Ahkam kesecek kadar otorite değilim. Beşer şaşar, kapılmıştır nerden bilebilirim. Sizi hiç tanımıyorum... Bunlar hiç normal değil ama, yazıklarınız dehşet verici. Yolun başındayken vazgeçin. Size bunun yapılmasına izin vermeyin. Ben olsam eşyalarımı alır çeker giderim ( bunu yaptım ve asla tek kelime konuşmadim) hayatım, şu an iyi görünüyor. Uzun yıllar geçti.
Siz onu boşasanız keşke.oyle dusunuodum ama sevmiyor. ben hep otomatik dusunup kocam sevio beni diye dusunmusum. boyle sevgi olmaz. evlendigimiz gunden beri bosanma tehditleriyle yasadim.
Aile desteği bile olmasa, param olmasa gider parkta yatarım. Tek huzurluğumda durmam. Bunu da ilgili herkes biliyor. Gücünüzü hissettirin muhtaç bile değilsiniz. Ben kimim diye sorun yahu kendinize. Lafım herkese, eşlere bağlı olun ama bağımlı olmayın. Herif milyonerse bile çalışın. Minnet etmeyin.umarim kendime iyi bir hayat kurabilirim. annemle paylasip konusucam.
biseyin degismeyecegi belli cunku.. bu kadar yaratici hakaretlerden sonra, pismanlik belirtisi bile yok.
Çok değil ya hu 1 sene sonra bunlara güleceksiniz. Bana da yazın beraber gülelim. Hayatınızın bundan daha iyi olacağından zerre şüphem yok.umarim kendime iyi bir hayat kurabilirim. annemle paylasip konusucam.
biseyin degismeyecegi belli cunku.. bu kadar yaratici hakaretlerden sonra, pismanlik belirtisi bile yok.
Çok değil ya hu 1 sene sonra bunlara güleceksiniz. Bana da yazın beraber gülelim. Hayatınızın bundan daha iyi olacağından zerre şüphem yok.
Siz onu boşasanız keşke.
Şu anda boşanmaz çünkü toplumsal imajı bozulsun istemez.Sonu oyle olacakgibi duruyor. Onun bosanacagini sanmiyorum. Bellide olmaz ama bugune kadar olmadi bu. Genelde beni sindirmek icin kullanir..
Boşanmak asla kolay değil. Tabi ki üzüleceksiniz ama 3 ama 5 gün. Böyle devam etmesi sizi ne kadar üzer? Bırakın biraz canınız yansın. Hepsi geçecek. Bilinmezdense, bilindik acı evladır.Umarim dediginiz gibi olur. Bana cok zor olucakmis gibi geliyoda. Hayatim kara lekeyle lekelenmis gibi artik nereye gidersem gideyim o iz kaybolmayacak gibi hissediyorum. Malesef
Adam seni sevmiyor net!Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Üzen,kıran,inciten taraf siz değilsiniz?hangi kara leke?Utanması gereken biri varsa o siz değilsiniz bu kişi sizin özgüveninizi çok zedelemişUmarim dediginiz gibi olur. Bana cok zor olucakmis gibi geliyoda. Hayatim kara lekeyle lekelenmis gibi artik nereye gidersem gideyim o iz kaybolmayacak gibi hissediyorum. Malesef
Hamile kalmadan Boşan. Ayrıca manevi tazminat davasıda aç. Senin en kötü gününü arasın pislik. inşaAllah onuda Rabbim böyle iğrenç hissettirici hakaretler eden birisiyle karşılaştırırda başı boktan kurtulmaz..Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Bu yakında size deli olduğunuzu da kabul ettirir.senin yüzünden senin yüzünden diye diye siz de psikolojik olarak gerçekten sorunun siz de olduğunu sanki tek problem sizmişsiniz gibi psikolojik olarak inandırır. Siz de ortadaki tek problem olduğunuzu düşünüp düşünüp kendinizden nefret edersiniz. Gerisi malum. Size resmenn psikolojik şiddett uyguluyor.bana cok doldugunu soyluyo hep, o kadar biktirmisimki onu hayata karsi bi hevesi keyfi kalmamis, bugunde kendi olay cikarip bana kim pazar gununu bu sekilde geciriyodur benden baska dedi. ama kendi cikardi olayi, kendi agiza alinmayacak laflar etti ve sonra kendine uzuluyo kavga ettik diye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?