Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben gerçekten bilmiyordum devlette yapıldığını zaten yoğun çalışıyorum proseduru coktur sanırım izin almam kolay olmazdı.
Prosedür çok yok sizi yormaz. Ben devlette yaptırdım ve çok sistemlilerdi işinize engel olmaz. Tutmazsa eğer devlette şansınızı deneyebilirsiniz. Tabi inşallah gerek kalmadan bu deneme de tutar

Hayirlisi olsun insallah hepimiz kucagimiza aliriz bebisimizi bende yaptirdim bugun bakalim hayirlisi olsun

Arkadaşlar yarın inşallah tedaviye başlıyorum. Neler yapmam gerekiyor.? Devlette yaptırcam. Hangi yöntemleri kullandınız? Diyet uyguladınız mı?

merhabalar benden 1 gün önce yaptırmışsınız aşılamayı. nasıl gidiyor, ağrı ya da batma falan var mı. bi de ne zaman test yapsak acaba.
Merhaba cnm..pozitif olur insallah hepimizin..
Suanlik iyi gibi..
Göğüslerim cok hassas agri acı karışık :)
Kasiklarimda ara ara agri var..
Bana 15 kasımda gel kan testi yapicaz dediler ama o kadar bekleyemem gibi geliyo..
10 11 gun gibi idrar testi yapmayı planlıyorum..
Sende durumlar nasil

Nasil gidiyor canim sşilma belirti ne var Prokstan kulaniyormusun velirti ne ıer var
Valla iyi gibi normal hayatıma devam ediyorum biraz daha dikkatli bi şekilde.. evet vajinal jel olarak kullanıyorum..göğüs hassas kasıkta ağrı var o kadar..sizde

Valla iyi gibi normal hayatıma devam ediyorum biraz daha dikkatli bi şekilde.. evet vajinal jel olarak kullanıyorum..göğüs hassas kasıkta ağrı var o kadar..sizde
Ben içiyorum benimde sanki belirti biti gibi bugün 6 gün ilaçtan baş donme oluyor okadar canim aşlahim hepimize nasip etsin

Ben içiyorum benimde sanki belirti biti gibi bugün 6 gün ilaçtan baş donme oluyor okadar canim aşlahim hepimize nasip etsin
Evet ağızdan alınca bayagi kotu etkiliyo..sarhoş gibi oluyo insan..sonucu guzel olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…