Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

6284 sayılı kanuna göre psikolojik şiddet görmen sebebi ile tedbir kararı aldır ve o evden ayrıl bnce. bu yaşadıkların şiddet.

cok haklisiniz.. Allah kolaylik ve huzur versin ailenize.
benim esimde potansiyel anlattiginiz gibi, bana oyle, anne baba ve kardeslerine oyle, o zaman neden cocuklarina olmasinki.. kendini dizginlese bile olur.

Valla ben sizin yerinizde olsam anahtarı değiştirir zorla girer ve beni tartaklarsa da polisi çağırırım eşimden şikayetçi olur kontrat eşinizin üzerineyse aile konutu der psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorun der uzaklaştırma aldırır evede sokmam. Kirayı eşek gibi öder faturaları da eve sokmam dava eder tedbir nafakası koydururum çalışmıyorsam. Aklım başıma az daha gelir tüm eşyaları takıları toplar çıkarım evden o da avcunu yalar anlar o zaman kim gerizakalı kim mal kim hayvan. Ya insanı çileden çıkarır böyleleri yemin esiyorum insan görünümlü çok afersin öküzler. Allah yardım etsin cnm

tam olarak anlayamadim, ablalari kismini ve erkek kardesleri bizim aileye kaymalarindan korkuyor yazmissiniz?

Neden katlanıyorsun?Neden yapıyorsun bunu kendine?Bide bunlara katlanmaya devam edip bu adamdan çocuk yaparsan söylenecek söz yok sana.

Sagolun.
ben yasadiklarima ve kendime yaniyorum, soylediklerinizi yapamam, sanirim cogu kisi yaparmis bunu bircok kisi kilidi degistir esyalarini cop posetine koy ve darp raporu al vs yazdi.

Neden katlanıyorsun?Neden yapıyorsun bunu kendine?Bide bunlara katlanmaya devam edip bu adamdan çocuk yaparsan söylenecek söz yok sana.

normallestirdim kendimce. seviyorum beni seviyo sinirlenince agzindan cikani duymuyo, herkese boyle zaten dye diye normallestirip katlandim iste bi kulagim sagir yasadim.

normallestirdim kendimce. seviyorum beni seviyo sinirlenince agzindan cikani duymuyo, herkese boyle zaten dye diye normallestirip katlandim iste bi kulagim sagir yasadim.
Bana öyle geliyor ki, öyle de devam edeceksiniz yaşamaya, kocanız boşanmazsa sizden. Çünkü hala sevdiğinizi ve sevildiğinizi söylüyorsunuz adam size onca hakaret edip, boşanacağım demesine rağmen..

Yapma bunu kendine.Seni sevmiyor bu çok belli.Seven insan bunları söyleyemez,çok ağır hakaretler bunlar.Ailene anlat,hazır çocuğun yokken kurtul bu psikolojik şiddetten.Böyle hakaret işiterek özgüvenini,kendine saygını kaybedersin.Tekrar kurarsın düzenini merak etme.Bir çay yüzünden bunları
yaşıyosan devam edersen 1 sene sonra neler yaşayacaksın hayal bile edemiyorum.Tez vakitte Allah kurtarsın inşallah.

bulunduğun ildeki aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü bünyesinde bulunan şiddet önleme ve izleme merkezine git rehberlik veriliyor. ben şiddet önleme merkezinde çalışıyorum psikologum. bu tarz vakalar çok gelir bize. psikolojık danısmanlık almalısın.. sana orada yol göstereceklerdir.. yalnız değilsin.

Yani diyorsunuz ki;
Üniversite mezunu olmak, ekonomik bağımsızlığı olan bir kadın olmak vs hikaye.
Hayatın anlamı; KOCA.
Geri kalan her şey lüzumsuz.

Ne diyelim; çekin o halde.

Kocan bipolar hastası mı?
Sağlıklı birinin hareketleri değil bunlar.
Bir de çayı parmaklarınla nereye itiyorsun nasıl bantlıyorsun, o ne demek merak ettim.

Kocanda manik depresyon ve şizofren olabilir.benim kardesimde de mevcut saymasi icin sinirlenmesine gerek yok.artik karakteri böyle olmuş.nerden tutsan elinde kalir

Çaktırmayabilir ama en az sizin kadar üzülür. Bunu söylemek istemezdim ancak, bu işte hayır yok. Yarın yaşadıklarınız üzerine, neden daha erken buna cesaret edemedim dersiniz. Duygusal olarak zayıf hissediyorsunuz ama yılların alışkanlığı, kurulan hayaller.. Daha iyisini yaşayıp, halinize şükredeceğinize eminim. Böyle yaşanmaz. Siz ondan değersiz değilsiniz. Her insan çok kıymetli. Biraz üzülürsünüz hatta çok üzülürsünüz ama bir süre sonra kendinize gülersiniz (nasıl katlandım acaba)

Bence sizinde psikolojiniz hiç normal değil. Adamın hayatında bence bariz biri var. Ne iş yapıyor eşiniz 4 günlük başka yere gidiyor? Ve ettiği hakaretler yenilir yutulur değil siz baya sindirmişsiniz. Biz ne desek boş. İlerde çocukta yaparsınız o zaman yine konu açarsın. Ama eşin denen insansının hayatında biri var derim son nokta.

Eşiniz size sistematik bir biçimde psikolojik şiddet uyguluyor sırf bu nedenle sizin manevi tazminat hakkınız oluşur güvenilir bir avukat bulun
size değer vermeyen,her fırsatta sizi üzmek isteyen,kendini sizden üstün gören bir kişiye lütfen ama lütfen hayatınızda yer vermeyin.Önce kendiniz için yaşayın.

@Ekim094 le aynı zayıflığa sahipsiniz.
Yarın birgün kolunuzu kırdığında, gözünüzü morarttığında bile koca nasıl terkedilmez, katlanmak için motivasyona filan ihtiyacınız olursa, birbirinize destek olursunuz.

Söyledikleri çok ağır ben üzüldüm burdan dövmekten beter demek tamda bu laflar için söylenmiş sanki tedaviye ihtiyacı var bu adamın anlaşılan ayrılmak istemiyorsunuz sizin tercihiniz en azından tedaviye ikna edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…