- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
valla bnm küçük kardeşle hiç sıkıntım olmadı Allah var çok şeker ve uyumlu bir kız hala görüşürüz bana ablacım der şimdi uni kazandıbu arada ev arkadaşınla sorunlarını şimdi gördüm de, lily seninkileri de okudum neler çekmişsin kıyamam...
ben de ev arkadaşlarımla çok sorun yaşadım. biz resmen mahkemelik olduk abla kardeş ikisi ile. telefonda tehditler neler neler... ev arkadaşı dünyanın en belalı şeyi ama işte insan belki rahat ederim umuduyla ne hayallerle eve çıkıyor. sonu ilk baştan anlaşma güzel yapılmazsa kurallar (temizlik gelen giden alkol sigara erkek arkadaş kirayı faturaları bölmek vb..) önceden konuşulup hatta yazılmazsa sonradan hep sorun çıkıyor.
şimdiki aklım olsa üniversiteyi yurtta okurdum evle falan uğraşmazdım. yurt da tabii ayrı dert ama en azından sorun olursa soruna müdahale edecek bir sistem var. oda arkadaşın gece uyumuyor mu pislik mi yapıyor çat değiştirirsin odanı.
bence sen şu arkadaşın ile konuş katzi. çık defol evimden de sana şu kadar süre veriyorum de. sürenin sonunda hala çıkmamış olursa evin anahtarını değiştir o dışarıdayken yap bunu. kendine kalacak yer bulsun sonra gelsin eşyalarını alsın.
bu arada kira kontratı kimin üstüne? senin üstüneyse hemen git bağırmasına çağırmasına aldırma. mahkemeye veririm seni çık evimden falan de. korkut bir şekilde.
bir yandan kendine yeni ev arkadaşı ara ama baştan kural koy mutlaka.
geldim canlarım. yazdıklarınızın hepsini okudum. memleketimdeydim 1 hafta kafa dinledim. yokluğumda bile günlüğümü boş bırakmayıp yazdığınız için koskocaman teşekkürler
kaldığım yerden devam edicem diyete fıstıklarımyılbaşında ne yaptın ne yedin diye sorarsanız da.... ne siz soruun ne ben söyliyim vallaha malum anne evi. habire yedirdi durdu sağolsun annecim bana. ama sorun değil. s
sabah görüşürüz ballarım
hoşgeldin bakalım
Ohhhhhh ne güzel valla anne gibisi yok dimi....geldim canlarım. yazdıklarınızın hepsini okudum. memleketimdeydim 1 hafta kafa dinledim. yokluğumda bile günlüğümü boş bırakmayıp yazdığınız için koskocaman teşekkürler
kaldığım yerden devam edicem diyete fıstıklarımyılbaşında ne yaptın ne yedin diye sorarsanız da.... ne siz soruun ne ben söyliyim vallaha malum anne evi. habire yedirdi durdu sağolsun annecim bana. ama sorun değil. s
sabah görüşürüz ballarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?