et benim doktorum aşırı sıcak iyi değil dedi

Beni 20 dakika bacak bacak üstune koyup resmen başaşağı biraktilar. Hemde öyle bir asagiki kafam yerde ayaklarim tavana cikti resmen. Ayaga kalkinca zor toparlandim.

İlk yatar pozisyonda ayarlıyorlar kuzum zaten bana da öylesine yaptılar ama ayağım aşırı yukarda değildi yaptıklarımızın faydası olsun da

İlk yatar pozisyonda ayarlıyorlar kuzum zaten bana da öylesine yaptılar ama ayağım aşırı yukarda değildi yaptıklarımızın faydası olsun da

Valla beynim akti resmen. Asilamayi yaptiklari sedye var catala 2 ayagimi koydular islem bitince bir ayagimi diger ayagimin oldugu catala bacak bacak üstune olacak sekilde koydular sonra belden yukarimin oldugu kismi resmen yere kadar asagi indirdiler. Cok komik bir goruntuydü.

Yere kadar eğmeleri hariç benim de öyle oldu

Kizlar aranizda asilamadan sonra progestrona baktiran oldumu bugun ankarada bir klinikle konustum deger 6 cikti diyince cok düsük dedi umutsuz vakka yani. Benim gibi dusük cikip sonra yükselirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…