- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Evet canım maalesef kimse cevap yazmadı . Sen ne zaman başlıyorsun tedaviyeŞu sıralar devlette aşılama yaptıran arkadaşlar yardımcı olsa keşke ben de hiç bilmiyorum.
Ben salı gunu 75 ml gonal f ile başladım, cumartesi kontrole gideceğim.Evet canım maalesef kimse cevap yazmadı . Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye
Kendin mi yapıyorsun iğneleri nerden vuruyorsunBen salı gunu 75 ml gonal f ile başladım, cumartesi kontrole gideceğim.
Cnm ben araştırma hastanesinde yaptirdim..Şu sıralar devlette aşılama yaptıran arkadaşlar yardımcı olsa keşke ben de hiç bilmiyorum.
Gepimizin inşallahEvet ağızdan alınca bayagi kotu etkiliyo..sarhoş gibi oluyo insan..sonucu guzel olur insallah..
Hepimizin inşallahGepimizin inşallah
Neden hap başladı canım doktorunSlm kizlar bende kasim ayinda asılama düsünüyorum. 5gün sabah 2 aksam 2 tane toplamda günde 4 tane klomen ictim . Yarin reglinin 10.günü yumurta takibim var. Ovulasyon testi yapiyorum ama cok silik cuzgi cikiyor.insallah en azindan 1 yumurtam gelisir. Bu arada daha once asilama yaptirdim kimyasal oldu.
Neden hap başladı canım doktorun
Amin inşallah canım. Klomen yerine iğne daha iyi gibi geldi bana . Ama ultrasondan bakıp ona göre hap ya da iğne yazıyorlar. Hapta yumurta daha geç olgunlaştığı kanaatine vardım. İnşallah yumurtan olgunlaşmıştır. Ben de yarın inşallah muayene olup ilaçlara başlıycam. Çok şükür hasta olabildim. Çok ağrım var inşallah yarın sorun olmaz. Senin de iyi haberlerini alırız inşallah. Bu senin ikinci çocuğun olacak inşallah değil miPko var canim. Yarin kontrol var insallah yumurtam gelisir
Amin inşallah canım. Klomen yerine iğne daha iyi gibi geldi bana . Ama ultrasondan bakıp ona göre hap ya da iğne yazıyorlar. Hapta yumurta daha geç olgunlaştığı kanaatine vardım. İnşallah yumurtan olgunlaşmıştır. Ben de yarın inşallah muayene olup ilaçlara başlıycam. Çok şükür hasta olabildim. Çok ağrım var inşallah yarın sorun olmaz. Senin de iyi haberlerini alırız inşallah. Bu senin ikinci çocuğun olacak inşallah değil mi
Çok heyecanlıyım iğneyi kendiniz mi yaptınızBende bu akşam gonal f 75ıu ile başladım.
Salı kontrolüm var.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Amin canım iğneleri kendin mi yaptınEvet canim 2.olucak ben daha once ignede kullandim ama o da tutmadi o yuzdenbusefer tekrar klomen denedim. Rabbim emeklerimizi boşa cıkartmasin.
Amin inşallahBu devlette asilama isi biraz yukarda kalmis ama Kizlar yani benim çok fazla kimyasal gebelik geçirmiş olmamdan dolayı bayaaa fazla fazla bisuru testlerim yapılmıştı. Doktora gittiğin de direk aşılamaya başlattı daha önce de klomen kullanmıştım. O yuzden tam net bilemicem neler şart diye ama su rapor alma isi her hastanede oylemi bilmiyorum ama soyle bi saat falan dolanmak zorunda kaliyon. Bide doktorun özel muayenehanesi var şansıma aşılamayı orda yaptırdım haftasonuna denk geldiği için. Tek bildiğim devlette 1 senelik evli olman lazım ve de en fazla raporlu olarak 3 kere aşılama hakkı var. Yarın ilk kontrolüm var inşallah bu sefer iki üç tane gelişir amininsallah hepimizin hayirlisiyla tutar guzel haberlerde yazarız amin
Amin canım iğneleri kendin mi yaptın
Amin inşallah canım. Biraz tedirginim bugün doktora gitçem muayene ilaçlar belli olacak. Kendim dozunu ayarlayamam diye korkuyorumEvet canim incecik kücücük bir igne zaten.insallah sana şifa olur.
Evet kendim yaptım cnmÇok heyecanlıyım iğneyi kendiniz mi yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?