Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

sizde de hata olabilir ama bu karşınızdakinin bir ruh hastası olduğu gerçeğini değiştirmez. en ufak bir şeyden bu kadar ağır hakaretlere vardırabiliyorsa işi bunun önünü alamazsınız. ailenize eşinizin ne b.k olduğunu anlatın bir an önce ve her şeyle birlikte boşanma davası aç.çın. çalışmıyorsunuz da nafaka da alırsınız. bunun donuna kadar almak lazım iyi bir avukat tutun siz ilk önce.

Güzel arkadaşım eşiniz sizi psikolojik şiddet uygulaya uygulaya sindirmiş sizde zamanla bu durumu normalleştirmişsiniz ama ortada büyük bir sorun var eşiniz normal değil bu sözler yenilir yutulur cinsten gibi değil çocuğunuz yok madem çekmeyin bu adamı ilerde sinir hastası olursunuz kendinize yazık etmeyin. Onunla birlikte yetiştireceğiniz çocuğa da yazık o çocuğa şiddet korkudan başka ne verebilirsiniz böyle bir adamla kendinize çile çektir metin. Allah yardımcınız olsun.

N nilayblt yazdıklarınızın çoğunu okudum son yazdıklarınız hariç, yapmanız gereken şey darp raporu almak ve uzaklaştırma emri çıkarmak. Çağırın ailenizi yanınıza, siz onun eşyalarını onun ailesine saygınızdan çöp poşetine doldurup kapının önüne atamıyorsunuz madem o sizin ailenize saygıdan kapasın çenesini toplasın pılını pırtını gitsin. Böyle bir evliliğe devam etmek zorunda değilsiniz çay açık oldu diye bunu yapan adam eskaza et yemeğini yaksanız dünya kadar masraf ettin mahvettin diye delik deşik edebilir sizi, can güvenliğiniz yok. Buradan boşanma avukatlarıyla da görüşebilirsiniz dilekçe yazmak için imkanınız varsa kendiniz de tutabilirsiniz veya kadın dernekleri aracılığıyla da bir avulat bulabilirsiniz, ilk işiniz hukuki bir yol çizmek olsun. Madem derdi boşanmak siz açın davayı, psikolojik ve fiziksel şiddet var, uzaklaştırma emrini çok kolay çıkartırsınız yanınıza yanaşamaz. Bu sürede evden çıkmak zorunda değilsiniz, o ev onun olduğu kadar sizin de hakkınız. Bu arada tavsiyem bir an önce iş bulmaya çalışmanız.

Ayrıca boşanarak 5 yılınıza kıymış olmazsınız, geri kalan yıllarınızı kurtarmış olursunuz. Çünkü bu adamın yanında geri kalan yıllarınız onun bir damar atmasına bakar, canınızın güvenliği yok. Seviyorum boşanamam diyorsanız da çocuk yapmayın, bir çocuğun hayatını mahvetmeye hakkınız yok. Yaşınız daha genç, birni bulup aşık olabilirsiniz çocuk sahibi olabilirsiniz yine. Ama bu insan müsveddesinden ne kadar çabuk kurtulursanız o kadar iyi.

Adam iyi kazaniyordur mutlaka. Surekli ayni konuyu yazmis simdi de cocuk istiyor gibi . Sanirim kanitsamis artik. Ayrilacagini sanmam

Evet iyi kazaniyor ama bu yuzden evli kaldigimimi ima ediyosunuz? ben bugune kadar hep calistim, ve hep borcumuz vardi, onlari birlikte odedik, simdi yeni is buldu ve iyi maas alicak bende calismayi dusunmuyordum hersey duzelse iyi gitse cocuk istiyordum, kordum iste. maddiyatla bi alakasi yok.

Eğer gururunuz onurunuz bu durumu kaldırıyosa tabiki kalın o evde

Neyle alakasi var o zaman?Adam size kopek deyip kovmus,farkinda misiniz?Adam sizi istemiyor. Siz neden bosanmak istemiyorsunuz?

Arkadaşlar başka şeyler söylemişler çocuk yoksa nafakaya karşıyım. Yıkılan yuva varsa, muhasebesi umrumda olmaz. Bu konu maddi güç ve vicdanla alakalı. Yorum yapamam.

Nafaka istemem.. ondan bisey glmesini istemem muhtac degilim cok sukur . bir is bulur calisirim.

Neyle alakasi var o zaman?Adam size kopek deyip kovmus,farkinda misiniz?Adam sizi istemiyor. Siz neden bosanmak istemiyorsunuz?

sinirle soyledigine inandim hep, cunku evlendigimizden beri ayni.
sinir aninda agzindan cikani duymuyo diye avuttum kendimi. bosanmak isteyen bosanirki zaten, ben bosanmayalim diye yalvarmadimki ona . kendimi inandirmisim sadece bu zamana kadar, hep kendimi sucladim benim yuzumden diye. cunku o da hep bana sen degis bende degisicem dedi durdu. kavga etmedigimiz zamanlarda beni sevdigini soyler vs. veya kor olmusum iste ben sinirle soyluyo diye dusundum hep diyorum ya.

bu zamana kadar hep benim sucum olarak gosterdi herseyi, sen susmazsan isler daha kotu olur dedi susarsan kavga uzamaz dedi. ama kavga cikis noktasi hep sacmaliklar oldu, cay posetini baglamadigim icin bana cikisir aptal derse bende sakin olup susamiyorum cevap veriyorum ve kavga cikiyo, o kavgada agzindan cikanlar hep cok cirkin oldu. bi kac kezde is siddete vardi.
tesekkurler mesajiniz icin, gayet net anladim.. hakettigimi dusunmuyorum.. Allah ailenizede huzur versin..

Üzen,kıran,inciten taraf siz değilsiniz?hangi kara leke?Utanması gereken biri varsa o siz değilsiniz bu kişi sizin özgüveninizi çok zedelemiş

psikolojik olarak nasil kaldirabilecegimi bilmiyorum. herseyide cok icime attim, ailem cok detay bilmiyor.. tek basima kurtarmaya cozmeye calistim. bosa gecen bir zaman.

Ailesi biliyor cunku biz yurtdisindan tasininca 1.5 ay onun ailesinde kaldik ev bulup yerlesene kadar. o surecte esimle buyuk 2 kavga ettik ve aileside anladi, konustuk o zaman annesiyle.
esim onlarin yaninda bana cikisti bos bir sebepten babasi ona kizdi ve bu sekilde iletisim olmamasi gerektigini soyledi, sinir hastasi tansiyon hastasi olursun boyle karsindakinide kiriyorsun dedi.
onlarda farkinda, ben annesine esimin sinir hastasi oldugunu soyledim, uzuldu haline. o hep boyle dedi bizede boyle, ama onlara hakaret etmiyor tabiki asagiliyo kendince sadece, bana neler dediklerini bilmiyolar detayli

ben hep bende olduguna inandimki.
beni hep sucladi. kendinide hep akladi, senin yuzunden yapiyorum bak sen degis bu dongu kirilacak dedi durdu.
bende hep "degismeye" calistim. bana gore sorunum cok ustune dusmem hep ondan ilgi beklemem falandi. bunlari astim biraz, gun icinde cok arardim falan yapmiorum artik. ama onda degisen bisey olmadi, tahammulu cok cok az bana karsi ufacik bisi olsun sinirlenir bagirir.
bir keresinde vitamin sisesi yere dustu kirildi diye demedigini birakmadi sinir krizi gecirdi. malmisin kiriyosun diye. oysaki insanlik halidir kirilir yani. herseyde beni suclar kucumser asagilar ve bagirir. kendide hata yapiyo insaniz, bisey dusurur kirariz unuturuz, bunlar oldugunda ona hep bak sende yaptin iste ben sana bagirdimmi bunlar normal seyler diye hep soyledim ama malesef o anda anlasada sinir aninda degismedi.

Banada oyle geliyor, sevgi nedir bilmiyorum.
Esim beni dinlemiyor bence, derin bir paylasim yapamiyoruz biz. Ben onu dinlerim, ama o beni daha yuzeysel dinler.
ailemle ilgili bazi sorunlarimi paylastim mesela aglayarak, benim icin hassas bir konuydu. sonra kavgamizda onu one surdu ve annem icin dediki kadin hakli neden sevsin deger versinki sana, kopek muamelesi yapiyo iste.
hem olayi abartti ve ona dert diye paylastigim seyi kavgada bana karsi kullandi. bu daha gecen hafta oldu.

psikologa gidin sizin psikoloji mahvolmus. adam sizi mahvetmis butun olan biteni mantikli sandiginiz sebeplere baglayip birde kendinizi sucluyosunuz. yazik omrune gencligine

psikologa gittim daha once, gecen sene bi kac ay terapi gordum. o zaman kadin hep benim degerli olduguma inanmami istedi, calismalar yaptirdi.. o esnada esim cok bikbik etti ve hala arada eder, o kadin zengin oldu ev aldi diye.
abartiyo tabi yine. yeterki kendim icin bisey yapmayayim. hem beni suclar sende ruh hastaligi var takintilisin diye hemde terapi gormek istedigimde destek olmadi aksine birakmami falan soyledi bi suru lafini etti.

Kararınız nedir?
Ailenize neden hala anlatmadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…