Katzi'nin Diyet Günlüğü

bu arada ev arkadaşınla sorunlarını şimdi gördüm de, lily seninkileri de okudum neler çekmişsin kıyamam...

ben de ev arkadaşlarımla çok sorun yaşadım. biz resmen mahkemelik olduk abla kardeş ikisi ile. telefonda tehditler neler neler... ev arkadaşı dünyanın en belalı şeyi ama işte insan belki rahat ederim umuduyla ne hayallerle eve çıkıyor. sonu ilk baştan anlaşma güzel yapılmazsa kurallar (temizlik gelen giden alkol sigara erkek arkadaş kirayı faturaları bölmek vb..) önceden konuşulup hatta yazılmazsa sonradan hep sorun çıkıyor.
şimdiki aklım olsa üniversiteyi yurtta okurdum evle falan uğraşmazdım. yurt da tabii ayrı dert ama en azından sorun olursa soruna müdahale edecek bir sistem var. oda arkadaşın gece uyumuyor mu pislik mi yapıyor çat değiştirirsin odanı.

bence sen şu arkadaşın ile konuş katzi. çık defol evimden de sana şu kadar süre veriyorum de. sürenin sonunda hala çıkmamış olursa evin anahtarını değiştir o dışarıdayken yap bunu. kendine kalacak yer bulsun sonra gelsin eşyalarını alsın.

bu arada kira kontratı kimin üstüne? senin üstüneyse hemen git bağırmasına çağırmasına aldırma. mahkemeye veririm seni çık evimden falan de. korkut bir şekilde.

bir yandan kendine yeni ev arkadaşı ara ama baştan kural koy mutlaka.

valla bnm küçük kardeşle hiç sıkıntım olmadı Allah var çok şeker ve uyumlu bir kız hala görüşürüz bana ablacım der şimdi uni kazandı
yeri geldi birbirimize dert ortağı, sırdaş olduk o derece ama işte ablası da iyi ama kuralları o koydu ama verilen sözler tutulmadı olsun geldi geçti şükür... ben özel yurda çıkmak istedim ama ara yılda olduğumdan kabul edilmedim hep ilk senelilere öncelik verilince açıkta kaldım
katziye dediklerin de güzelmiş, denenebilir

sevgi pepildeği günaydın
neler yapıyorsun.
iki gün karın egzersizlerini yaptım.canım olabilir mi bilmiyorum ama karnımda bir rahatlama hissettim.tıkınma işinde de abartmazsam sonuç alıcam sanırım
2 günüm kaldı sonra burn it up'a geçicem açıkçası gözüm korktu çok hızlı yapıyorlardı hareketleri.bu 6 hafta bitince kendim bir keep it up oluşturmalıyım diyorum,en fazla yarım saatlik.ama işte bütün hareketler çok güzel,hepsi 30 dkya sığmaz olmadı her gün değiştiririm hareketleri.
kahvaltımızı ettik,eşimi işe yolcu ettim.kıyamam o da üşütmüş boğazım acıyor dedi bütün gece ter döktü,hasta hasta gitti aklım onda olacak ben de dersime çalışayım,komşumla gezmeye gidicez bugün
ev arkadaşını kafana takma,sınavlarına yansımasın bu durum.öpüyorum şeker

Katzi ciğim yeni yılın kutlu olsun... İnşallah yeni yılda eski yıldan gelen tüm sorun ve sıkıntılarından kurtulursun

Katzim,yeni yılın kutlu olsun :124::124:
nerelerdesin sen niye yazmıyorsun bakaym buraya?
facete varsın ama

Katzi inanmıyorum 11 günde 7 kg?
Ne yaptın kızım sen
Nasıl oldu bu iş alla alla bi ben mi veremiorum ya
bağa neler yaptığını özet halinde yazıver muck

katzicim seni ayakta alkıslıyorum cok güzel kilo vermissin umarım devamıda boyle güzel olur senin icin...

geldim canlarım. yazdıklarınızın hepsini okudum. memleketimdeydim 1 hafta kafa dinledim. yokluğumda bile günlüğümü boş bırakmayıp yazdığınız için koskocaman teşekkürler
kaldığım yerden devam edicem diyete fıstıklarım yılbaşında ne yaptın ne yedin diye sorarsanız da.... ne siz soruun ne ben söyliyim vallaha malum anne evi. habire yedirdi durdu sağolsun annecim bana. ama sorun değil. s
sabah görüşürüz ballarım

hoşgeldin bakalım

katzim hosgeldin memleketdemissin
epeydir sesin cikmiyor diye ugradim topigine.
ortak topigmize ugrasana kiz
bu arada bosver, yilbasinda hepimiz kacamak yaptik

bende bir değişiklik yok canım,yediklerimi kaçırdım sanırım verdiğim acıcık gramı da geri almışım
slim in 6 beni yedi bitirdi bu yüzden bugün yaparken yarıda bıraktım ve kendim çalıştım.gerçekten ilk iki video yanında masum kalıyor dayanamıcam gari dedim bıraktım arada sırada yapar mıyım bilmiyorum ama isyan bayrağını astım tepeme

saç,makyaj,süs püs nasıl yardım edebilirsin de bakalım

Ohhhhhh ne güzel valla anne gibisi yok dimi....

ben geri geldim. geri dönüşümü lilly' e ithaf ediyorum canlarım.
özel problemlerden dolayı ara vermek zorunda kalmıştım bazı şeylere.. şimdi tam gaz devam yeniden.

dün can sıkıntısından aynamı cd lerle süsledim. eskiden harici bellek diye birşey yoktu tabi her şeyi bunlara saklıyorduk
o yüzden artık kullanılmayan cdlerden destek aldım. aynamın çerçevesini hiç sevmiyordum. hoşuma gitti benim. belki siz de beğenirsiniz. ayrıca böyle kullanmak yerime üzerine renkli sprey boyayla geçip daha renkli ve şirin bir görünüm elde edilebilirsiniz.
yapıştırmak için silikon kullandım.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...476446125_723356124_11464340_1345073872_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...4454931125_723356124_11464286_135006310_n.jpg

bugün burda hava güneşli. çok acıkmıştım ve delirmiş gibi hunharca gözlerim kapalı yiyecek birşeyler hazırladım kendime hemen.

o hafif yanmış gibi görünen şey şu dukancanların yulaf kepeğiyle hazırladıkları krep. ama ben pek beceremedim tabi yapıştı azıcık parçalandı ama o kadar acıkmıştım ki delirmiş gibi yedim
gördüğünüz üzere kahvaltım peynir-yumurta-krep ve şekersiz çaydan oluşuyor.
birazdan da vitaminimi içeceğim. onun dışında bugün temizlik-ev düzenlemesi ve spor yapacağım. akşamüstü de bir arkadaşım gelecek ve maket yapacağız. maket konusu beni biraz korkutuyor.nereye koyacağımı bilmiyorum çünkü. evimde resmen yer kalmadı. o kadar çok eşyam var ki... o yüzden baştan aşağı düzenliyorum evi yeniden. giysilerim çok fazlaydı. onları dolaba yerleştirirken rulo yaparak yerleştirdim. makyaj malzemelerimi kremlerimi filan belirli bir yere düzenledim adam gibi. az kullandığım eşyalar için de plastik çekmeceli dolaplardan aldım 15liraya milyonculardan. malum hayatımız teknolojiyle çevrili. bütün aletlerin ayrı ayrı aparatları ve şarj aletleri filan var. şimdilik bu kadar. gün içerisinde hep açık internetim. malum okullar henüz açılmadı. evdeyim o yüzden. hava da buz. dışarı çıkamıyorum eksi 10 derecede filan burası. geçen gün dışarı çıkmamla popişkomun üstüne düşmem bir oldu. bütün iç organlarım tek tek yerinden kopup düştüler sandım o derece keh keh
bol bol yazın bana. öpüyorum sizleri bebişkolarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…