Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar, ben bugun dr a gittim aşılama sürecine girdik inşallah. Önce tüplerin açık olduğuna bakalım bence emin olalım dedi ama 1 ay atar süreç dedi ben istemedim 1.200 tl de köpükle bakıyorlarmış tüplere onun bedeliymiş. Onu geçelim sonra gonal f 450 ve 300 lük yazdı. Eczane sipariş üstüne getiriyormuş siparişimi verdim beklemedeyim.

tüplerinize kesinlikle baktırmalısınız bence şuanda 1 ay atar ama eğer tüplerde tıkanıklık vs varsa bu ay boşa denemiş olursunuz daha fazla beklemek zorunda kalırsınız

Bende ilacımı bekliyorum bu akşam başlayacam vurulmaya inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar

Kızlar ben merional 150 lilik olarak başladım raporla hem bu ilaçlar hemde ovitrelle catlatma iğnesi 190tl tuttu bilginizeee

Bende yarin asilama yapacam kizlar acaba nelere dikkat etmem gerek asilamadan sonra ve aci hissediliyormu
merhaba. öncelikle tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif olur sonucu. aşılama muayene kadar kolay geçti. ne ağrı ne sızı. benim aşılamamın 5. günü bugün. sadece dün akşamdan beri kasık ağrım var ama kayanamayacak kadar değil. kendi kendime ümitleniyorum acaba tuttu da ondan mı diye. ümit dünyası...

Meraba kızlar..
Tedavileriniz hayirli olur insallah
Bende kasım 1de aşılama yaptırdım
Beklemedeyim
Ve sizide takipteyim:)
merhabalar benden 1 gün önce yaptırmışsınız aşılamayı. nasıl gidiyor, ağrı ya da batma falan var mı. bi de ne zaman test yapsak acaba.

İnşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…