Neddn gidesiniz? Sorun yaşayan kendiai defolup gitsin. İşe gittiğinde kilitleyin kapıyı veya kilidi falan değiştirtin giremesin ewe. Özür dilemeyin alttan almahın. Adama neden sen sinirlendin işte sen başlattın va diye girizgah düzüyprsunuz? O bilmiyo sanki ne halt yediğini.. Şamaroğlanı yapmış sizi. Yüzüne bile bakmam. Eve de almam. Boşanıraa da boşansın. Herkeain bi insanlık onuru gururu var. Veterire gitseymiş annen ne demek. Sinirle söyledi hep söyler diye bi şey yok. O zaman sinirle adam öldürelim sinirle yaptım diyelim huyum bu diyelim.. Kendinizi kandırmayın.Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
oyle yapicam, haketmiyo cunku.
benim kiymetimi hep o belirledi, bende izin verdim, bu sefer bende ona hakettigini vericem.
bukadar lafa onun yanında duruyorsunuz bide napıcam diyorsunuz.Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Ay bi de marifetmiş gibi anlatıyorsunuz.Bilmiyorum, 5 senedir birlikteyiz, surekli benden sikayetci cok soruyosun ustume geliyosun ariyosun vs bunlari astik takmiyorum artik kisitlamiyorumda ama hakaretleri siniri tukenmedi gitti her kavgada agzi bozuluyor.
Evet eziyo asagiliyo beni..
ben madem cayi beceremedim Sen yap dedim oda e onuda ben yaparsam sen ne b.ka yaricaksin dedi. Sen neden varsin onuda yapicaksam dedi.
Ben calismiyorum suanda ama evliligimizin 3 senesi calisip ortak para kazandik kendi kismimi ayirp ona gonderdim parami. Ve o zamanda ev isine elini surmedi herseyi ben yaptim.
Yeni eve tasindigimizdan beri herseyi kendim yapiorum onun kiyafetlerine kadar ben dizdim ama cay icin duydugum laflara bakin. Sonrada ben ne ise yararmisim
Adam iyi kazaniyordur mutlaka. Surekli ayni konuyu yazmis simdi de cocuk istiyor gibi . Sanirim kanitsamis artik. Ayrilacagini sanmamAy bi de marifetmiş gibi anlatıyorsunuz.
Aferin aynen böyle devam bu dünyaya elin saygısız adamına kole olmaya geldiniz çünkü.
Anlamıyorum 7 milyar insan içinden dünyada tek erkek bu mu bulunmaz hint kumaşı falan mı bu adamları dayanilmaz kılan nedir?
Çok değil azcik gururunuz olsun böyle biriyle yaşayacağıma ömür boyu yalnız kalırım daha iyi.
ne güzel anlatmışsın nasıl imrendim...Yazdıklarınızı içim yanarak okudum.Ve çok çok üzülerek yazıyorum siz sevilmek nedir bilmiyorsunuz .
Seven adam eşine,eşinin ailesine ve dahi sevdiği saygı duyduğu hiçbirşeye incitici söz söylemez .Birseye uzuldugumde,biri kalbimi kirdiginda,o gün çok komik bişey olduğunda akşam olsa kocam gelse anlatsam diyorum.Uzgunken omzunda agladigim için,kalbim kırıldığında teselli bulduğum için.Komikliklere birlikte gülmek için.Sevgi budur.Evlilik budur.
Çocuğum her gece şükrederek uyuyor.sağlıklı huzurlu ve aşk dolu bir yuvada büyüdüğü için. Bir çocuğun olsa sağlıklı ailede büyümüş arkadaşlarına imrenerek büyüyecek .Ne acı .
Nasıl içim acıyor kadınların gece paramparça uyuduklarını düşündüğüm duyduğum zaman.
Sen değerlisin,kendine bunları yaptırma.
Zor olur eminim ama bu yuva degilki.katlanmak bunun adı.
Umarım sağlıklı düşünüp hayata bir defa geldiğimizin farkına varırsın .
Sevgiler
Allah her kadına kendi saygısını yitirmediği bir evlilik ve gerçek bir yuva nasip etsin inşallah. Nereye gidersen git döneceğin yer evin.Evi ev yapan huzur ve sevgidir.Digeri katlanmaya girer.Zaman geçiyor. Kimse için değmez kendini ezdirmeye.ne güzel anlatmışsın nasıl imrendim...
maşallah size
böylesini bulmak da zor,Allah her kadına kendi saygısını yitirmediği bir evlilik ve gerçek bir yuva nasip etsin inşallah. Nereye gidersen git döneceğin yer evin.Evi ev yapan huzur ve sevgidir.Digeri katlanmaya girer.Zaman geçiyor. Kimse için değmez kendini ezdirmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?