- 2 Mayıs 2020
- 31
- 30
- 3
- 24
- Konu Sahibi melankolizmsicik
-
Bizim de apartamanın yanında bi market var sürekli oraya gideriz ailecek hepimizi tanırlar şefler dahil bizden de poşet parası hiç almadılar yabancı kasiyerler hariçIyi gunler demesi, gülumsemis olması bisey ifade etmez . Ama poşet önemli evet niye geçmemiş merak ettim bende
O zaman poşette anlamını yitirdi bu konudaBizim de apartamanın yanında bi market var sürekli oraya gideriz ailecek hepimizi tanırlar şefler dahil bizden de poşet parası hiç almadılar yabancı kasiyerler hariç
ahahah aynenEski zamanlarda erkek zevcenin önüne mendil düşürme varya onu mu yapsanüstüne telefon numarası, instagram veyahut facebook şeysilerini yazarsın.
evet etkilendiğim doğru teşekkür ederim <3Baya etkilenmişsin belli de hemen umutlanma bence bunlar yeterli değil üzülme sonra
güzel hikayeymiş nasıl ilerlediniz merak ettim doğrusuyıllar önce starbucksta muhteşem yakışıklı kasiyer çocuğu düşürmüştüm kahve adını söyleyememe bahanesiyle3 günde ayarladım kendime 1 buçuk sene gezdik tozduk heyt be anılarım depreşti o enerjiyi aldıysan hoşlanmış olabilir poşet vermiş daha ne
rica ederimevet etkilendiğim doğru teşekkür ederim <3
evet yaa çok tatlış bi çocuk daha önce nasıl etkilenmedim diye soru soruyorum kendimeKasiyeri bilmem ama sen ondan etkilenmiş gibisin
evet gülümsemiş olması zaten benim için fazla bir şey ifade etmiyor fakat sadece bana selam sabah vermesi hoşuma gidiyorIyi gunler demesi, gülumsemis olması bisey ifade etmez . Ama poşet önemli evet niye geçmemiş merak ettim bende
güzel hikayeymiş nasıl ilerlediniz merak ettim doğrusu
poşette güldürecek ne var pek anlamadım doğrusu ama soruma soru ile karşılık verdiğiniz için teşekkür ederimPoşeti kasadan geçmediyse kesin sizi seviyorpoşet önemli çünkü...
Şaka bir yana hoslaniyor olabilir ?
peki nasıl yapabilirim kiHoşlanıyorsan Yürü neyi bekliyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?