- 24 Mart 2019
- 3.031
- 4.167
- 133
- 38
- Konu Sahibi melankolizmsicik
-
teşekkür ederim instadan buldum hesabınız zar zor. istek attım geri dönüş yaptı. takip ettiklerine baktım kadın cinsiyetindeki hesapların resmen hepsi akrabası. yani başka kızları takip etmezken beni takip ediyo artık çok tatlı bi durum.bence bişeyler var gibi.ama adım atan taraf sen olma.markete gitmeye kendini göstermeye devam et :) niyeti varsa elbet konuşur zaten.
artık instadan takipleşiyoruz bakalım artık..Kredi kartınla alışveriş yap çok istekliyse isim soyisimden bulur seni
güzel taktik gibi instadan da artık takipleşiyoruzSana ısmarladığı poşete biz para veriyoruz :) ben oraya takıldım
Şaka bir yana kasiyerler genelde kibar davranırlar müşterilere. Hele o malum büyük marketlerdeki kasiyerlerse daha bi kibar ve yardımsever oluyorlar. Ama diyorsan ki gerçekten bana özel ve ben kapıldım; orada olmayan bi ürünü bul ne zaman gelir yada gelmez mi muhabbetlerine gel. Değişim falan yap ürüne ne bileyim. Zaten sürekli karşılaşınca sohbette uzar
abla sen ne diyosun yaa nerde abartmışım poşetiBurda hoslanti belirtisi görmedim hiç bir poşeti ne kadar abartmışsın ya
yok abla instada takipleşiyoruz ben ordan istediğim cevabı aldım merak etmeBunların normal olduğunu düşünüyorum belki böyle davranışlara denk gelmediğin için sen öyle yorumlamış olabilir misin acaba?
katılıyorum sana bence de öyle oldu güzel yorumun için teşekkür ederimilgisi olduğunu düşündüğün için bide boşluktasan o yüzden etkilendin bence
ahahhahah sen öyle diyorsanHoşlanma belirtisi değildir daha hoşlansa duramazdı
Abla mi canım ben yalnız 23 yaşındayımabla sen ne diyosun yaa nerde abartmışım poşetiartık instadan takipleşiyoruz ben istediğim cevabı ordan aldım ama yorumun için de sağol güldürdün
peki tek takıldığın şey bu olsun canımAbla mi canım ben yalnız 23 yaşındayım
yaaaa teşekkür ederim.Belki ayıp olmasın diye instadan takip etmiştir yüzyüze geliyosunuz sonuçta hahhaşaka şaka had güzel günler görürsünüz inşallah kuzum
Ee nasıl gidiyor bakalım?yaaaa teşekkür ederim.bu arada yazdı bana
çok geç cevap yazdım görmedi yarın söylerimmmEe nasıl gidiyor bakalım?
söylerimmerak ettim bak şimdi gidişatı bildirirsin
Adama istek ararsan geri dönüşü zaten olur hiç bir erkek kolay kolay pas geçmez bunu üzülme de sonraahahhahah sen öyle diyorsan
attım geri dönüş yaptı mesaj da attıAdama istek ararsan geri dönüşü zaten olur hiç bir erkek kolay kolay pas geçmez bunu üzülme de sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?