Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Yazdıklarınızı içim yanarak okudum.Ve çok çok üzülerek yazıyorum siz sevilmek nedir bilmiyorsunuz .
Seven adam eşine,eşinin ailesine ve dahi sevdiği saygı duyduğu hiçbirşeye incitici söz söylemez .Birseye uzuldugumde,biri kalbimi kirdiginda,o gün çok komik bişey olduğunda akşam olsa kocam gelse anlatsam diyorum.Uzgunken omzunda agladigim için,kalbim kırıldığında teselli bulduğum için.Komikliklere birlikte gülmek için.Sevgi budur.Evlilik budur.
Çocuğum her gece şükrederek uyuyor.sağlıklı huzurlu ve aşk dolu bir yuvada büyüdüğü için. Bir çocuğun olsa sağlıklı ailede büyümüş arkadaşlarına imrenerek büyüyecek .Ne acı .
Nasıl içim acıyor kadınların gece paramparça uyuduklarını düşündüğüm duyduğum zaman.
Sen değerlisin,kendine bunları yaptırma.
Zor olur eminim ama bu yuva degilki.katlanmak bunun adı.
Umarım sağlıklı düşünüp hayata bir defa geldiğimizin farkına varırsın .
Sevgiler

Neddn gidesiniz? Sorun yaşayan kendiai defolup gitsin. İşe gittiğinde kilitleyin kapıyı veya kilidi falan değiştirtin giremesin ewe. Özür dilemeyin alttan almahın. Adama neden sen sinirlendin işte sen başlattın va diye girizgah düzüyprsunuz? O bilmiyo sanki ne halt yediğini.. Şamaroğlanı yapmış sizi. Yüzüne bile bakmam. Eve de almam. Boşanıraa da boşansın. Herkeain bi insanlık onuru gururu var. Veterire gitseymiş annen ne demek. Sinirle söyledi hep söyler diye bi şey yok. O zaman sinirle adam öldürelim sinirle yaptım diyelim huyum bu diyelim.. Kendinizi kandırmayın.

Gidip boşanma davası açardım
Beni istemeyeni bende istemezdim
Bu kadar aşağlanıp niye evli kalıyorsunuz hiç mi gururunuz yok sizin

bukadar lafa onun yanında duruyorsunuz bide napıcam diyorsunuz.
siz uyuşmuşsunuz. sanırım.
hemen boşayın atın onu üstünüzden

Umarım dişe dokunur bir adım atmışsınızdır diye son sayfalara baktım ama bir hareket yokmuş.
Bu adam sizin özgüveninizi, özsaygınızı yerle bir etmiş..

İnşallah eşiniz şehirdışına çıkınca kapının kilidini değiştirip boşanma davası açabilirsiniz..
Ve lütfen asla bu adamdan çocuk yapmayın ve psikolojik destek alın.

Ay bi de marifetmiş gibi anlatıyorsunuz.
Aferin aynen böyle devam bu dünyaya elin saygısız adamına kole olmaya geldiniz çünkü.
Anlamıyorum 7 milyar insan içinden dünyada tek erkek bu mu bulunmaz hint kumaşı falan mı bu adamları dayanilmaz kılan nedir?
Çok değil azcik gururunuz olsun böyle biriyle yaşayacağıma ömür boyu yalnız kalırım daha iyi.

Adam iyi kazaniyordur mutlaka. Surekli ayni konuyu yazmis simdi de cocuk istiyor gibi . Sanirim kanitsamis artik. Ayrilacagini sanmam

ne güzel anlatmışsın nasıl imrendim...
maşallah size

Bu vb konularda kadınlar yurtiçi/yurtdışında yaşıyor.
Üniversite okumuşlar. Kimi öğretmen, kimi özel sektörde güzel bir konumda.

Ama konu evlilik ve kocişe gelince; şiddetin her türlüsünü görse de, aldatılsa da, ömrünü böyle adamcıklara adayacak kadar gözleri kör oluyor.
Klinik vaka bunlar.

Hani siz sabah sarılarak uyandık diyorsunuz ya o işin gecesi de vardır da ondan anlık sevmiştir sizi sosyopat. Size duyduğu şey sevgi değil.
Sizinki de değil. Bağımlılık bu..

Sizin karakterinizi yıkmış üstüne kayıp bir karakter yaratıyor. Ve başarılı olmasına da çok az kalmış. Köprüden önce son çıkıştasınız. Bir de çocuk olursa o girdaptan asla çıkamazsınız.

Size sevgiye dair şöyle bir örnek vereyim. Eşimle 5 yıldır çeşitli nedenlerle kavga ettik. Küs yattık, hiç konuşmadan, birbirimizin yüzüne bakmadan evden çıktık. Ama sabah işlerimize gidince bana mesaj yazar "kahvaltı ettin mi?" diye..

Siz o sarılmaları sevgi sanmayın. O ancak avını yemeden önce seven yabani bir hayvan davranışı..

Adam resmen nefretini üzerinize kusmuş.
Bilemedim ama bu adamla hayat geçmezki
Mantığı böyle ise huylu huyundan vazgeçmez.
Üslubu yenilir yutulur değil

ne güzel anlatmışsın nasıl imrendim...
maşallah size
Allah her kadına kendi saygısını yitirmediği bir evlilik ve gerçek bir yuva nasip etsin inşallah. Nereye gidersen git döneceğin yer evin.Evi ev yapan huzur ve sevgidir.Digeri katlanmaya girer.Zaman geçiyor. Kimse için değmez kendini ezdirmeye.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Geçmiş olsun öncelikle...
O kadar sinirlendim ki. Lütfen siz onun telefonlarını falan engelleyin önce. Eşyalarınızı da alın çıkın kaybedin izinizi. Ulaşamasın size. Tutun kendinizi. On onbeş gün yokolun ortadan.
Sizden o kadar emin ki istediği hakareti edip sizi aynı yerde bulacağını düşünüyor. Bir de şimdiden sizi engellemeyi falan planlıyor. Arayacağınızdan yalvaracağınızdam çok emin. Siz uzatmamak, onun bu edepsizlikleri yüzünden şımarıkça davranışları yüzünden yuvanızı kaybetmemek için uğraştıkça o iyice pisleşmiş. Artık zıvanadan çıkmış resmen. İyice bir haddini bildirin. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. O size bağırıyorsa siz daha çok bağırın. Hakaret ediyorsa cevabını verin, siz sustukça büyümüş işler. Daha ilk hakaretinde haddini bil diyecektiniz. Size o lafları söyleyemeyeceğini anlayacaktı. Maaşınızı falan vermişsiniz zamanında ama unutmuş bunları beyefendi. Sizin o evde ne aradığınıza gelmiş konu. Çatır çatır desenize “maaşımı verirken iyiydi bu evde benim de emeğim var ne bu terbiyesizlik haddini bil” diye!
Eğer barışırsanız da lütfen işe girin. Paranızı da ayrı olarak biriktirin. Bu adama asla güven olmaz hep diken üstünde olacaksınız çünkü.
Bir yorumunuzda böyle evlilik olur mu demişsiniz. Böyle ne evlilik ne sevgililik ne de arkadaşlık olur. Size iyi zamanlardaki davranışları sizin alttan almanızı sağlıyor. O da bunu eziklik olarak yorumluyor. Sizin iyi niyetli yapıcı bakış açınızı görüp takdir etmiyor. Şöyle düşünün o sabah size sarılarak uyandığını düşünüp ben bu lafı etmeyeyim incitirim diye düşünmüyorsa siz de artık o anların hatırına alttan alıp kendinizi ezdirmeyin.

böylesini bulmak da zor,
nasip işi...

Herşeyden önce üyenin hiçbir mesajı okuduğunu sanmıyorum umursamıyor da. Ama kk kadınlarına sesleniyorum siz bir mal mısınız ki eve getirilen evden atılan şey olmayı kabul ediyorsunuz? Siz evin sahibisiniz o adam gidecek o evden.
Çayınızı beğenmiyor mu kalkıp o yapacak yoksa yaptığınıza konuşmayacak. Size şiddetin en hafif halini bile gösterse o bir canavarmış gibi davranacaksınız. hayatınızı kurtarın net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…