- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
Sizi olduğunuz gibi sevip, evlenmek istemedi mi bu adam? Ben kimsenin değişeceğini düşünmüyorum. Saygı varsa vardır, yoksa ağzınızla kuş tutsanız, niye ellerinizle tutmadınız diye çatacak biri gibi. Karakter yapısı farklı, huysuz biri olmalı.
neden bu soruyu sordum çünkü bunaltmanın karşılığı küçümseme,aşağılama değildir.siz saygı görmek adına o adamın sizin enerjinizi tüketmesine fırsat vermişsiniz ama artık size de durum garip gelmiş olmalı ki fikir sorma ihtiyacı hissediyorsunuz.lütfen kendinize yüklenmeyin insan bazen en yakınındakine karşı bile kör olabiliyor.siz artık herşeyin farkındasınız sanırsam artık kendinizi bu cendereden çekin
Kusura bkma ama o adamla 1 gun daha yasarsan aklindan suphe duyucam...Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
siz adama değer vermişsiniz normal insan bu değere karşı değer verir ama karşınızdaki adamın bu durum yalnızca egosunu şişirmişaynen oyle.. bunalttim kiskanclik yaptim, cok ilgi bekledim. bunlari biraz astim, terapi gordum asmak icin. cabaladim yani. iliski bitmesin diyede cok cabaladim, o daha oncede tehditleriyle bosanalim ayrilalim dedi bende hep inanip bosanmayalim bir sans daha verelim birbirimizi seviyoruz dedim. ne bileyim hep bisey yapan taraf bendim.
Bu sözlerin üstüne hala o evde durarak bu evliliği nasıl kurtaracağınizi mi düşünüyorsunuzEsimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Kesinlikle başka kadın araya girince adamlar tam itlesiyorNeden se eşinizin hayatında biri olduğunu düşündüm hızlıca sizden kurtulmak gibi bi çabası var bebek yokken ayrılın yolunuza bakın güzel bir ah ederek
Yok illa ben oturucam bu hayvan herife karılik edicem diyorsaniz size ne soylense boş
Boşanma avukatında varsa anlaşmalı değil. Çekişmeli olsun donuna kadar alman gerek ha bu arada evden ilk çıkan Siz olmayın git bi avukat la görüş ne yapabilecegini söyler sana
"Kuduz köpek sensin ha bire beni isiriyorsun gerizekali deyip bırakıp gidin"
Bakın üstteki üye ne de güzel ifade etmiş.Ya bari o kadar hakaretin üzerine bunu söyleyin hiç değilse
haklısınız çamura taş atma üzerine sıçrar demişler.bu tip adamla polemiğe girilmezBöyle söylerse bunun sonu şiddet olur ve o mahluktan farkı olmaz.
Davasını açacak ve bosanacak delilleriyle birlikte,başka yolu yok.
Kavga ve hakaretten sonra aranız duzeldiginde ne yapıyor, ne söylüyor,nasıl özür diliyor ?
Benim esimde böyledir bütün suç hep bende dir ve onun için böyle davrandığını söyler. Hep degismemi ister. Kendisinin ise değişmeye hiç ihtiyacı yoktur etrafındaki bütün insanlar yanlışlarını soyleselerde dün akşam bilerek onun yanında sesli bi şekilde okudum konunuzu belki anlar diye. Ve yazılan bütün yorumları okudum. Biraz anladı herhalde ben seni seviyorum falan dedi sonrasında. Bende bozuntuya vermeden arkadaşların bosan dedikleri yazıları tek tek okudum. Çocuk yokken boşanmayı teklif ettiğimde bidaha yapmicam tamam barisalim diodu çocuk olduğundan beri nasılsa çocukla bosanamaz diye umursamaz hale geldi. Ite kaka gidiyoruz şimdilik. Ama bu durum böyle giderse ki gidicek gibi gorunuyo. Bizde arkadaşların dediği gibi bosanicaz heralde. Senin ayak bağın çocuğun da yokmuş çocuk olunca işler biraz daha farklı oluyo çocuk sakin yapmainanin evlendgimizden beri ona bunlari soyeldim, disarida kavgada soylenmicek seyleri soyluyosun karinim ben senin dedim dilimde tuy bitti, esimse hep bende suc buldu, sen bana soyle demesen bende sana bunu demezdim hakettin, ben sen degismeden degismem bu bir dongu diyip durdu. gecen hafta ettigimiz kavgada bile hayati bana zehir ettin dedi. degismezsen ben devam edemicem dedi.
ne olsa ben sucluyum yani.
35 sayfa ne konuşuldu yahu? Hala bu adamın yanında mısınız?
Bu şekilde gidersen daha 40 yaşına gelmeden 55 yaşında görünüp günde bir avuç sinir hapi yutarak yaşamaya çalışırsınızson durum evdeyim, o cikti gormedik birbirimizi.
dun gecen beri sol kasigimda bir agri var, strestenmi oldu bilmiyorum.
annemle yarin gorusucem o gitmis olur hem. biraz konusup paylasicam akil alicam. eminim oda ayni seyi soylicektir.
Eşyaları onlar aldığı için herşey onların olmuş oluyo. Bizim hiç bir şeyde hakkımız yok.Evinizde oturun siz ,biri gidecekse o defolup gitsiniğrenç yaratıklar ortak yaşanılan yeri kendilerinin zannediyorlar ya sinir oluyorum
Bu sözlerin üstüne hala o evde durarak bu evliliği nasıl kurtaracağınizi mi düşünüyorsunuz
Üstüne güzelce konuşuyorsunuz falan
Yuh üstü yuhh
Kuduz köpek sensin ha bire beni isiriyorsun gerizekali deyip bırakıp gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?