Eşiniz gelmeyebilir siz gidin ve boyle ani değişimler yaşayan biri için nasıl davranmamız gerektiği konusunda fikir alın. Ilk kazanmanız gereken karşılıklı saygı. Evet yenilir yutulur şeyler değil dedikleri ama toparlanması için bu durumun siz mücadale edin. Bunu yapmak belki zor ama boşanmakta kolay degil. Profosyonel destek alıp birde boyle deneyin derim olmazsa düşünürsünüz.
Öyle bi dünya yok, ödemek zorunda. Sen çalışmıyorsun diye seni ezme gibi bi lüksü yok. Sıkıyosa ödemesin, mahkemeye gidildiğinde bunların hepsi delil ve her türlü karşılatırlar. Kendi istiyorsa çıksın gitsin evden, sen çıkma.
Duruma üzüldüm. Benim kahrolasıca babam yıllarca anneme eziyet etti.annem bizi dinlemedi hep affetti. Ortaya psikolojisi bozuk çocuklar, arsız bir baba ve bitkin eş çıktı. Bence kararınızı iyi verin ve çocuk yapmayın. Böyle yaygara yapan terbiyesiz küfürbaz bir adam asla çocuk için iyi bir baba olmayacak. Tıpkı benim gibi babasından nefret edecek ve annesine hep üzülecekbilmiyorum.
eve geldi yatak odasina gecti direk. oda konusma cabasinda degil yani.
benimde icimden konusmak gelmio, o gidince dusunucem napicagimi.. barissak bile ozur dileyene kadar olmayacak en azindan. ki bugun barissak bile yarindan umidim yok hic, yine ayni seyler yasanicak bu asikar..
normalde ben kendimi suclayacak bisi bulur esime cok suc birakmazdim, simdi ise bakmiyoruz cunku hazmedemedim soylediklerini. onunda konusmak gibi bi cabasi yok.ayri odalarda oturuyoruz.Bu kadar hakaretin üstüne nasıl yüz yüze bakıyorsunuz ?
Korkarım birkaç seneye, sizin de haberiniz çıkar 3. Sayfada, kadın cinayeti diye.eni sonu bende cikicam zaten...
kendi duzeni bozulsun istemez o.
bu arada, bugun konusurken tabi benim gibi aptali nerde bulcan bosanmak istemezsin tabi dedi.
keske hic konusmasaydim o kadar lafin ustune, iyice hakli gordu kendini.
Duruma üzüldüm. Benim kahrolasıca babam yıllarca anneme eziyet etti.annem bizi dinlemedi hep affetti. Ortaya psikolojisi bozuk çocuklar, arsız bir baba ve bitkin eş çıktı. Bence kararınızı iyi verin ve çocuk yapmayın. Böyle yaygara yapan terbiyesiz küfürbaz bir adam asla çocuk için iyi bir baba olmayacak. Tıpkı benim gibi babasından nefret edecek ve annesine hep üzülecek
Korkarım birkaç seneye, sizin de haberiniz çıkar 3. Sayfada, kadın cinayeti diye.
Birgün kazara boğuverir sizi.
Siz de aşk şehidi oldum diye teselli bulursunuz.
Ailenizi bile aramaktan korkacak kadar sinmişsiniz.
Ve maalesef şu an anladım ki, durumunuz umutsuz.
Umarım eşiniz en kısa zamanda sizi boşar. Ancak boş bir umut bu.
Hangi efendi kölesini azad eder ki?
Yok oyle evimi birakmam şöyle böyle diye düşunmek yerine hemen pılini pirtini topla ve o evden ayril. Hatta arkana bile bakmadan koş. Aman Allahim yazdiklarini okurken böylw cümlelerin kurulabilecegi ihtimalini gormek bile yetti bana. Nasil ve neden dayaniyorsun. Neden kabul ediyorsun bu kadarini.
Yenilir yutulur şeyler degil inan. Birak evi onun olsun. Sen kendini kurtardigina bak. Allah aşkina kendine bu iyiligi yap. Ya anneler nasil gözünün icine bakip buyutuyor. Bari bunu duşun. Pislik herif. Gebersin kendi pisliğinde. Konusmalara bak. Allahtan kork ya. Sen en mukemnel varlik olarak yaratilmiş insansin. Bu cümleler bir insana kurulmamali. Ne olur bunu kabul etme. Begenmiyorsa benim icin devami mumkun degil bu ilişkinin deyip ayrilabilinir.
Sen boşanacağın zaman çıkarsın boşanırsan. Düzen ona kalmayacak, eşyalar kadına verilir, ev de sizin mi bilmiyorum sizinse yarısı sizin olur. Ayrıca sen konuşmasan da o kendini haklı görecek tipte, senle çok ilgisi yok yani.eni sonu bende cikicam zaten...
kendi duzeni bozulsun istemez o.
bu arada, bugun konusurken tabi benim gibi aptali nerde bulcan bosanmak istemezsin tabi dedi.
keske hic konusmasaydim o kadar lafin ustune, iyice hakli gordu kendini.
Sen boşanacağın zama
n çıkarsın boşanırsan. Düzen ona kalmayacak, eşyalar kadına verilir, ev de sizin mi bilmiyorum sizinse yarısı sizin olur. Ayrıca sen konuşmasan da o kendini haklı görecek tipte, senle çok ilgisi yok yani.
Gelsinler.suanda esim evde, ailemi ararsam bize gelmeye kalkacaklar. yuzyuze konusmak daha dogru, annemle konusucam. oda bilsin
Babam bize sofrada konuştuk diye, anneme yemeği az tuzlu yaptı diye, domatesi 1 değil 2 kilo aldık diye bağıra bağıra pardon anıra anıra kızan bir adamdı. Şimdi az duruldu ama yaşlandığı için. Hatalarını anladığı için değil Yani. Ben asla hakkımı helal etmedim. Hergün azar, aşağılama. Ne salaklığımız kaldı ne kafasızlığımız. Buna rağmen atandım kendi paramı kaZanıyorum. Çok şükür iyiyim ama annemin ömrü gitti. Sizin de ömrünüze yazık. Babam yüzünden özgüven eksikliği var bende ve kardeşlerimde. Sizin çocuğunuz olursa onun da bunları yaşamasını istemem çünkü o baba hep sırtta bir yük bir kambur olarak kalacak.tesekkurler yazdiginiz icin.. ben iyi baba olucagini dusunuodum ama bilmiorum bana bu kadar tahammulsuz, sinirlenince agzina geleni soyleyen es, cocugunada ayni sekilde sinirlenebilir bagirabilir, onun yaninda bana bagirabilir vs.. haklisiniz..
dilerim anneniz huzur bulur biraz ve babanizda kendi hatalarini farkeder..
Hangi adamın yanında uyursanız uyuyun sarılarak uyanır. Ben pek mesaj yazmam sadece okurum ama size çok üzüldüm. 30 yaş, çok gençsiniz... Karakter değişmez. İhtiyacınız yoksa, alın eşyalarınızı çıkın. Çöpüne tenezül etmeyin. Bu dünyayı beraber kurmaya çalıştınız madem, en az sizin kadar üzülür. Üzülecek bir mevzu zaten, üzülün ama razı olmayın. Kaybedilen zamandan ötesi bir adım ötenizde ya da gerinizde.
Bu kadar şeyi yaşattıktan sonra rahat rahat düzeniyle oturamasın yani, hakkınız olanı alın. Yaşadıklarınızı hiçbi şey karşılamaz tabiki. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, böyleleri insanı insanlıktan çıkarır.oyle, kendi yaradilisi o , genelde haklidir. ne istiyosa dusunsun ben kendimi dusunucem artik.
ev kira, esyalarimizda yeni almistik. onemi yok onun olabilir hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?