Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

keske icimi gorebilseniz , ne kadar uzulup yiprandigimi ve caresiz oldugumu. cunku barismayi beklemekten baska gucum olmadi bugune kadar , sevdigine inandim hep.
igrenc bir hayat yasadik birlikte. cokta belliydi evlenmeden.
Kac yasindasin? Meslegin var mi? Esin hakkinda ailen ne dusunuyor?

Narsist veya sosyopat oldugunu dusundum ayrica..

narsist bence... veya belkide o normaldir ben anormal. hep benim anormal oldugumu soyluyo, benim yuzumden delirdigini sinir hastasi oldugunu soyluo. zamaninda cok kiskanctim, her hareketinden nem kapar trip atardim, gect son 1 senedir yapmiorum cogunu. oda kendi hatalari ve saygisizligini hep bana bagladi.. ama kim kuduz kopek derki sinirlenince? icinde olmasa diyemez, agzi musait demekki..

Kac yasindasin? Meslegin var mi? Esin hakkinda ailen ne dusunuyor?
30. meslegim var, yurtdisindaydik yeni donduk buraya 2 ay once. suanda calismiorum ama calisabilirim.
ailem esimi seviyor. onlarda kor olmus benim gibi.
bide ben hakaret kufur soylemedimki hic, kotu gozle bakmasinlar diye. gordukleri kadariyla seviolar. onlara karsi iyi.

Iste bu.. Sana kendini suclu hissettirerek kendi en igrenc hareketini bile mubah gosteriyor.. Burda bunca kadinin yirtinmasinin amaci, seni kendine getirmek.. Cunku iyice sinmişsin, sesin kesilmis resmen.. Asagilik herif de dozaji artirdikca artiriyor..
Insan olsa tepkisi de insan gibi olurdu.. Her sinirlenen, tepesi atan agzindan salyalar sacarak kufurler etmiyor, ustelik karisina!

esimde benim hasta oldugumu dusunuyor.
bendede sorun varki boyle bi iliskide kendime aci cektiriyorum muhtac gibi.
soz hakkim cok az bu iliskide. hep o en iyisini bilir ben bilmem, kadin halimle isine karismamam gerekir.
zaten kadinlari genel olarak salak bulur, mal bulur ve bunu bana soyler. bende kadinim diyince sen farklisin der, yersen. ilk kavgada beyinsiz lafini yapistirir. kadin erkek esitligi diye bisi yok onda.
denize girme konusunu kiyafet konusunu falan hatirlarmisiniz diger konularimdan. herseye karisir ve bende uyum sagladim. ama hala mutlu degiliz. yetmiyor.

Genceciksin, meslek sahibi kadinsin, cocugun yok ve ailen arkanda.. Bi cok kadina gore avantajlarim cok fazla..
Inan icim acidi haline.. Bosanmaktan korkuyorsun biliyorum ama bu igrenc adam degismez, duzelmez, yillarini ve psikolojini harcatma..
Bi arkadas daha yazmis, sen rest cektigin an o aslan kesilen herif kediye donecek, buna da emin ol.. Once hayt huyt edip kuyruğu dik tutacak ama seni kararli gorunce odu kopacak.. Vaatler, yeminler.. Ha degisir mi, ASLA.. Kapinda da yatsa donme zaten o saatten sonra..

24 yasinda bosanmis, 4 senedir de 1 gun bile pisman olmamis bi kadin tarafindan yazılıyor tum soylediklerim de.. Bosan demesi kolay diye dusunme o nedenle..

bosanmaktan ve 5 yilimin cope gitmesinden korkuyorum ve o huzunu kaldiramicam gibi geliyo. uzuluyorum.
gel gorki evli kalsam cocugumuz olucak muhtemelen, o daha farkli bir huzun... istemedigim sekilde yetistirmek zorunda kalicam. iyi babalik eder belki, ama iyi anne-baba iliskisiyle buyuyemicek cocuk, en kotusu anne modeli cok ezik olacak.
benide oyle tanisin istemem..

Bu adamla farkli bi sonuc olamaz ne yazik ki.. Yarin kafani duvarlara vurursun, cocuk yokken neden kurtulmadim diye..

Yaşlarınızı merak ettim gerçekten ..
Eşiniz şiddete çok meyilli bence kurtulun

Sizin bütün konularınızı hatırlıyorum.
Siz sağlıklıydınız fakat eşiniz sizdeki hayat enerjisini söndürdü.
Bakın hala bir şeylerin yanlış olduğunu biliyorsunuz ama kendinize güvenmeyecek kadar asimile edildiniz eşiniz tarafından.

Size sürekli uyuşturucu veriyor ama yoo uyuşturucu değil bu sakinleştirici diye kandırıyor. O güzel sözler arkadaki lağımı gizlemiyor artık, farkedin.

Lütfen, hemen şuan ailenize her şeyi en ince detayına kadar anlatın.

Sizden aradım ve anlattım diye yorum bekliyorum.
Kendinizi bu kuyudan çıkarmak için yapmalısınız, başka çareniz yok.

Son düzenleme:

malesef sindim. oylesi isine geliyo cunku bilioki gitmicem nasilsa, beni tehditlerle neden tutmak istiyor, onun yerine insan yerine koyup mutlu bir iliski yasayamiyoruz, bilmiorum sanirim oylesini o yapamiyor. icinden gelmiyor benide layik gormuyor.
bugun bana benimle evli oldugu icin utandigini soyledi. oysaki tum akrabalari beni seviyo eve geldiler agirladik begendiler yuzleri gulerek ayrildilar, kime karsi utandirmisimki.
insan kendi degerini bilmezse hic kimse bilmiyo demekki. ben cok alttan aldim herseyi.

Kendi asagilik kompleksini seni asagilayarak tatmin etmeye çalışıyor.. Tedavi ile bile giderilmesi cok mumkun olmayan bi durum kompleks.. Ki bu adamin agzi da bozuk, karakteri komple bozuk hatta, hangi bi yeri duzelecek?

Kendi asagilik kompleksini seni asagilayarak tatmin etmeye çalışıyor.. Tedavi ile bile giderilmesi cok mumkun olmayan bi durum kompleks.. Ki bu adamin agzi da bozuk, karakteri komple bozuk hatta, hangi bi yeri duzelecek?

bilmiyorum bende. kormuydum evlenirken acaba sevgi olunca cok sorgulamadim gerisini, esimede cok guvendim sevgisine ve kendine. geri kalan seyleride gormezden geldim duzelir diyerek..

bunu yapmam mumkun degil, ailesine olan saygimdan..
belki ailemle paylasirim o gidince. nasilsa bi kac gun yok. onlarda biraz biliolar yasadiklarimizi, en azindan kendilerini hazirlasinlar..

Tabi siz devam edin ailesine sayginizdan dolayi yapmamaya o da size kufurler savurmaya devam etsin. Ailesine sayginizla kapiya atmamaniz arasinda ki bagi da anlamis degilim. Zaten eminim onlarda ogullarinin size davranisini biliyorlardir.

Esiniz acaba niye sizin ailenize saygi duymuyor? Duysaydi size oyle laflar etmezdi. Size "annen seni veteriner de dogurmus " derken hem size terbiyesizlik etmis hem de annenize. Zira ikinizi de hayvan yerine koymus. Sahsen bana o laflari sarfeden sahsi esim olarak gormem ve yapacagimi da yaparim. Kinci asla degilim ve hatta cabuk unuturum bana yapilanlari ama siniri asanlara da hadlerini bildiririm. Sizin esiniz sinirini cokdan asmis.

bilmiyorum bende. kormuydum evlenirken acaba sevgi olunca cok sorgulamadim gerisini, esimede cok guvendim sevgisine ve kendine. geri kalan seyleride gormezden geldim duzelir diyerek..
Aradınız mı ailenizi?

kendinizi sessize alın bir süre . çok iyi düşünün kendiniz için en iyisinin ne olacağını . çocuk olayını da barışırsanız bile biraz erteleyin iyice oturmadan ilişkiniz düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…