Konuyu takip ediyorum, konu sahibinin verdiği cevaplar doyurucu değil, kararlı hiç değil. Hala onu ben ittirdim vs yazıyor, ayrılacağını ya da ayrılmaktan da öte herhangi bir çaba göstereceğini sanmıyorum.
Ailesiyle de konuşsa bu anlatım tarzı ile hatanın kendisinde olduğunu düşündürecek gibi. Demem o ki 30 sayfa daha yazılsa da sonuç belli, aynen devam etmek.
Umarım çocuk sahibi olmayı düşünmezsiniz.
bu ne genişlik acaba? nasıl bu kadar rahat istediği herşeyi söyleyebiliyor? ne zaman bu hale geldiniz siz, yoksa en başından durum bu muydu? benim bunları affetmem çok mümkün değil.
Bence de annene söyle evden falan da gitme kilidi değiştir düzelmez bu adamben gitmiyorum bir yere suanda. oncelikle annemle konusmak istiyorum. belki onlar gorurde kurtarir beni. daha hic detay soylemedim, kufur hakaretlerini hic bilmediler..
evde insan muamelesi gormuyorum resmen. sanki hizmetcisi varmis gibi. yada boyle eski kafali insanlar olur ya, kadini - esini sadece evi duzenleyen cocuguna bakan bir varlik olarak gorur aynen oyleyim.
saygi olmadan sevgi olmaz sana zerre kadar sevgisi saygisi yok ayrica psikopat. saydiklarinin hic biri bi insana bu sekilde davranmsk icin gecerli sebep degil.
eger senden memnun degilse bosar.
eger bosanmiyosa insan gibi davranir.
yani olayin seninle bi ilgisi yok
Annenize açık açık anlatın.cok dogru. kendi karakteri duzgun olsa mutlu degilse bosanir insan gibi, sonucta ben ona saldirmadim canina kastetmedim, aldatmadim, beni evden kovmasina gerek yok dusman gibi. boyle yaparak beni tehdit ediyo hizaya getirmeye calisiyo "akillanayim " diye.
Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Sen ve konuların çok tanıdık.Eski bir uye olduğunu tahmin ediyorum.Eğer oysan eşinin saygısı senin davranışların nedeniyle yok ve sen kendini değiştirmeden asla düzelmez.Odak noktan ve saplantin esin olduğundan , kötü davranışlarının farkında olsan da kaybetme korkusundan doğru tepki koyamıyorsun.
Sen ve konuların çok tanıdık.Eski bir uye olduğunu tahmin ediyorum.Eğer oysan eşinin saygısı senin davranışların nedeniyle yok ve sen kendini değiştirmeden asla düzelmez.Odak noktan ve saplantin esin olduğundan , kötü davranışlarının farkında olsan da kaybetme korkusundan doğru tepki koyamıyorsun.
sizi resmen stres topu haline getirmiş ve sizin üzerinizde öyle etki etmiş ki ne yapsa kabullenecek duruma gelmişsiniz.Hiç tartışmaya girmeden hukuksal destek alın ve avukatınızın dediğinin dışına çıkmayın bu süreçte
Eşinizin size saygısı zerre kalmadığı gibi siz de kendi özsaygınızı tamamen kaybetmişsiniz aksi halde kavga esnasında (ki bence sırf doğru demlenmemiş çay bir kavga sebebi bile değildir) sarf edilen o kişinin kurduğu o cümleleri buraya yazamazdınız bile..bir insan olarak o cümleleri okumak bile bu kadar sinir bozucuyken sizin bu cümleleri işitiyor olup bir de buraya yazacak sakinlikte olmanız gerçekten ciddi bir özsaygı eksikliği..4 yıldır durum böyle diyorsunuz ki insan bu duruma 4 saat bile katlanamaz..sevgi vardı diyorsunuz, kaldı ki seven insanın kuracağı cümleler mi bunlar, kavgada insan bilinçaltında yatan düşüncelerini dışa vurur, gerçek yüzünü ortaya çıkarır, yoksa iyiyken herkes iyi..
Bence acilen ciddi bir karar alın ve hayatınızı bu kadar değersizleştirmeyin..zira ortada sevgisizlikten sıfırın altına düşmüş saygısızlık var..buna daha fazla katlanmak zorunda değilsiniz..hele ki yarın bir gün belki düzelir diyip çocuk dünyaya getirseniz bu durumda en büyük haksızlığı ona yapmış olursunuz..lütfen daha bilinçli olun..
Esin mide bulandirici, senin bu ayiya katlanip kendi gururunu hice sayman da mide alir cinsten degil.
Annen seni dogurdugunda veterinere gitmemis mi demek ne demek ya?
Bunlari nasil yiyip yutuyorsun?
Egoist misin boyle aptalca bi iliskinin ortasina bide cocuk yapmak istiyorsun?
Bosan basinin caresine bak.
adam senden tiksiniyor bilmem farkında mısın.
bunlar ne biçim hakaretler be.
hala niye konu açıp akıl fikir almaya çalışıyosun. bırak git.
aldatılıyor olabilirsin çok yüksek ihtimalle.
ama konuşmalar çok çirkin
Dogru soyluyorsunuzda bu tip olaylari cok yasar olduk. Ben esime saplantili degilim artik astim bazi seyleri, bu olayda bi sucum yok mesela veya bunun gibi onlarca kavga yasadik ufacik seylerden tahammulsuzlesip yukseliyor ve kavgaya donuyo is.. bana saygisi sifir. Bunu kazanmayada benim gucum yok. 5 senedir birlikteyiz hala saygi kazanmak icin birseyleri ispatlaMam gerekmesi normalmi sizce?
bunaltmak derken hakaret edip aşağıladınız mı yoksa ilgi mi beklediniz hep,kıskançlık mı yaptınız?Ben iliskimizin ilk 2-3 senesinde baya zorladim onu cok ustune gittim nefes aldirmadim bunalttim, ordan kalan bi tahammulsuzlugude var ama bana kalirsa icinde hep buymus esim bana hep senin yuzunden boyleyim sen degismeden degismem dedi durdu, kismen dogrudur ama icinde sevgi ve saygi olan bu laflari edemez kaldiki cay konusu icin bide ustune evden kovamaz. Iliskinin baslarinda hep sucluluk hissettigim icin artik her turlu hakareti ve siddeti hakettim gozuyle bakip sindiriyorum. Cunku cok alistigim bisey suclanmak. Bu sefer hatali haksiz biliyorum, haketmedim bu davranislari. Ama o kadar sinmisimki sesim cikmiyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?