Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

ben gitmiyorum bir yere suanda. oncelikle annemle konusmak istiyorum. belki onlar gorurde kurtarir beni. daha hic detay soylemedim, kufur hakaretlerini hic bilmediler..
evde insan muamelesi gormuyorum resmen. sanki hizmetcisi varmis gibi. yada boyle eski kafali insanlar olur ya, kadini - esini sadece evi duzenleyen cocuguna bakan bir varlik olarak gorur aynen oyleyim.

Catismayin,zaten psikolojiniz bitmis .Toplayin valizinizi ailenize gidin,olanlari anlatin. Orda toparlanip bosanma davasini acarsiniz. Daha gencsiniz ,onunuzde uzun bir hayat var,tekrar evlenirsiniz cocuklariniz da olur.

Şu yazı sizi ve eşinizi tarif ediyor bence.
Bakın, delirmenin eşiğindesiniz.
Ailenize sığının geç olmadan.
http://blog.milliyet.com.tr/narsist-bir-erkegin-anatomisi/Blog/?BlogNo=427064

henuz birsey yapmadim, evdeyim konusmuyorum sadece. yanyanada gelmedik zaten.
yarin gidicek, bende aileme gidicem annemle konusucam babamdan once. cunku babama bu hakaret ve kufurleri soyleyemem sanirim. onu o kadar uzemem yani , kendi dertlerimle yormak istemiorum onlarida.
ama anneme anlaticam..
bana cok degersiz hissettiriyo kendimi manevi olarak davranislari hep boyle. ama ev ,mobilya, bana aldigi esyalar, gittigimiz tatiller falan hep pahali luks, ordan abartiyo ve bunun lafini ediyo iste bak ne guzel bakiorum sana falan comert cunku
ama davranis olarak hic oyle degil. ne sozum geciyo, ne hakaretsiz kavgamiz oluyo.. ne onemi kaldiki o evin mobilyanin..
degisik iste..

son durum evdeyim, o cikti gormedik birbirimizi.
dun gecen beri sol kasigimda bir agri var, strestenmi oldu bilmiyorum.
annemle yarin gorusucem o gitmis olur hem. biraz konusup paylasicam akil alicam. eminim oda ayni seyi soylicektir.
Hani siz aldatmadı diyorsunuz ya narsistlerin belirgin özelliği; aldatmaktır diyor.
Zeki oldukları için delil bırakmazlar diyor.
Siz hala seviyorum diye avunun yalanlarla.

neyi marifet gibi anlatiyorum hanimefendi ?
marifet gibi gorunuyomu ordan size ?

sosyopat gibimi duruyor ?
cok haklisiniz benim karakterimi yikip ustune bi karakter yaratmasi konusunda. cok cok dogru teshis.
ve neredeyse basarili oldu hatta, ondan bu kadar kurtulamadim bu girdaptan.
bende salakmisim, 2 tane en yakin arkadasimla arami bozdu nisanimizda, onlarla kustuk , tum kiyafetlerimi degistirdim, deniz , icki sigara yok, tamamen ona uyum sagladim. bundan sonra karakterime basladi, iste soyle degis boyle sus bunu yap bana isimi sorma bana sunu sorma vs. dediginiz gibi detayli bir calisma yapmis uzerimde. umarim kurtulurum

inanin kendimi kaybettigim kavgalarimizda oldu, ona her agzima gelenide soyledim, sakince kabaca sinirle her sekilde soyledim ama bir ise yaramadi bu, o daha cok bilendi ve daha acitici seyler soyledi bana oyle olunca.
beni engellermis, sanki ben onu zorlamisim evli kalmasi icin gibi, gidip bosanma davasini acabilirdi neden bos konusuyor anlamiyorum.
calismamida istemedi buraya donunce, ilk basta tepkisi sertti calismayacaksin turkiyede istemiyorum dedi, sonra kendi halime birakti tamam sen bilirsin diye, ama konu acilinca hep cok negatif ve yeterli imkani bana saglayip calistirmak istemiyor, cocukta olsa zaten kesin calismicam seklinde bakiyo. daha evlenmeden bunun pazarligini yapiyodu benimle cocuk olduktan sonra calisamazsin diye. yani onun kendi kapasitesindeki sevgi bizim bildigimiz sevgi olamiyo sanirim, o kadin evin duzenini yapan, esine karilik yapan, cocugunun annesi falan diye gorebilio bence.
belkide ciddi psikolojik problemleri var ve hissedemiyo sevgi nedir falan.

kendimi daha fazla yipratmamaya calisicam.. yeteri kadar gitti omrumden, annemle konusucam..

haklisiniz. arada bir yaptigi sevgi gosterisiyle bu siddeti ortbas etti, bende gormedim iste.
kavga anlarinda bir canavara donusuyo sanki zaten. nefret doluyo, hep boyleydi baska bi karakter oluyo sanki.

kavga etme sebebimiz cok sacma, genelde oyle zaten, cunku cok ufak bisiden bu mesele gibi cok bagirarak veya aptal salak diyerek basladigi icin konuya ben sinirlenmis oluyorum ve direk kavgaya donuyo. yoksa bana bu cayi niye boyle koydun bak bantla bi dahakine dese ne olabilirki yani. tamam der gecerim.
benimde hatam oldu onu ittirdim, fiziksel temasa ben girdim cunku sozleri cok agir geldi ve biktim artik bende dayanamiyorum. ve bana bi daha dokunursan sana vururum dedi ona ragmen bi daha temasa gectim cok terbiyesiz konustugu icin. bu sefer vurdu iste kollarima.
bana kuduz kopek derken ne yapabilirdimki onu ittirmeden duramadim. oyle terbiyesiz densiz laflar.
bosanma icinde nafaka bilmemne istemiyorum, cocugumuzda yok zaten kendimde ona muhtac degilim.
seviyorum dedim hep ama boyle birini sevmemem gerekir zaten seviyosam bende bi sorun var, herkes boyle yazdigina gore..

psikolojik olarak nasil kaldirabilecegimi bilmiyorum. herseyide cok icime attim, ailem cok detay bilmiyor.. tek basima kurtarmaya cozmeye calistim. bosa gecen bir zaman.
yok mu çevrenizde dertleşebileceğiniz arkadaş,dost?gerçekten zor bir dönem.burdaki yargılamalara da çok takılmayın insan yaşamadan bilemez

Hani siz aldatmadı diyorsunuz ya narsistlerin belirgin özelliği; aldatmaktır diyor.
Zeki oldukları için delil bırakmazlar diyor.
Siz hala seviyorum diye avunun yalanlarla.

bu yazi benim yasadiklarima benziyor cogu kismiyla, belkide vardir bilmiyorum sadece oyle bi supheye dusmedim daha once..

saygi olmadan sevgi olmaz sana zerre kadar sevgisi saygisi yok ayrica psikopat. saydiklarinin hic biri bi insana bu sekilde davranmsk icin gecerli sebep degil.
eger senden memnun degilse bosar.
eger bosanmiyosa insan gibi davranir.
yani olayin seninle bi ilgisi yok

bu yazi benim yasadiklarima benziyor cogu kismiyla, belkide vardir bilmiyorum sadece oyle bi supheye dusmedim daha once..
Arkadaşların yazdığı ve sizin cevapladığınız gibi, sizi sürekli yetersiz hissettirmesi, kadınlara eşya kadar kıymet vermeyen anlayışı, üzerinizde kurduğu baskı ve korku; sizin doğru düşünmenize engel oluyordu.
Sürekli kendinizi sorgular haldeydiniz, yapmadığınız yanlışları arıyordunuz.

Eşiniz ise sizin üzerinizde kurduğu tahakkümün zaferiyle yeni avlar peşinde geziyordu muhtemelen. Çünkü eşiniz kendisini size karşı sorumlu hissetmediği için sadakat derdi olduğunu sanmıyorum.

Zaten hasta bir kafa yapısına sahip, her davranışı sorunluyken, evlilikte sadakati umursayacak zihne de sahip değildir.

Konuyu takip ediyorum, konu sahibinin verdiği cevaplar doyurucu değil, kararlı hiç değil. Hala onu ben ittirdim vs yazıyor, ayrılacağını ya da ayrılmaktan da öte herhangi bir çaba göstereceğini sanmıyorum.
Ailesiyle de konuşsa bu anlatım tarzı ile hatanın kendisinde olduğunu düşündürecek gibi. Demem o ki 30 sayfa daha yazılsa da sonuç belli, aynen devam etmek.
Umarım çocuk sahibi olmayı düşünmezsiniz.

bu ne genişlik acaba? nasıl bu kadar rahat istediği herşeyi söyleyebiliyor? ne zaman bu hale geldiniz siz, yoksa en başından durum bu muydu? benim bunları affetmem çok mümkün değil.

olabilir, olmayadabilir. birsey yakalamadim bugune kadar veya oyle bir suphem olmadi. aldatma olmasi sart degil suanda yasadiklarim zaten yeterince kotu. yeterli sebeplerim var yani.

bu arada beni baska konularda etiketlemezseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…