kasım hamileleri gelin burda buluşalım

yagmursel stardust cok tsk ederim arkadaslar cvp yazdiginiz icin bi sorum daha olacakti kalp atislarini kacinci haftada duyuyoruz ben testten iki hafta sonra gittim daha duymadim normalmi aceba

yagmursel stardust cok tsk ederim arkadaslar cvp yazdiginiz icin bi sorum daha olacakti kalp atislarini kacinci haftada duyuyoruz ben testten iki hafta sonra gittim daha duymadim normalmi aceba

normal canım , 7. hafta gibi duyuluyor .. biraz daha sabır yerimseniben

selam kızlar bende aranıza katılayım dedim bende kasımda hamile kaldım kızlar benim hesabıma göre 5 haftalıgım henüz dr kontrolüne gitmedim eşimle biraz limoniyiz şimdilikte gitmeyi düşünmüyorum 2 hafta sonra hem klp atışınıda duyarım heralde şimdilik iyi gidiyor allaha şükür sadece ara sıra kasıklarımda şidetli batma oluyor bazen sag tarafımda bazende solda oluyor aşılamadan sonra hamile kaldım acaba ikiz olabilirmi düşüncesi var bende valla çok sevinirim olursada

hoşgeldinnnnnnnnn hihoyyyt
Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım ve hayırlısını versin :Saruboceq:

canım sen kac haftalıksın kalp atıslarını ne zaman duyarım merak edıyorum ben 4 haftalıgım

6+6 , yani 6 hafta 6 günlüğüm canım ... daha 2-3 haftan var duymana .. bir de kaç hafta olduğunu nasıl hesapladın ? tedaviye başladığın son adetinin ilk günü gebeliğin de ilk günü oluyor yerimseniben
zigocum sana da cevap oldu sanırım

hoşgeldin canım tebrik ederim.allah hayırlısı neyse onu nasip etsin canım 7 haftadan sonra kalp atışı duyulur:CüvCüv:

1. yağmursel 8 hafta 2 günlük hamile kalp atışını duydu
  2. sevtapduzyol 7 hafta 4 günlük hamile kalp atışını duydu
  3. demet 7 hafta 5 günlük hamile
  4. 82bursa 7 hafta 2 günlük hamile
  5. stardust 6hafta 6 günlük hamile kalp atışını duydu
  6. muray 5 hafta 5 günlük hamile
  7. başak35 5 hafta 1 günlük hamile
  8. ada67 4 haftalık hamile
kızlar kendinize çok dikkat edin listemiz eksilmesin:CüvCüv::lepi::teytey:

merhaba canım.ben de 4 haftalık hamileyim.ayın beşinde gittik betaya bakıldı.1000 çıktı değerim.doktor çoğul olabilir dedi.şimdi ayın 18 inde tekrar gideceğim.o zaman anlaşılırmı çoğul olup olmadığı.sevgiler....

ne olursa olsun canım , adetinin ilk gebeliğin ilk günü .. ben de adet olmadan başlamıştım yerimseniben

merhaba canım.ben de 4 haftalık hamileyim.ayın beşinde gittik betaya bakıldı.1000 çıktı değerim.doktor çoğul olabilir dedi.şimdi ayın 18 inde tekrar gideceğim.o zaman anlaşılırmı çoğul olup olmadığı.sevgiler....

tebrikler canım sende aramıza hoşgeldin a.s.a.s.
keseleri ancak 5 yada 6. haftada görürsün canım meraklanma Allah kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…