Kasım ayı asker yarenleri buraya :)

yasemn sağol canım benm ayrıca hoşgeldin

bnmki topçu sanırım canım topçu olarak gidiyorum dyodu inş sennkide öyledir rahat ederlerr

kızlarrrrrrrr tekrar Allah kavuştursun..

benim askerimde acemilikte çok ağır hastalanmıştı..inş. hepinizin ki iileşir ama sesleri kısılıcak,kiloda vericekler..ama bunlar hep marş söledkleri ve koştukları için olucak..

sesi kısılmasınn ama kilo versin bnmki azcıkk

Canım merhaba, haklısın benim askerimde acemide çok hastalandı çok sıkıntı çekti, sesleri kısıldı acemilikte egitim gördükleri için baslarına bir takım talihsizlikler gelebiliyor, ama usta birlikte hersey daha iyi olacak ...Dediğin gibi kilo vercekler kosturmaca bilmem ne zaman ya sadece zaman ....

Zaman kızlar Benden sonra kimse gitmez gibi gelmişti ama 92/1 Ler sizi çok umutlandıracak merak etmeyin

canım benim benimkide öyle topçu dedi ama soralım yine net bi şekilde söylesinler kulagımız duysun sende sor emi yine çok heveslenmeyelim ama yine az buz hayal kurarız :)

sorarım canım yarın arar inşda çnkü yarın öbürgn daha rahat olurum dedi

sağol canım senide Allah kavuştursun..
inşallah canımm çok hasta olmadan iyileşirler ya

bnmki topçu sanırım canım topçu olarak gidiyorum dyodu inş sennkide öyledir rahat ederlerr

Canım merhaba hatırlıyorum seni bizim 91/2 topiğine takılıyordun bi zamanlar ...
Nereye gönderdin askerini, topçu falan demişsin benim askerimde tankçı Etimesgut / Ankaradaydı..

Pardonn Yasminim Ceyda ya yazmıstım yanlıs alıntı oldu

saol cnm bugun yine sevincek bi hbr aldım onla avutuyorum kndimi 23aralıkta yemin töreni varmış onu söledi ben 75gün sanıyodum ama napmış etmiş artık 25gün sonra geliyo:)

canım yemin töreninden hemen sonra gelmiyolar seni üzmek istemem ama :44::44:

neyse kasım yarenlerimiz başbaşa takılsınlar allaha emanet olun siz ve askerleriniz

amin canımmmmmmmmmmmm :)

Canım merhaba hatırlıyorum seni bizim 91/2 topiğine takılıyordun bi zamanlar ...
Nereye gönderdin askerini, topçu falan demişsin benim askerimde tankçı Etimesgut / Ankaradaydı..

evet canım 91/2 gitmesi gerekirken 4 gitti erzincana topçu olarak gitti

Pardonn Yasminim Ceyda ya yazmıstım yanlıs alıntı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…