Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

cocuktan tamamen vazgectim suanda, o sorumlulugu ben tek basima alamam, esimin zaten umurunda degil bugun evden kovuyor yarin aile kurma plani yapiyor, ona guvenipte cocuk yapamam.
olayi dogru anlatmak icin bahsettim ittirdigimden bende kiskirttim yani durduk yere elini kaldirmadi diye.
ama benim ittirmemde onun ettigi terbiyesiz laflar yuzundendi, bir cay icin beni asagiladi benimde tahammulum kalmadigi icin tepki gosterdim.
annemle konusucam ama once kendi icimde cozmem gerekiyo sanirim. ona tam olarak anlatmazsam oda cok anlamayip olur oyle hep kavga edip barisiyosunuz zaten falan dicek . ama anneme o laflari anlatmayada utaniyorum iste.
cok rezilce geliyo..
hep beni sevdigine inandim sinirle soledigini dusundum, hangi kismi kacirmisim veya nasil bir oyun icinde kendimi seviliyo sanmisim idrakta zorlaniyorum.

bu ne genişlik acaba? nasıl bu kadar rahat istediği herşeyi söyleyebiliyor? ne zaman bu hale geldiniz siz, yoksa en başından durum bu muydu? benim bunları affetmem çok mümkün değil.

evlendigimizden beridir sinirlenince agzi bozulur gitgide seviye dahada dustu.
birde kendini herseyde hakli gorup bu kadar lafin ustune beni evden kovdu. ben yokken esyalarini topla defol git, cehennemin dibine kadar yolun var, senden kurtulayim yurtdisina geri gidicem dedi.

Bence de annene söyle evden falan da gitme kilidi değiştir düzelmez bu adam

cok dogru. kendi karakteri duzgun olsa mutlu degilse bosanir insan gibi, sonucta ben ona saldirmadim canina kastetmedim, aldatmadim, beni evden kovmasina gerek yok dusman gibi. boyle yaparak beni tehdit ediyo hizaya getirmeye calisiyo "akillanayim " diye.

Annenize açık açık anlatın.
Siz neden utanıyorsunuz?
O utanmıyor ki.
Sizi asla boşamaz.
Siz onun oyuncağısınız, yenisini bulana kadar.
O yüzden sizin kendinizi kurtarmanız lazım.

Esin mide bulandirici, senin bu ayiya katlanip kendi gururunu hice sayman da mide alir cinsten degil.
Annen seni dogurdugunda veterinere gitmemis mi demek ne demek ya?
Bunlari nasil yiyip yutuyorsun?
Egoist misin boyle aptalca bi iliskinin ortasina bide cocuk yapmak istiyorsun?
Bosan basinin caresine bak.

Eşinizin size saygısı zerre kalmadığı gibi siz de kendi özsaygınızı tamamen kaybetmişsiniz aksi halde kavga esnasında (ki bence sırf doğru demlenmemiş çay bir kavga sebebi bile değildir) sarf edilen o kişinin kurduğu o cümleleri buraya yazamazdınız bile..bir insan olarak o cümleleri okumak bile bu kadar sinir bozucuyken sizin bu cümleleri işitiyor olup bir de buraya yazacak sakinlikte olmanız gerçekten ciddi bir özsaygı eksikliği..4 yıldır durum böyle diyorsunuz ki insan bu duruma 4 saat bile katlanamaz..sevgi vardı diyorsunuz, kaldı ki seven insanın kuracağı cümleler mi bunlar, kavgada insan bilinçaltında yatan düşüncelerini dışa vurur, gerçek yüzünü ortaya çıkarır, yoksa iyiyken herkes iyi..
Bence acilen ciddi bir karar alın ve hayatınızı bu kadar değersizleştirmeyin..zira ortada sevgisizlikten sıfırın altına düşmüş saygısızlık var..buna daha fazla katlanmak zorunda değilsiniz..hele ki yarın bir gün belki düzelir diyip çocuk dünyaya getirseniz bu durumda en büyük haksızlığı ona yapmış olursunuz..lütfen daha bilinçli olun..

Bikere bana git dediğini duysam birde o kadar hakarete uğrasam akşama valizini kapının önüne koyar.. anahtarı değiştiririm, baktım rahatsız ediyor çağırır polisi atırırım içeri.. içerdede veririm eline boşanma dilekçesini.. hiiççç umrumdada olmaz..

sizi resmen stres topu haline getirmiş ve sizin üzerinizde öyle etki etmiş ki ne yapsa kabullenecek duruma gelmişsiniz.Hiç tartışmaya girmeden hukuksal destek alın ve avukatınızın dediğinin dışına çıkmayın bu süreçte

Sen ve konuların çok tanıdık.Eski bir uye olduğunu tahmin ediyorum.Eğer oysan eşinin saygısı senin davranışların nedeniyle yok ve sen kendini değiştirmeden asla düzelmez.Odak noktan ve saplantin esin olduğundan , kötü davranışlarının farkında olsan da kaybetme korkusundan doğru tepki koyamıyorsun.

Dogru soyluyorsunuzda bu tip olaylari cok yasar olduk. Ben esime saplantili degilim artik astim bazi seyleri, bu olayda bi sucum yok mesela veya bunun gibi onlarca kavga yasadik ufacik seylerden tahammulsuzlesip yukseliyor ve kavgaya donuyo is.. bana saygisi sifir. Bunu kazanmayada benim gucum yok. 5 senedir birlikteyiz hala saygi kazanmak icin birseyleri ispatlaMam gerekmesi normalmi sizce?

Benimde hatalarim oldu dogru bunalttim ustune gittim aradim cok sorun cikardim, ama bunlarin yuzde 90i geride kaldi artik yapmiyorum bunlari. Benim ciddi bi cabam oldu bence terapi gordum arastirdim kendimle savastim ki benim icinde oldukca zordu. Ama bu hakaretleri haketmedim. Evden niye kovuluyorum? Bu bir kendine gel tehditi degilse ciddiyse kendisi gayet bosanma davasini acar ve odasini/evi ayirir.

Ben iliskimizin ilk 2-3 senesinde baya zorladim onu cok ustune gittim nefes aldirmadim bunalttim, ordan kalan bi tahammulsuzlugude var ama bana kalirsa icinde hep buymus esim bana hep senin yuzunden boyleyim sen degismeden degismem dedi durdu, kismen dogrudur ama icinde sevgi ve saygi olan bu laflari edemez kaldiki cay konusu icin bide ustune evden kovamaz. Iliskinin baslarinda hep sucluluk hissettigim icin artik her turlu hakareti ve siddeti hakettim gozuyle bakip sindiriyorum. Cunku cok alistigim bisey suclanmak. Bu sefer hatali haksiz biliyorum, haketmedim bu davranislari. Ama o kadar sinmisimki sesim cikmiyo artik

adam senden tiksiniyor bilmem farkında mısın.
bunlar ne biçim hakaretler be.
hala niye konu açıp akıl fikir almaya çalışıyosun. bırak git.
aldatılıyor olabilirsin çok yüksek ihtimalle.
ama konuşmalar çok çirkin

Iliskinin baslarinda bazi yanlislarim oldu onu cok bogdum hakli oldugu yer coktu, hakaretlerini uslubunu hep oraya bagladi bende inandim. Ben o hatalarimi yapmamaya basladikca hicte biseyin degismedigini gordum, aksine suandada “bardak dolu” tanisi var kendisinin yani tahammulu bittigi icin boyleymis benim yuzumden, kisacasi hep bi mazereti var asabi olmak icin.
Yani umit hic yok degisecegine dair onun aksine hep beni degismem icin zorluyo. Kendi vuruyo bagiriyo ustune kendi bosanmak Isteyip evden kovuyo garip bi davranis sekli.
Bende buna katlaniyosam benimde yardim almam gerek sanirim

Haklisiniz. Benimde bu laflari yutmam icin bi sebep yok. Cok alismisim sinmisim sesim cikmiyo ondan . Kendi hakkimi aramam lazim artik

Tiksiniyo gibi degilde seviyo gibiydi bana oyle geliyodu hep. Kavga aninda bu denli yukselip bana bunlari soylemesi inanilmaz. Gercek yuzu bu tabiki.

Sizi olduğunuz gibi sevip, evlenmek istemedi mi bu adam? Ben kimsenin değişeceğini düşünmüyorum. Saygı varsa vardır, yoksa ağzınızla kuş tutsanız, niye ellerinizle tutmadınız diye çatacak biri gibi. Karakter yapısı farklı, huysuz biri olmalı.

bunaltmak derken hakaret edip aşağıladınız mı yoksa ilgi mi beklediniz hep,kıskançlık mı yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…