Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Kendinize olan sayginizdami yok !!!! ALLAH aşkına bu adamı hazir çocukta yokken bırakın ve hiçbir bağınız kalmasın sükredinki bu adamdan çocuk yapmamissiniz , sizin zayıf noktalarinizi ezberlemis nasılsa gitmez gitse bile geri döner diye düşünüyor ama lütfen bunu kendinize yapmayın artık. .

bilmiyorum bende. kormuydum evlenirken acaba sevgi olunca cok sorgulamadim gerisini, esimede cok guvendim sevgisine ve kendine. geri kalan seyleride gormezden geldim duzelir diyerek..

Eşin hastalıklı bir kişiliğe sahip
Belki kendince seviyor seni
Ama hoyratça inciterek kaybetmekten korkmadan
Böylesi insanı mutlu etmez ki ..
yaşadıkların yaşadıklarıma çok yakın
Hayatına kaldığın yerden en güzel sayfaları açabilecek durumdasın
Bu adamı hayatından çıkarmalısın
Kimse vazgeçilmez değil sen de onun sana ettiği muhamele gibi değersiz değilsin ..

Ne yapacaksınız peki karar verdiniz mi

bilmiyorum.
eve geldi yatak odasina gecti direk. oda konusma cabasinda degil yani.
benimde icimden konusmak gelmio, o gidince dusunucem napicagimi.. barissak bile ozur dileyene kadar olmayacak en azindan. ki bugun barissak bile yarindan umidim yok hic, yine ayni seyler yasanicak bu asikar..

Yazdıklarınızı okudukça kan akisim hızlandı sinirden. Tmm her evlilikte incir çekirdeğini doldurmayacak kavgalar olur. Başka şeye kızarsın neden orda oturdun diye kavga edersin. Ama sizin hakaretler dozajini çok aşmış. Evlilik bitirmek kolay olan tabiki de ilişkinizi düzeltmek için çabalayın. Aile terapistinden yardim alın derim.

Evinizi terketmeyin. Kendisi geldiğinde kovmaya falan da kalkarsa polisi arayın 'eşim beni evden kovuyo' diyip şikayetçi olun bakın ondan sonra kovabiliyo mu! Şiddeti de bildirin. Uzaklaştırma kararı da çıkarttırın eve yaklaşamaz. Bu erkekler pardon erkek müsveddeleri ne sanıyo kendini ya işine gelmeyince defol git evdenmiş oldu senin isteğine göreydi!

Tapu müdürlüğüne aile cüzdanı ile gidip aile konutu şerhi koydurun. Çilingir çağırıp kilidi değiştirin. Eşinizin eşyalarını toplarlayıp anasının evine yollayın. Sonra avukatla anlaşıp boşanma davası açın.

esim malesef terapiye gelmez. cunku benim yuzumden oldugunu dusunuo herseyi. ondan benim degismemi bekliomus. kac senedir konusuoruz farkli bi yere varamadik. ondan konusmamak en iyisi.
herkes kendi icinde dusunup karar versin oyle davransin.

kuduz kopek mi? Kendi neymis acaba? Insan olmadigi kesin de. Bosayin gidin bu adami ya. Bu laflari isitmeyi haketmiyorsunuz. Yutmayin bu laflari haddini bildirin. Hatta onurunuzu kirdigi icin manevi tazminat davasi da acin. Cinsi bozuk.

Çok erkeksen sen bu eve dönme deseydiniz.

Eskiden çıkıp kendileri giderlerdi şimdi eve, eşyaya konma derdinde bunlar.
Tövbe estağfurullah..
Keşke erkekliğin malum organdan ibaret olmadığını bilseler!

istiyorsa kendi cikabilir evden, bende istedigim zaman cikarim oyleyse. karsi tarafi evden kovmak sacma cidden. he konusursak kesin buranin kirasini ben oduyorum ondan sana cik diorum der. ben calismiorum ya.

Normal degil bu adam.. sana hayvan diyo.. sinirle hayvan demek var dusunup veterinere gotmesi gerekirdi demek var.. ilginc bi iliski

Hiç muhatap olmayın bence
Alın yastığınızı başka bir oda da yatın
Sabah da o gidene kadar çıkmayın odadan
Görmesin saçınızın telini duymasın sesinizi
Ayrılmayacaksan da geri adım atma kesinlikle
Çek kendini biraz, en azından .

Kusura bakma ama ben bile sinir oldum senin bu mıy mıy hallerine.o kadar lafın onda birini yiyen insanda azıcık gurur olsa çoktan çeker gider.ama sen hala düzelir mi sevmez mi vs vs.sen asla boşanmassın eşin olacak adam az sonra yanına gelip özür dilese kucağına atlarsın sanırım kocam bana aşık diye.herkes boşuna dil döküyor çünkü dizde o adama haddini bildirecek irade görmüyorum

esim malesef terapiye gelmez. cunku benim yuzumden oldugunu dusunuo herseyi. ondan benim degismemi bekliomus. kac senedir konusuoruz farkli bi yere varamadik. ondan konusmamak en iyisi.
herkes kendi icinde dusunup karar versin oyle davransin.
Eşiniz gelmeyebilir siz gidin ve boyle ani değişimler yaşayan biri için nasıl davranmamız gerektiği konusunda fikir alın. Ilk kazanmanız gereken karşılıklı saygı. Evet yenilir yutulur şeyler değil dedikleri ama toparlanması için bu durumun siz mücadale edin. Bunu yapmak belki zor ama boşanmakta kolay degil. Profosyonel destek alıp birde boyle deneyin derim olmazsa düşünürsünüz.

Hala barışsak bile diyorsunuz gerçekten inanamıyorum size

istiyorsa kendi cikabilir evden, bende istedigim zaman cikarim oyleyse. karsi tarafi evden kovmak sacma cidden. he konusursak kesin buranin kirasini ben oduyorum ondan sana cik diorum der. ben calismiorum ya.
Öyle bi dünya yok, ödemek zorunda. Sen çalışmıyorsun diye seni ezme gibi bi lüksü yok. Sıkıyosa ödemesin, mahkemeye gidildiğinde bunların hepsi delil ve her türlü karşılatırlar. Kendi istiyorsa çıksın gitsin evden, sen çıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…