Bence sizinde psikolojiniz hiç normal değil. Adamın hayatında bence bariz biri var. Ne iş yapıyor eşiniz 4 günlük başka yere gidiyor? Ve ettiği hakaretler yenilir yutulur değil siz baya sindirmişsiniz. Biz ne desek boş. İlerde çocukta yaparsınız o zaman yine konu açarsın. Ama eşin denen insansının hayatında biri var derim son nokta.
Çaktırmayabilir ama en az sizin kadar üzülür. Bunu söylemek istemezdim ancak, bu işte hayır yok. Yarın yaşadıklarınız üzerine, neden daha erken buna cesaret edemedim dersiniz. Duygusal olarak zayıf hissediyorsunuz ama yılların alışkanlığı, kurulan hayaller.. Daha iyisini yaşayıp, halinize şükredeceğinize eminim. Böyle yaşanmaz. Siz ondan değersiz değilsiniz. Her insan çok kıymetli. Biraz üzülürsünüz hatta çok üzülürsünüz ama bir süre sonra kendinize gülersiniz (nasıl katlandım acaba)
Gerçekten anlamı yok. Duygusal boşluk olabilir. O da insan, hatta erkek insan. Zaafı olabilir ama bu sizi sevdiği anlamına gelmez. Alışmıştır sarılır, bu sadece insan. Üzüleceğini de söyledim. Çünkü insan. Ama siz zaman kaybetmeyin. Kaybettikçe yıpranırsınız. Hele çocuk aman diyim.bir anlam ifade etmez diyosunuz sarilmasi falan. iste ben sevdigine inaniyodum ya o yuzden oyle dusundum, iyiyiz mutluyuz diye. kavga edicek bagiricak bi sebebimiz yoktu en azindan bugun.
hic biseye ihtiyacim yok cok sukur hersey onun olabilir. kendi kisiligimi alayim bana o kalsin yeter zaten.
Kocan bipolar hastası mı?
Sağlıklı birinin hareketleri değil bunlar.
Bir de çayı parmaklarınla nereye itiyorsun nasıl bantlıyorsun, o ne demek merak ettim.
Gerçekten anlamı yok. Duygusal boşluk olabilir. O da insan, hatta erkek insan. Zaafı olabilir ama bu sizi sevdiği anlamına gelmez. Alışmıştır sarılır, bu sadece insan. Üzüleceğini de söyledim. Çünkü insan. Ama siz zaman kaybetmeyin. Kaybettikçe yıpranırsınız. Hele çocuk aman diyim.
Hiç muhatap olmayın bence
Alın yastığınızı başka bir oda da yatın
Sabah da o gidene kadar çıkmayın odadan
Görmesin saçınızın telini duymasın sesinizi
Ayrılmayacaksan da geri adım atma kesinlikle
Çek kendini biraz, en azından .
adamın seni sevmediği ve istemediği açık ... belli ki aile baskısıyla vs. tekrar birleşmişsiniz ... bırak ne hali varsa görsün sende otur oturduğun yerde ... ayrılıkta evin kadına bırakılması gerekiyor ... kendi gitsin anasının evine ...
genelde tutumu boyleydi bana karsi, sadece daha artti son zamanlarda. hayatinda biri olmasina ihtimal vermiyorum hic, hic biyere gittigi yok, oyle bi mesajlasma vs olayi yok, yurtdisindan Turkiyeye yeni donduk.
hayatinda biri olmasada bana ettigi hakaretler var iste.
İkinizinde hataları var. Keşke biriniz en azından sakin olmayı becerse. Altıüstü bie çay yani.. kavganın başlama sebebi ne kdr komik. Sarılarak uyanmışsınız.çocuk düşünüyorsunuz belliki seviyorsunuzda . . .
Ceviz kabugunu doldurmaz bi meselenin bu hale gelmesindeki tek sebep karşılıklı inat. Tatlı diller herşeyi çözebilirdiniz.
Ne var yani nasıl demlememi istersin hayatım bi daha ki sefer öyle demlerim deseniz siz. Oda elinden zehir olsa içerim dese vs vs.... yani ortada büyük bi sebep yokken sınırları neden bu kdr aşıyorsunuz ki.
Evet sadece o kısma cvp verdm çünkü başlama sebebi....Yorumunuzu hayretle okudum. Sadece çay kısmını mı okudunuz? Kocası insan yerine koymuyor karısını.
Ahkam kesecek kadar otorite değilim. Beşer şaşar, kapılmıştır nerden bilebilirim. Sizi hiç tanımıyorum... Bunlar hiç normal değil ama, yazıklarınız dehşet verici. Yolun başındayken vazgeçin. Size bunun yapılmasına izin vermeyin. Ben olsam eşyalarımı alır çeker giderim ( bunu yaptım ve asla tek kelime konuşmadim) hayatım, şu an iyi görünüyor. Uzun yıllar geçti.cunku seven insan boyle konusamaz dimi. sinir aninda bile konusamaz.
o zaman esim beni evlendiginden beri neredeyse sevmiyo. cunku evlendigimizden beri boyle. o zamanda kufur hakaret ederdi, o zaman benim tepkilerim cok daha fazlaydi cunku hic alisik degildim sok olmustum yasadiklrima ve yurtdisinda yalnizdim, cok kotu gunler gecirdim kendimi ona muhtac hissettim. evlendigimizin ilk 1 ayindan itibaren beni bosanmayla tehdit etti - bosanalim bosanicaz gidiceksin ailene donuceksin dedi.
Her konunuz, yorumunuz buna çıkıyor.hayir oyle birsey yazmadim.
geregini yapicam bu defa.
Her konunuz, yorumunuz buna çıkıyor.
Her hakarete, aşağılamaya, itmeye, vurmaya cevabınız "Kocam aslında beni seviyor"
Benim kıymetimi o belirledi ne demek! Neden ve nasıl izin verebilirdiniz buna. O da insan kimse lütfen insanı mülk bellemesin!!!oyle yapicam, haketmiyo cunku.
benim kiymetimi hep o belirledi, bende izin verdim, bu sefer bende ona hakettigini vericem.
Benim kıymetimi o belirledi ne demek! Neden ve nasıl izin verebilirdiniz buna. O da insan kimse lütfen insanı mülk bellemesin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?