- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
Ümmeti Muhammed aşkına siz çocuk yapmayıncocuk yapmayida dusunuyoruz
Adam iyi kazaniyordur mutlaka. Surekli ayni konuyu yazmis simdi de cocuk istiyor gibi . Sanirim kanitsamis artik. Ayrilacagini sanmam
Eğer gururunuz onurunuz bu durumu kaldırıyosa tabiki kalın o evdeEsimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Neyle alakasi var o zaman?Adam size kopek deyip kovmus,farkinda misiniz?Adam sizi istemiyor. Siz neden bosanmak istemiyorsunuz?Evet iyi kazaniyor ama bu yuzden evli kaldigimimi ima ediyosunuz? ben bugune kadar hep calistim, ve hep borcumuz vardi, onlari birlikte odedik, simdi yeni is buldu ve iyi maas alicak bende calismayi dusunmuyordum hersey duzelse iyi gitse cocuk istiyordum, kordum iste. maddiyatla bi alakasi yok.
Arkadaşlar başka şeyler söylemişler çocuk yoksa nafakaya karşıyım. Yıkılan yuva varsa, muhasebesi umrumda olmaz. Bu konu maddi güç ve vicdanla alakalı. Yorum yapamam.
Neyle alakasi var o zaman?Adam size kopek deyip kovmus,farkinda misiniz?Adam sizi istemiyor. Siz neden bosanmak istemiyorsunuz?
babam da anneme ve annemin ailesine tıpkı bu şekilde hakaretler,küfürler ederdi. aşırı şiddet vardı hem bana hem de anneme. annemin yediği dayakları izleyerek büyüdüm. ama hep barıştılar. babam da anneme sarılarak uyanırdı mesela. ben genelde konulara cevap yazmam sıkı takip ettiğim halde ama dayanamadım. kendimden örnek vermem gerekirse annem babamı hep affettiği için ve kendini bu kadar ezdirdiği için annemi sevsem bile asla affedemiyorum. boşanmazsanız ve çocuğunuz olursa eminim ki o da zamanla babasından şiddet ve hakaret görecek, size de saygısı olmayacak ve berbat bir çocukluk geçirecek. eğer kırılacağınız bir şey yazdıysam özür dilerim ama o pisliğe asla katlanmak zorunda değilsiniz. sizin ondan önce de bir hayatınız vardı. o adamla yaşamaya başlamadınız. düzelir diye beklerseniz zamanla daha da kuduracak. ve eğer bu sefer de ayrılmazsanız "nasıl olsa ayrılmıyor" diyerek üstünüze gelmeye devam edecek. sırf çay için vurduysa daha da sinirlendiğinde neler yapar az çok tahmin ediyorum. anneniz babanız sizi leş bir adamdan hakaret küfür yiyin diye büyütmedi. lütfen kendinizi kurtarın.
Üzen,kıran,inciten taraf siz değilsiniz?hangi kara leke?Utanması gereken biri varsa o siz değilsiniz bu kişi sizin özgüveninizi çok zedelemiş
Aileniz de kendilerine bu şekilde hakaret edilmeyi hak etmiyor malesef ve bu şekilde devam ederse yaşadığınız olayların dozu artacaktır. Onun ailesiyle konuştunuz mu hiç hazır gidecekken görüşün yazdıysanız görmedim ama görüşün oğullarının nasıl biri olduğunu bilsinler.
Telefonda vs de mesajları varsa veya yazarsa da delil olarak sunup hakaretlerini kanıtlayın derim. Saygı olmadığı kesin saygı olmayan yerde sevgi de olmuyor. Hakkınızda hayırlısı.
Bu yakında size deli olduğunuzu da kabul ettirir.senin yüzünden senin yüzünden diye diye siz de psikolojik olarak gerçekten sorunun siz de olduğunu sanki tek problem sizmişsiniz gibi psikolojik olarak inandırır. Siz de ortadaki tek problem olduğunuzu düşünüp düşünüp kendinizden nefret edersiniz. Gerisi malum. Size resmenn psikolojik şiddett uyguluyor.
Yazdıklarınızı içim yanarak okudum.Ve çok çok üzülerek yazıyorum siz sevilmek nedir bilmiyorsunuz .
Seven adam eşine,eşinin ailesine ve dahi sevdiği saygı duyduğu hiçbirşeye incitici söz söylemez .Birseye uzuldugumde,biri kalbimi kirdiginda,o gün çok komik bişey olduğunda akşam olsa kocam gelse anlatsam diyorum.Uzgunken omzunda agladigim için,kalbim kırıldığında teselli bulduğum için.Komikliklere birlikte gülmek için.Sevgi budur.Evlilik budur.
Çocuğum her gece şükrederek uyuyor.sağlıklı huzurlu ve aşk dolu bir yuvada büyüdüğü için. Bir çocuğun olsa sağlıklı ailede büyümüş arkadaşlarına imrenerek büyüyecek .Ne acı .
Nasıl içim acıyor kadınların gece paramparça uyuduklarını düşündüğüm duyduğum zaman.
Sen değerlisin,kendine bunları yaptırma.
Zor olur eminim ama bu yuva degilki.katlanmak bunun adı.
Umarım sağlıklı düşünüp hayata bir defa geldiğimizin farkına varırsın .
Sevgiler
psikologa gidin sizin psikoloji mahvolmus. adam sizi mahvetmis butun olan biteni mantikli sandiginiz sebeplere baglayip birde kendinizi sucluyosunuz. yazik omrune gencligine
Kararınız nedir?Banada oyle geliyor, sevgi nedir bilmiyorum.
Esim beni dinlemiyor bence, derin bir paylasim yapamiyoruz biz. Ben onu dinlerim, ama o beni daha yuzeysel dinler.
ailemle ilgili bazi sorunlarimi paylastim mesela aglayarak, benim icin hassas bir konuydu. sonra kavgamizda onu one surdu ve annem icin dediki kadin hakli neden sevsin deger versinki sana, kopek muamelesi yapiyo iste.
hem olayi abartti ve ona dert diye paylastigim seyi kavgada bana karsi kullandi. bu daha gecen hafta oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?