Kasiyer benden hoşlanıyor mudur?

Eneee neyse bişey demicem de. Çok istiyosan sana ilgisi var mı diye öğrenmeyi fiş aldığında ismine bak ürünlerin fiyatlarının en altında kasiyerin adı soyadı yazar. Sosyal medyadan bulursun. Umudunu da kırmak istemedim şu karantina günlerinde. Kimi görüyor ki insan marketten başka bi yere gidildiği mi var

peki nasıl yapabilirim ki
Valla o kısmında pek birşey diyemem. Ben ilk sevgili oldum adamla evlendim yürüme işlerini bilmem.
Çok kalasım bu konuda. Şimdiki aklım daha başka
Çekinme hoşlandığını belli et. Aman git direk sende gözüm var bekar san benimsin de

ah çok özür dilerim yazma stilim yanlış anlamanıza sebep olmuş hikaye derken o anlamda demek istememiştim özür dilerim. hoşmuş bi kere hoşuma giden birini üstün stalk yeteneğimle bulmuştum fakat sonuç hüsran oldu. engel yedim

valla abla umudumu kırmadın ya çok sağolasın koronadan önce oldu bu anlattıklarım. verdiği fişte ad soyad yazmıyo ama bi ara kıyafetinde yazıyodu ordan aklımda kaldı. yine de sağol umutlarım senin bu cümlenle yıkılmadı ama ayakta da değil

mazide olan ama eskimeyen taktik teşekkür ederim ama bende numara vercek cesaret nerdeee sonra yollu gibi gözükmeyeyim ?
O zihniyette olan kişinin teklif ettiğini varsaydığımda...Karşılık veren taraf olarak senin hakkında...başta o bana kuyruk sallamıştı ondan yüz buldum diye de düşünür ..içinden nasıl geliyorsa öyle davran ben olsam ilk adımı karşıdan beklerim tabi ..

Sallanıyor mu yani sarhoş oldu umutlar
Not: Abla kadar da taş düşmesin inşallah emi

aynen bende öyle düşünüyorum da şimdi eğer böyle bi durum da yoksa boşuna beklemeyelim

Sana ısmarladığı poşete biz para veriyoruz :) ben oraya takıldım

Şaka bir yana kasiyerler genelde kibar davranırlar müşterilere. Hele o malum büyük marketlerdeki kasiyerlerse daha bi kibar ve yardımsever oluyorlar. Ama diyorsan ki gerçekten bana özel ve ben kapıldım; orada olmayan bi ürünü bul ne zaman gelir yada gelmez mi muhabbetlerine gel. Değişim falan yap ürüne ne bileyim. Zaten sürekli karşılaşınca sohbette uzar

Bunların normal olduğunu düşünüyorum belki böyle davranışlara denk gelmediğin için sen öyle yorumlamış olabilir misin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…