Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

genelde tutumu boyleydi bana karsi, sadece daha artti son zamanlarda. hayatinda biri olmasina ihtimal vermiyorum hic, hic biyere gittigi yok, oyle bi mesajlasma vs olayi yok, yurtdisindan Turkiyeye yeni donduk.
hayatinda biri olmasada bana ettigi hakaretler var iste.

tesekkur ederim. insallah oyle olur..

Gerçekten anlamı yok. Duygusal boşluk olabilir. O da insan, hatta erkek insan. Zaafı olabilir ama bu sizi sevdiği anlamına gelmez. Alışmıştır sarılır, bu sadece insan. Üzüleceğini de söyledim. Çünkü insan. Ama siz zaman kaybetmeyin. Kaybettikçe yıpranırsınız. Hele çocuk aman diyim.

Kocan bipolar hastası mı?
Sağlıklı birinin hareketleri değil bunlar.
Bir de çayı parmaklarınla nereye itiyorsun nasıl bantlıyorsun, o ne demek merak ettim.

bilmiyorumki.. sinir hastasi bence ofke kontrolu yok. bide benden nefret ediyo heralde o kadar yukselebilio aniden.
cay kutunun icinde posetteydi, poseti kapatip kutuya koydum, acik hava alirmis , neden poseti bantlayip (normal bant) kutuya koymamisim. sen actin bunu ilk ve bantli degildi ben baktigimda diyince cildirdi yalan soyleme diye. yalanda soylemedim cidden bantlamamisti, neyse cok onemli bir konuymus gibi aile faciasi cikardi.

cunku seven insan boyle konusamaz dimi. sinir aninda bile konusamaz.
o zaman esim beni evlendiginden beri neredeyse sevmiyo. cunku evlendigimizden beri boyle. o zamanda kufur hakaret ederdi, o zaman benim tepkilerim cok daha fazlaydi cunku hic alisik degildim sok olmustum yasadiklrima ve yurtdisinda yalnizdim, cok kotu gunler gecirdim kendimi ona muhtac hissettim. evlendigimizin ilk 1 ayindan itibaren beni bosanmayla tehdit etti - bosanalim bosanicaz gidiceksin ailene donuceksin dedi.

adamın seni sevmediği ve istemediği açık ... belli ki aile baskısıyla vs. tekrar birleşmişsiniz ... bırak ne hali varsa görsün sende otur oturduğun yerde ... ayrılıkta evin kadına bırakılması gerekiyor ... kendi gitsin anasının evine ...

oyle yapicam, haketmiyo cunku.
benim kiymetimi hep o belirledi, bende izin verdim, bu sefer bende ona hakettigini vericem.

yok kimsenin baskisiyla birlikte olmadik, birlesmedik. herkes cekimser kaldi. gecinemedigimiz belliydi cunku. esim barismak istedi, belki duzeni bozulmasin diye.
ev kira, parasinida odedi, ben giderim bu evde kalmam.

İkinizinde hataları var. Keşke biriniz en azından sakin olmayı becerse. Altıüstü bie çay yani.. kavganın başlama sebebi ne kdr komik. Sarılarak uyanmışsınız.çocuk düşünüyorsunuz belliki seviyorsunuzda . . .

Ceviz kabugunu doldurmaz bi meselenin bu hale gelmesindeki tek sebep karşılıklı inat. Tatlı diller herşeyi çözebilirdiniz.
Ne var yani nasıl demlememi istersin hayatım bi daha ki sefer öyle demlerim deseniz siz. Oda elinden zehir olsa içerim dese vs vs.... yani ortada büyük bi sebep yokken sınırları neden bu kdr aşıyorsunuz ki.

Herseyi gectim annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis ne demek ya.
Direk kufretsin ondan iyi o nasil bi hakaret.

Nefret ettim adamdan, hazir kovmuskan cik git iste neyi bekliyosun illa iki uc cocuk dogurup psikolojilerini bozmayimi.

Hep bu şekilde hakaretler ediyor ve siz kabul mü ediyorsunuz? Benim aklım almıyor böyle şeyleri. Bence eşine duyduğun bu sevginin 3te 1 ini kendine duysan bu kadar aşağılatmazdın kendini. Canım benim çok ağır cidden baya sizi insan yerine koymuyor ne kadar kötü. Neden katlanasınız ki. Çocukta yokmuş. Kendinize bunu yapmayın. Aileniz hayatta ve arkanızdayken kendinize hakettiğiniz bir yol çizin.

O kilidi degistirir ve sevdigim bi arkadas veya akrabami da yanima alirdim. Esyalarini kapinin onune yigardim. Kadin neden gidiyormus. Kendi defolsun.

Yorumunuzu hayretle okudum. Sadece çay kısmını mı okudunuz? Kocası insan yerine koymuyor karısını.

Ahkam kesecek kadar otorite değilim. Beşer şaşar, kapılmıştır nerden bilebilirim. Sizi hiç tanımıyorum... Bunlar hiç normal değil ama, yazıklarınız dehşet verici. Yolun başındayken vazgeçin. Size bunun yapılmasına izin vermeyin. Ben olsam eşyalarımı alır çeker giderim ( bunu yaptım ve asla tek kelime konuşmadim) hayatım, şu an iyi görünüyor. Uzun yıllar geçti.

Her konunuz, yorumunuz buna çıkıyor.
Her hakarete, aşağılamaya, itmeye, vurmaya cevabınız "Kocam aslında beni seviyor"

oyle dusunuodum ama sevmiyor. ben hep otomatik dusunup kocam sevio beni diye dusunmusum. boyle sevgi olmaz. evlendigimiz gunden beri bosanma tehditleriyle yasadim.

Benim kıymetimi o belirledi ne demek! Neden ve nasıl izin verebilirdiniz buna. O da insan kimse lütfen insanı mülk bellemesin!!!

izin verdim iste kendi degerimi onun belirlemesine izin vermesem nasil evli kalabilirimki 3.5 sene?
demekki aklim yerinde degilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…