- 16 Aralık 2008
- 214
- 1
- 316
canım sen bugune kadar kaç kilo verdin ben daha 15 gün oldu başlayalı spor hocam ayda 1 tartılmamı söyledi.. Ama 15 günde sanki hiç farketmedi o kadar spor o kadar rejim boşa gitmiyordur umarım....
çok kötüyüm fıstığım ben. bi an ateş bastı beni başım dönmeye başladı güçsüzleştim filan. tost ayran zeytin yedim öğlen. yine geçmedi o halim. evde tatlı bişey de yoktu sadece nesfit vardı ondan yedim biraz.. biraz geçer gibi oldu ama acaip halsizdim yine. uyudum ben de.. neden böyle oldum bilmiyorum. şuan da ateş basıyo ve karnım ağrıyo. regl olucam bence ondan.
ben pes ediyorum ya... cidden pes ediyorum... dukan diyetine başlıycam mecbur. sinirlerim bozuldu iyice.. ya da bi diyetisyene gidicem.
napıyım sizce?
evet reglden olabilir ben yaşamıyorum öyle ama bilemedim :26: yapabileceksen başla dukana ama ben olsam nasıl yaparım bilmiyorum.daha önce gittim dedin diyetisyene bir sonuç alamadın mı?
tamam senin kilon var ama aman aman da çok bir kilo değil,kendini bu kadar yıpratma zamana bırak.diyetisyene git,adam akıllı ye her şeyi.
vallahi kör topal aç gurultulu gidiyoruz tatlım yaaama inadım inat! hiç bozmadım biliyo musun beslenmemi. hiç abur cubur yemedim. oysa ben artık bagımlıydım abur cubura. yine de kendimle gurur duyuyorum :)
valla bebişim... herkes zorlanıyor haliyle. ama o dukanı ben 5 gün yapmıstımv e 5 gnde 3 kilo gitmişti =/
daha hızlı sonuç verdiği için çok çekici geliyo banabilmiyorum yaa kafam karışık pöf!
biraz fazla yediğin olduğunda spor yap evet. hareket et yürü bişeyler yap :) tut kendini fıstığım. tut ki bu yaz salına salına gez güzel güzel kıyafetlerle
Tebrik ediyorum o zaman seni katzi
No abur cubur yes meyve
Dukan, karatay, monti falan çok duyuyorum ama hiç girip bakmadım.
Nasıl birşey basitse yapabilirim belki.
Ama 5 günde 3 kg çok değilmi?:44:
tatlım... ben bu tip diyetlerin sağlıklı olduğuna hiç inanmıyorum ya aslında var ya... tamam belki hızlı kilo verdiriyor. ama ben doğadaki her şeyin sağlıklı olduğuna inanıyorum. dolayısıyla meyvelerin ve sebzelerin de... karatay diyetinde sıfır ekmek- sıfır meyve-sıfır tatlı vs vs gibi kurallar var..ayrıca günde 2 öğün yiyorsun. kahvaltı ve aksam yemeği..
dukanda da sadece ama sadece protein var.yumurta-et-süt... sebze meyve tatlı yok. ama diyet kola var. bu çok saçma yani.. kolanın diyet veya normal nasıl olursa olsun ne kadar zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. dukanda lif azlığından dolayı öyle bir kabız oldum ki bıraktıktan sonra bile 2 haftada kendime gelemedim ama yok böyle bişey. resmen kan akıttım yahu:26::26:
montiyi ben de denemedim hiç.
dukanda 5.günden sonra bıraktım ben de zaten kabızlık nedeniyle. ama delirmiş gibi büyük boz pizzalar yedim tek başıma hem de! tatlılara saldırdım. bildiğin delirmiştim
diyet psikolojisinden nefret ediyorum.
bugün bi diyetisyenle görüştüm. aynı zamanda kendisi yaşam koçluğu yapıyor. aylık 100liraymış. bu tip şeyler için para savurmaktan o kadar bıktım ki... 1 bucuk yıldır bunlara verdiğim parayla yemin ediyorum araba alırdım yahuyine de bu diyetisyen olayını düşünücem. kan testi filan yapılması gerekiyor. ama bende kan alındığında direkt man bayılıyorum ve kendime gelemiyorum saatlerce. kanım mı azdır tansiyonum mu düşüktür nedir bilemedim. daha önce de aldırmıstım kan. hemşirelerin ödü kopmuştu uzun süre baygın kalmışım bilinç filan gitmiş çok fena olmuşum çünkü. kan testinden korkuyorum açıkcası. çünkü bayılınca inanılmaz acı çekiyorum :44::44::44:
bugün gördüğün üzere ipimi kopardım biraz aşırıya kaçtım öğle yemeğinde. neden oldu bilmiyorum. bi de oturup ağladım sinirden. ki hiç huyum değildir. bu iyi bişeyin göstergesi değil. 40 -50kilo verenleri görünce yemin ederim nasıl imreniyorum ya... 13kilo vericem sadece yahu! sadece 13!! ne zamandan beri bu kadar güçsüz ve iradesiz oldum hiç bilmiyorum. dolabımda en sevdiğim giysilerimi giyemiyorum. bir sürü rengarenk çiçekli elbiselerim var. elbise bana çok yakışıyor. kilo vermek için gaz olsun diye dolabımı da yenilemiyorum. bol çuval gbi giysiler almak istemiyorum. zaten çok fazla param da yok açıkcası. malum öğrenciyim. her şey de çok pahalı zaten. dün gittim bi bluz beğendim 167liraydı. insaf! 2 yıldır fotoğraf çektirmiyorum şişkoyum diye.. bu süreç gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu. bi an önce bitmesini istiyorum bu sürecin artık...
çünkü ben gerçekten çok ama çok mutsuzum.
Tebrik ediyorum o zaman seni katzi
No abur cubur yes meyve
Dukan, karatay, monti falan çok duyuyorum ama hiç girip bakmadım.
Nasıl birşey basitse yapabilirim belki.
Ama 5 günde 3 kg çok değilmi?:44:
merhaba
öncellikle aramıza hoşgeldin...inan bende hemen hemen seninle aynı durumdayım...diyetlerin çoğunu denedim ama dediğin gibi 5 verdiysem 10 gerş aldım. aslında diyet yapmak zor değil, zor olan o kiloyu sabit tutmak....sürekli hayatın boyunca yediklerine aynı şekilde dikkat etmek..
bende hep p.tesi başlarım aaamaaan diyodum..bu pizza son..bu çıkolata bittikten sonra başlarım ne olacakki diyodum ama vucudüma ne kadar zara veriyomuşum meğersem....
ben hiç bir zaman ince bi kız olmadım ille o çıkıntılı basenlerim ve koca popom hep vardı...ee araya hamilieliklerde girince aynalara küstüm tabiii...
şu an 69 kg civarındayım hedefim 10 kg vermek 70 kg la yola çıktım allah hepimizin yardımcısı olsun. ama şunu anladımki sporsuz ve sussuz olmuyo bu iş!
yemeklerin yanında en önemli kurallar su içmek ve spor yapmak ben bunu bilir bunu söylerim...
zaman zaman bende senin gibi oturur ağlardım,nerde yanlış yapıyorum diye neden başkaları gibi bende mücadele ettiğim halde kg vermiyorum diye..ama işte herkesin bünyesi vücudu aynı değil herkesin metobolizması aynı çalışmıyor.hatta bu konulara erkeklere uyuz olurum onlar bizden daha çabuk daha hızlı bir biçimde kg verebiliyolar
dolabımdaki eski kıyafetlerimi bende atmadım atmicamda gün gelecek onların modası geçse bile giycem
üzülme biz sana burda olabildiğince destek oluruz bunu unutma olurmu
kendine cici bak...
Önemli olan da zaten motivasyonu kaybetmemek tatlım.
Yani güzel düşünmek, inanmak.
Misal bugün bununla ilgili bir yazı okudum.
21 gün boyunca sabah ve akşam kendini olmak istediğin şekilde düşünüyormuşsun.
Beyin 21 günde alışıyormuş ve gerçekten kilo veriyormuşsun gibi algılayıp, harekete geçiyormuş.
Ki seninde dediğin gibi doğada yararlı yiyecek çok.
Bizim burda yapmamız gereken hazır gıdalar tüketmememiz.
Ama işte insanız, dayanamayabiliyoruz.
Hem sen seni başladın ilk başta oturtamayabilirsin düzeni.
Zamanla hiç kaçamak yapmayacaksın.
Şok diyetler her zaman cezbedicidir ama yararı kısa sürelidir.
5 günde 5 kg diyetine merak salmıştım.
Diyet başarı öykülerinde de o diyetle verenleri görünce nasıl imrendim anlatamam.
Ama sadece birgün dayanabildim.
Ben aç kalınca direk azer bülbüle bağlıyorum.
Başka birşey söz konusu olduğunda inanılmaz azimli ve inançlı oluyorum.
Öss, kpss vs.
Gel gör ki kilo meselesini beceremiyorum.
Hep az yerdim bilmiyordum ki az yemek aldırırmış.
Şimdi başladım düzenli yemeye yararını da görüyorum.
Sende başaracaksın.
Kendin de başarabilirsin.
Başaranların bizden fazlası mı var?
Bozma moralini ve sakın ağlama.
Bende ilk zamanlar ağlıyordum veremicem diye sağolsun burdaki kızlar motive etti.
Biz yanındayız...
muah! bi tanesin.... haklısın. sağlıklı ve hazır olmayan gıdalar tüketmeliyiz..
eskişehirde hayriye kuşcu diye bi diyetisyen-yaşam koçu var. aylık 100liraymış. ama her hafta seans oluyomuş. yani haftalık 25e geliyo aslında.. ona mı gitsem diye düşünüyorum. erkek arkadaşıma danıştım. hiç gerek yok paranı sokağa atmaya bayılıyosun dedi.. sizce napsam gitsem mi ki?
hayatta her şey istemekle mümkün
muah! bi tanesin.... haklısın. sağlıklı ve hazır olmayan gıdalar tüketmeliyiz..
eskişehirde hayriye kuşcu diye bi diyetisyen-yaşam koçu var. aylık 100liraymış. ama her hafta seans oluyomuş. yani haftalık 25e geliyo aslında.. ona mı gitsem diye düşünüyorum. erkek arkadaşıma danıştım. hiç gerek yok paranı sokağa atmaya bayılıyosun dedi.. sizce napsam gitsem mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?