Artik goruyorsun..bilmiyorum bende. kormuydum evlenirken acaba sevgi olunca cok sorgulamadim gerisini, esimede cok guvendim sevgisine ve kendine. geri kalan seyleride gormezden geldim duzelir diyerek..
bilmiyorum bende. kormuydum evlenirken acaba sevgi olunca cok sorgulamadim gerisini, esimede cok guvendim sevgisine ve kendine. geri kalan seyleride gormezden geldim duzelir diyerek..
Ne yapacaksınız peki karar verdiniz mi
Yazdıklarınızı okudukça kan akisim hızlandı sinirden. Tmm her evlilikte incir çekirdeğini doldurmayacak kavgalar olur. Başka şeye kızarsın neden orda oturdun diye kavga edersin. Ama sizin hakaretler dozajini çok aşmış. Evlilik bitirmek kolay olan tabiki de ilişkinizi düzeltmek için çabalayın. Aile terapistinden yardim alın derim.
Evinizi terketmeyin. Kendisi geldiğinde kovmaya falan da kalkarsa polisi arayın 'eşim beni evden kovuyo' diyip şikayetçi olun bakın ondan sonra kovabiliyo mu! Şiddeti de bildirin. Uzaklaştırma kararı da çıkarttırın eve yaklaşamaz. Bu erkekler pardon erkek müsveddeleri ne sanıyo kendini ya işine gelmeyince defol git evdenmiş oldu senin isteğine göreydi!
bilmiyorum.
eve geldi yatak odasina gecti direk. oda konusma cabasinda degil yani.
benimde icimden konusmak gelmio, o gidince dusunucem napicagimi.. barissak bile ozur dileyene kadar olmayacak en azindan. ki bugun barissak bile yarindan umidim yok hic, yine ayni seyler yasanicak bu asikar..
Eşiniz gelmeyebilir siz gidin ve boyle ani değişimler yaşayan biri için nasıl davranmamız gerektiği konusunda fikir alın. Ilk kazanmanız gereken karşılıklı saygı. Evet yenilir yutulur şeyler değil dedikleri ama toparlanması için bu durumun siz mücadale edin. Bunu yapmak belki zor ama boşanmakta kolay degil. Profosyonel destek alıp birde boyle deneyin derim olmazsa düşünürsünüz.esim malesef terapiye gelmez. cunku benim yuzumden oldugunu dusunuo herseyi. ondan benim degismemi bekliomus. kac senedir konusuoruz farkli bi yere varamadik. ondan konusmamak en iyisi.
herkes kendi icinde dusunup karar versin oyle davransin.
Hala barışsak bile diyorsunuz gerçekten inanamıyorum sizebilmiyorum.
eve geldi yatak odasina gecti direk. oda konusma cabasinda degil yani.
benimde icimden konusmak gelmio, o gidince dusunucem napicagimi.. barissak bile ozur dileyene kadar olmayacak en azindan. ki bugun barissak bile yarindan umidim yok hic, yine ayni seyler yasanicak bu asikar..
Çok erkeksen sen bu eve dönme deseydiniz.
Eskiden çıkıp kendileri giderlerdi şimdi eve, eşyaya konma derdinde bunlar.
Tövbe estağfurullah..
Keşke erkekliğin malum organdan ibaret olmadığını bilseler!
Öyle bi dünya yok, ödemek zorunda. Sen çalışmıyorsun diye seni ezme gibi bi lüksü yok. Sıkıyosa ödemesin, mahkemeye gidildiğinde bunların hepsi delil ve her türlü karşılatırlar. Kendi istiyorsa çıksın gitsin evden, sen çıkma.istiyorsa kendi cikabilir evden, bende istedigim zaman cikarim oyleyse. karsi tarafi evden kovmak sacma cidden. he konusursak kesin buranin kirasini ben oduyorum ondan sana cik diorum der. ben calismiorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?