- Konu Sahibi yavru kartal
-
Ben gerçekten bilmiyordum devlette yapıldığını zaten yoğun çalışıyorum proseduru coktur sanırım izin almam kolay olmazdı.Yalnız çok güzel anlatmışımdevlette raporla alabiliyoruz yani ilacın fiyati daha düşük oluyo 3 kere aşılama hakkı veriyo devlet
Ne zaman belli olacak sonucun? Ne heyecanlı günler inşallah tutmuştur.Meraba kızlar..
Tedavileriniz hayirli olur insallah
Bende kasım 1de aşılama yaptırdım
Beklemedeyim
Ve sizide takipteyim:)
Nasil gidiyor canim sşilma belirti ne var Prokstan kulaniyormusun velirti ne ıer varMeraba kızlar..
Tedavileriniz hayirli olur insallah
Bende kasım 1de aşılama yaptırdım
Beklemedeyim
Ve sizide takipteyim:)
Allah’ım nasim etsin hepimizeNasil gidiyor canim sşilma belirti ne var Prokstan kulaniyormusun velirti ne ıer var
Olsun yaa Inşallah hayırlısıyla tutsundaBen gerçekten bilmiyordum devlette yapıldığını zaten yoğun çalışıyorum proseduru coktur sanırım izin almam kolay olmazdı.
Ay inşallahTest yapınca paylaş ne olur,hepimizin sevinçli haberlerini duyalım
Prosedür çok yok sizi yormaz. Ben devlette yaptırdım ve çok sistemlilerdi işinize engel olmaz. Tutmazsa eğer devlette şansınızı deneyebilirsiniz. Tabi inşallah gerek kalmadan bu deneme de tutarBen gerçekten bilmiyordum devlette yapıldığını zaten yoğun çalışıyorum proseduru coktur sanırım izin almam kolay olmazdı.
Hayirlisi olsun insallah hepimiz kucagimiza aliriz bebisimizi bende yaptirdim bugun bakalim hayirlisi olsunmerhaba. öncelikle tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif olur sonucu. aşılama muayene kadar kolay geçti. ne ağrı ne sızı. benim aşılamamın 5. günü bugün. sadece dün akşamdan beri kasık ağrım var ama kayanamayacak kadar değil. kendi kendime ümitleniyorum acaba tuttu da ondan mı diye.ümit dünyası...
Prosedürü nedir? Her hangi bi evrak istediler miProsedür çok yok sizi yormaz. Ben devlette yaptırdım ve çok sistemlilerdi işinize engel olmaz. Tutmazsa eğer devlette şansınızı deneyebilirsiniz. Tabi inşallah gerek kalmadan bu deneme de tutar
inşallah sizin de benim de tüm bu yolda emek sarfeden diğer arkadaşların da sonuçları heeeeep pozitif olur. sevgiler..Hayirlisi olsun insallah hepimiz kucagimiza aliriz bebisimizi bende yaptirdim bugun bakalim hayirlisi olsun
Insallah caniminşallah sizin de benim de tüm bu yolda emek sarfeden diğer arkadaşların da sonuçları heeeeep pozitif olur. sevgiler..
Merhaba cnm..pozitif olur insallah hepimizin..merhabalar benden 1 gün önce yaptırmışsınız aşılamayı. nasıl gidiyor, ağrı ya da batma falan var mı. bi de ne zaman test yapsak acaba.
15 kasım test günüm..heycanli ve cok gergin umarım tutmuştur :sNe zaman belli olacak sonucun? Ne heyecanlı günler inşallah tutmuştur.
Valla iyi gibi normal hayatıma devam ediyorum biraz daha dikkatli bi şekilde.. evet vajinal jel olarak kullanıyorum..göğüs hassas kasıkta ağrı var o kadar..sizdeNasil gidiyor canim sşilma belirti ne var Prokstan kulaniyormusun velirti ne ıer var
Ben içiyorum benimde sanki belirti biti gibi bugün 6 gün ilaçtan baş donme oluyor okadar canim aşlahim hepimize nasip etsinValla iyi gibi normal hayatıma devam ediyorum biraz daha dikkatli bi şekilde.. evet vajinal jel olarak kullanıyorum..göğüs hassas kasıkta ağrı var o kadar..sizde
Canım 1. Günün yarin mıAşılamaya başlamak için adetin 2.günü olması şart mı 3 yada 4 olabilir mi hafta sonuna gelecek gibi benim ya bir ay daha beklemek istemiyorum
Evet ağızdan alınca bayagi kotu etkiliyo..sarhoş gibi oluyo insan..sonucu guzel olur insallah..Ben içiyorum benimde sanki belirti biti gibi bugün 6 gün ilaçtan baş donme oluyor okadar canim aşlahim hepimize nasip etsin
Şu sıralar devlette aşılama yaptıran arkadaşlar yardımcı olsa keşke ben de hiç bilmiyorum.Prosedürü nedir? Her hangi bi evrak istediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?