Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Başımıza herşey gelebilir. Bunların nedeni alışkanlık. 3,5 yıl az değil. Giden gitti, daha beter olmasın. Aman haa çocuk yapmayın. Burda bir aile yok. Ve mümkünse vazgeçin bu heriften.

umarim kendime iyi bir hayat kurabilirim. annemle paylasip konusucam.
biseyin degismeyecegi belli cunku.. bu kadar yaratici hakaretlerden sonra, pismanlik belirtisi bile yok.

oyle dusunuodum ama sevmiyor. ben hep otomatik dusunup kocam sevio beni diye dusunmusum. boyle sevgi olmaz. evlendigimiz gunden beri bosanma tehditleriyle yasadim.
Siz onu boşasanız keşke.

biseyin degismeyecegi belli cunku.. bu kadar yaratici hakaretlerden sonra, pismanlik belirtisi bile yok.
Aile desteği bile olmasa, param olmasa gider parkta yatarım. Tek huzurluğumda durmam. Bunu da ilgili herkes biliyor. Gücünüzü hissettirin muhtaç bile değilsiniz. Ben kimim diye sorun yahu kendinize. Lafım herkese, eşlere bağlı olun ama bağımlı olmayın. Herif milyonerse bile çalışın. Minnet etmeyin.

Çok değil ya hu 1 sene sonra bunlara güleceksiniz. Bana da yazın beraber gülelim. Hayatınızın bundan daha iyi olacağından zerre şüphem yok.

Çok değil ya hu 1 sene sonra bunlara güleceksiniz. Bana da yazın beraber gülelim. Hayatınızın bundan daha iyi olacağından zerre şüphem yok.

Umarim dediginiz gibi olur. Bana cok zor olucakmis gibi geliyoda. Hayatim kara lekeyle lekelenmis gibi artik nereye gidersem gideyim o iz kaybolmayacak gibi hissediyorum. Malesef

Sonu oyle olacakgibi duruyor. Onun bosanacagini sanmiyorum. Bellide olmaz ama bugune kadar olmadi bu. Genelde beni sindirmek icin kullanir..
Şu anda boşanmaz çünkü toplumsal imajı bozulsun istemez.
Çevreye kötü adam imajı vermek istemez.
O yüzden sizin adım atmanız lazım.

Bu arada benim bildiğim küfür etmek de bir suç değil midir? Polise şikayet edilemez mi? Şöyle bir burnu sürtse fena olmaz. (Whatsapp üzerinden küfür ve tehdit mesajlarının da suç olduğunu ve para cezasına çarptırıldığını okumuştum internette)

Umarim dediginiz gibi olur. Bana cok zor olucakmis gibi geliyoda. Hayatim kara lekeyle lekelenmis gibi artik nereye gidersem gideyim o iz kaybolmayacak gibi hissediyorum. Malesef
Boşanmak asla kolay değil. Tabi ki üzüleceksiniz ama 3 ama 5 gün. Böyle devam etmesi sizi ne kadar üzer? Bırakın biraz canınız yansın. Hepsi geçecek. Bilinmezdense, bilindik acı evladır.

Adam seni sevmiyor net!
Neyi diretiyorsun anlamadım.

Üzen,kıran,inciten taraf siz değilsiniz?hangi kara leke?Utanması gereken biri varsa o siz değilsiniz bu kişi sizin özgüveninizi çok zedelemiş

babam da anneme ve annemin ailesine tıpkı bu şekilde hakaretler,küfürler ederdi. aşırı şiddet vardı hem bana hem de anneme. annemin yediği dayakları izleyerek büyüdüm. ama hep barıştılar. babam da anneme sarılarak uyanırdı mesela. ben genelde konulara cevap yazmam sıkı takip ettiğim halde ama dayanamadım. kendimden örnek vermem gerekirse annem babamı hep affettiği için ve kendini bu kadar ezdirdiği için annemi sevsem bile asla affedemiyorum. boşanmazsanız ve çocuğunuz olursa eminim ki o da zamanla babasından şiddet ve hakaret görecek, size de saygısı olmayacak ve berbat bir çocukluk geçirecek. eğer kırılacağınız bir şey yazdıysam özür dilerim ama o pisliğe asla katlanmak zorunda değilsiniz. sizin ondan önce de bir hayatınız vardı. o adamla yaşamaya başlamadınız. düzelir diye beklerseniz zamanla daha da kuduracak. ve eğer bu sefer de ayrılmazsanız "nasıl olsa ayrılmıyor" diyerek üstünüze gelmeye devam edecek. sırf çay için vurduysa daha da sinirlendiğinde neler yapar az çok tahmin ediyorum. anneniz babanız sizi leş bir adamdan hakaret küfür yiyin diye büyütmedi. lütfen kendinizi kurtarın.

Hamile kalmadan Boşan. Ayrıca manevi tazminat davasıda aç. Senin en kötü gününü arasın pislik. inşaAllah onuda Rabbim böyle iğrenç hissettirici hakaretler eden birisiyle karşılaştırırda başı boktan kurtulmaz..

Aileniz de kendilerine bu şekilde hakaret edilmeyi hak etmiyor malesef ve bu şekilde devam ederse yaşadığınız olayların dozu artacaktır. Onun ailesiyle konuştunuz mu hiç hazır gidecekken görüşün yazdıysanız görmedim ama görüşün oğullarının nasıl biri olduğunu bilsinler.
Telefonda vs de mesajları varsa veya yazarsa da delil olarak sunup hakaretlerini kanıtlayın derim. Saygı olmadığı kesin saygı olmayan yerde sevgi de olmuyor. Hakkınızda hayırlısı.

Bu yakında size deli olduğunuzu da kabul ettirir.senin yüzünden senin yüzünden diye diye siz de psikolojik olarak gerçekten sorunun siz de olduğunu sanki tek problem sizmişsiniz gibi psikolojik olarak inandırır. Siz de ortadaki tek problem olduğunuzu düşünüp düşünüp kendinizden nefret edersiniz. Gerisi malum. Size resmenn psikolojik şiddett uyguluyor.

Ayrıca lütfen çocuk yapmayın. Böyle bir ortamda büyümek onun için çok zor olacak. Belli ki boşanmak için de can atıyor. Hemen lafı boşanmaya getiriyor. Hayatında başka biri olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…