Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

neden bu soruyu sordum çünkü bunaltmanın karşılığı küçümseme,aşağılama değildir.siz saygı görmek adına o adamın sizin enerjinizi tüketmesine fırsat vermişsiniz ama artık size de durum garip gelmiş olmalı ki fikir sorma ihtiyacı hissediyorsunuz.lütfen kendinize yüklenmeyin insan bazen en yakınındakine karşı bile kör olabiliyor.siz artık herşeyin farkındasınız sanırsam artık kendinizi bu cendereden çekin

oldugum gibi sevip evlenmek istedi, sadece tutucuydu kiyafetlerimi degistirmemi istedi denize girmememi istedi, bu konuda anlastik sonra nisanlandik. cok kisa surede evlendik zaten tanistiktan sonra 1 sene 3 ay icinde evliydik. cok asik oldugunu falan soyledi hep yani akrabalari bile oyle biliyo, asla evlenmeyi dusunmuyomus evlenmem diyomus onceden. bende inandim bunlara iste. seviyodur diye dusundumde...
beni hic bir zaman saymadi bence. ve evet, dediginiz gibi bahane bulup catabilir hincini alir gibi geliyo banada

aynen oyle.. bunalttim kiskanclik yaptim, cok ilgi bekledim. bunlari biraz astim, terapi gordum asmak icin. cabaladim yani. iliski bitmesin diyede cok cabaladim, o daha oncede tehditleriyle bosanalim ayrilalim dedi bende hep inanip bosanmayalim bir sans daha verelim birbirimizi seviyoruz dedim. ne bileyim hep bisey yapan taraf bendim.

Kavga ve hakaretten sonra aranız duzeldiginde ne yapıyor, ne söylüyor,nasıl özür diliyor ?

Kusura bkma ama o adamla 1 gun daha yasarsan aklindan suphe duyucam...

siz adama değer vermişsiniz normal insan bu değere karşı değer verir ama karşınızdaki adamın bu durum yalnızca egosunu şişirmiş

Bu sözlerin üstüne hala o evde durarak bu evliliği nasıl kurtaracağınizi mi düşünüyorsunuz
Üstüne güzelce konuşuyorsunuz falan
Yuh üstü yuhh
Kuduz köpek sensin ha bire beni isiriyorsun gerizekali deyip bırakıp gidin

Kesinlikle başka kadın araya girince adamlar tam itlesiyor

"Kuduz köpek sensin ha bire beni isiriyorsun gerizekali deyip bırakıp gidin"
Bakın üstteki üye ne de güzel ifade etmiş.Ya bari o kadar hakaretin üzerine bunu söyleyin hiç değilse

Ben olsam mesajla cevap yazardim bana hakaret mesaji atarsa diye bekler ekran görüntüsü alir savcılığa veririm
Olmadi bosanma artı tazminat davası açarım
Ve tanıdığı herkese o kayıtları dinlettiririm

"Kuduz köpek sensin ha bire beni isiriyorsun gerizekali deyip bırakıp gidin"
Bakın üstteki üye ne de güzel ifade etmiş.Ya bari o kadar hakaretin üzerine bunu söyleyin hiç değilse

Böyle söylerse bunun sonu şiddet olur ve o mahluktan farkı olmaz.

Davasını açacak ve bosanacak delilleriyle birlikte,başka yolu yok.

Böyle söylerse bunun sonu şiddet olur ve o mahluktan farkı olmaz.

Davasını açacak ve bosanacak delilleriyle birlikte,başka yolu yok.
haklısınız çamura taş atma üzerine sıçrar demişler.bu tip adamla polemiğe girilmez

Kavga ve hakaretten sonra aranız duzeldiginde ne yapıyor, ne söylüyor,nasıl özür diliyor ?

ozur diledigi cok cok nadirdir belki 1 yada 2 kez. normalde bisi yokmus gibi barisir havadan sudan konu acip.
bu konuyu konusmasi icin benim onunla hic konusmamam ve havadan sudan bisi dedigindede konusmamaya devam etmem gerekir, bunu cok yapmadigim icin ozur dilemesine falan cok gerek kalmadi daha once, malesef.
normalde iyiysek iyiyizdir , sarilir oper gezeriz, konusuruz aile kurmaktan evden , evin eksiklerinden neler alip nasi tamamlayacagimizdan falan, esimin isinden falan bahsederiz bu aralar boyle yani.
bu durumda ne olcak bilmiorum cunku evi terketmicem suanda, oda is seyahatine gidicek yarin, cumartesi aksama kadar yok, ve konusmuyoruzda bi cabasida yok. bakalim.
ben biraz kendimi dinlemek istiyorum. bisey yapmadan once. net olup annemlede oyle paylasicam. onunda yapabilecegi bisey yokki , aksiyonu alacak benim...

Benim esimde böyledir bütün suç hep bende dir ve onun için böyle davrandığını söyler. Hep degismemi ister. Kendisinin ise değişmeye hiç ihtiyacı yoktur etrafındaki bütün insanlar yanlışlarını soyleselerde dün akşam bilerek onun yanında sesli bi şekilde okudum konunuzu belki anlar diye. Ve yazılan bütün yorumları okudum. Biraz anladı herhalde ben seni seviyorum falan dedi sonrasında. Bende bozuntuya vermeden arkadaşların bosan dedikleri yazıları tek tek okudum. Çocuk yokken boşanmayı teklif ettiğimde bidaha yapmicam tamam barisalim diodu çocuk olduğundan beri nasılsa çocukla bosanamaz diye umursamaz hale geldi. Ite kaka gidiyoruz şimdilik. Ama bu durum böyle giderse ki gidicek gibi gorunuyo. Bizde arkadaşların dediği gibi bosanicaz heralde. Senin ayak bağın çocuğun da yokmuş çocuk olunca işler biraz daha farklı oluyo çocuk sakin yapma

son durum evdeyim, o cikti gormedik birbirimizi.
dun gecen beri sol kasigimda bir agri var, strestenmi oldu bilmiyorum.
annemle yarin gorusucem o gitmis olur hem. biraz konusup paylasicam akil alicam. eminim oda ayni seyi soylicektir.
Bu şekilde gidersen daha 40 yaşına gelmeden 55 yaşında görünüp günde bir avuç sinir hapi yutarak yaşamaya çalışırsınız
Hiç kimseye hiç bir seye tahammülünuz kalmaz yazik günah hayat bu p..... heba edilmeyecek kadar güzel

oyle yaptim dun direk kavgadan sonra, daha sonra birakip kalktim bi daha konusmadik.
birseyi duzeltmeye calismiyorum artik bir cabam olmicak.
hakaretlerine karsilik versem dahada cirkinlesio karsilikli, gereksiz oluyo. hic muhattap olmamak en iyisi.
suanda o kendini hakli goruyor, veya umursamiyo cunku nasilsa daha once kac kez yasandi bu diye dusunuyo. o kadar umursamiyo

Yalvar yakar ayağına yapış beni bırakma de sen birakSanda ben bırakmam de!kapıdan kovsan bacadan girerim de!
Abi Allah rızası için de!En azından bi cocuk yapsak de hem olmadı bu kezde analıgıma soversin fenami?de!!!!de!!ama asla ayrılmayı düşünme tamam mı? !
ÇÜNKÜ başka erkek yaratılmadi yeryüzündeki tek üreme mekanizması çalışan O!mazallah düşünmek istemiyorum!biter sonra kalmaz tevbe tevbe!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…