- 6 Mayıs 2016
- 133
- 83
- 28
Babam bize sofrada konuştuk diye, anneme yemeği az tuzlu yaptı diye, domatesi 1 değil 2 kilo aldık diye bağıra bağıra pardon anıra anıra kızan bir adamdı. Şimdi az duruldu ama yaşlandığı için. Hatalarını anladığı için değil Yani. Ben asla hakkımı helal etmedim. Hergün azar, aşağılama. Ne salaklığımız kaldı ne kafasızlığımız. Buna rağmen atandım kendi paramı kaZanıyorum. Çok şükür iyiyim ama annemin ömrü gitti. Sizin de ömrünüze yazık. Babam yüzünden özgüven eksikliği var bende ve kardeşlerimde. Sizin çocuğunuz olursa onun da bunları yaşamasını istemem çünkü o baba hep sırtta bir yük bir kambur olarak kalacak.
ablaları psikolojık sorunlu. bence senın aılenın maddı ve kültürel açıdan daha yukarı seviyede olması sebebi ile erkek kardeslerinin sızın aıleye kaymalarından korkuyorlar. bu sebeple soğutma çalışması yapıyorlar cok yazık. cunku aıile sıstemleri hastalıklı. bunlardan kurtul kardes sen. bır aile danısmanı olarak söyluyorum bunları..
Valla ben sizin yerinizde olsam anahtarı değiştirir zorla girer ve beni tartaklarsa da polisi çağırırım eşimden şikayetçi olur kontrat eşinizin üzerineyse aile konutu der psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorun der uzaklaştırma aldırır evede sokmam. Kirayı eşek gibi öder faturaları da eve sokmam dava eder tedbir nafakası koydururum çalışmıyorsam. Aklım başıma az daha gelir tüm eşyaları takıları toplar çıkarım evden o da avcunu yalar anlar o zaman kim gerizakalı kim mal kim hayvan. Ya insanı çileden çıkarır böyleleri yemin esiyorum insan görünümlü çok afersin öküzler. Allah yardım etsin cnm
Neden katlanıyorsun?Neden yapıyorsun bunu kendine?Bide bunlara katlanmaya devam edip bu adamdan çocuk yaparsan söylenecek söz yok sana.
Bana öyle geliyor ki, öyle de devam edeceksiniz yaşamaya, kocanız boşanmazsa sizden. Çünkü hala sevdiğinizi ve sevildiğinizi söylüyorsunuz adam size onca hakaret edip, boşanacağım demesine rağmen..normallestirdim kendimce. seviyorum beni seviyo sinirlenince agzindan cikani duymuyo, herkese boyle zaten dye diye normallestirip katlandim iste bi kulagim sagir yasadim.
Yapma bunu kendine.Seni sevmiyor bu çok belli.Seven insan bunları söyleyemez,çok ağır hakaretler bunlar.Ailene anlat,hazır çocuğun yokken kurtul bu psikolojik şiddetten.Böyle hakaret işiterek özgüvenini,kendine saygını kaybedersin.Tekrar kurarsın düzenini merak etme.Bir çay yüzünden bunlarınormallestirdim kendimce. seviyorum beni seviyo sinirlenince agzindan cikani duymuyo, herkese boyle zaten dye diye normallestirip katlandim iste bi kulagim sagir yasadim.
Yani diyorsunuz ki;normallestirdim kendimce. seviyorum beni seviyo sinirlenince agzindan cikani duymuyo, herkese boyle zaten dye diye normallestirip katlandim iste bi kulagim sagir yasadim.
bir anlam ifade etmez diyosunuz sarilmasi falan. iste ben sevdigine inaniyodum ya o yuzden oyle dusundum, iyiyiz mutluyuz diye. kavga edicek bagiricak bi sebebimiz yoktu en azindan bugun.
hic biseye ihtiyacim yok cok sukur hersey onun olabilir. kendi kisiligimi alayim bana o kalsin yeter zaten.
Yani diyorsunuz ki;
Üniversite mezunu olmak, ekonomik bağımsızlığı olan bir kadın olmak vs hikaye.
Hayatın anlamı; KOCA.
Geri kalan her şey lüzumsuz.
Ne diyelim; çekin o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?