- Konu Sahibi yavru kartal
-
Canim sadece ine 115 tl birde hap sigotay a giriyor diye 20 tl bu kadaar dua et canim banimCevabın için teşekkür ederim canım ne kadar tuttu peki
Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın kucağımızı boş bırakmasın inşallahCanim sadece ine 115 tl birde hap sigotay a giriyor diye 20 tl bu kadaar dua et canim banim
tüplerinize kesinlikle baktırmalısınız bence şuanda 1 ay atar ama eğer tüplerde tıkanıklık vs varsa bu ay boşa denemiş olursunuz daha fazla beklemek zorunda kalırsınızMerhabalar, ben bugun dr a gittim aşılama sürecine girdik inşallah. Önce tüplerin açık olduğuna bakalım bence emin olalım dedi ama 1 ay atar süreç dedi ben istemedim 1.200 tl de köpükle bakıyorlarmış tüplere onun bedeliymiş. Onu geçelim sonra gonal f 450 ve 300 lük yazdı. Eczane sipariş üstüne getiriyormuş siparişimi verdim beklemedeyim.
Amin inşallah canim kimsenin inşallahÇok teşekkür ederim canım benim Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Bende ilacımı bekliyorumMerhabalar, ben bugun dr a gittim aşılama sürecine girdik inşallah. Önce tüplerin açık olduğuna bakalım bence emin olalım dedi ama 1 ay atar süreç dedi ben istemedim 1.200 tl de köpükle bakıyorlarmış tüplere onun bedeliymiş. Onu geçelim sonra gonal f 450 ve 300 lük yazdı. Eczane sipariş üstüne getiriyormuş siparişimi verdim beklemedeyim.
Seninle aynı başladık ben de dün ilk defa yaptım, iğneden korkuyordum ama kendi kendime yapabildim insan zora düşünce neler yapabiliyorBende ilacımı bekliyorumbu akşam başlayacam vurulmaya inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar
Benim ilaçlar 1000 TL civarı tuttu; rapor nedir? Nasıl alınıyordu benim gittiğim klinik öyle bir şeyden bahsetmedi bana.Kızlar ben merional 150 lilik olarak başladım raporla hem bu ilaçlar hemde ovitrelle catlatma iğnesi 190tl tuttu bilginizeee
merhaba. öncelikle tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif olur sonucu. aşılama muayene kadar kolay geçti. ne ağrı ne sızı. benim aşılamamın 5. günü bugün. sadece dün akşamdan beri kasık ağrım var ama kayanamayacak kadar değil. kendi kendime ümitleniyorum acaba tuttu da ondan mı diye.Bende yarin asilama yapacam kizlar acaba nelere dikkat etmem gerek asilamadan sonra ve aci hissediliyormu
merhabalar benden 1 gün önce yaptırmışsınız aşılamayı. nasıl gidiyor, ağrı ya da batma falan var mı. bi de ne zaman test yapsak acaba.Meraba kızlar..
Tedavileriniz hayirli olur insallah
Bende kasım 1de aşılama yaptırdım
Beklemedeyim
Ve sizide takipteyim:)
İnşallah tutmuşturmerhaba. öncelikle tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif olur sonucu. aşılama muayene kadar kolay geçti. ne ağrı ne sızı. benim aşılamamın 5. günü bugün. sadece dün akşamdan beri kasık ağrım var ama kayanamayacak kadar değil. kendi kendime ümitleniyorum acaba tuttu da ondan mı diye.ümit dünyası...
Devlette yaptırdığım için ilacı raporla aldım sen ne kullanıyon?Benim ilaçlar 1000 TL civarı tuttu; rapor nedir? Nasıl alınıyordu benim gittiğim klinik öyle bir şeyden bahsetmedi bana.
Test yapınca paylaş ne olur,İki yıl düşünmedik çocuk ama daha sonra pko olduğum için dr vakit kaybetmeden aşılama önerdi. Pazartesi aşılamamı yaptırdım bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Hastaneme ve dr çok güveniyorum harika insanlar.
Bana gonal f 300 ve 450 lik iki kutu da vitamin yazmış.Devlette yaptırdığım için ilacı raporla aldım sen ne kullanıyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?