Benim esimde böyledir bütün suç hep bende dir ve onun için böyle davrandığını söyler. Hep degismemi ister. Kendisinin ise değişmeye hiç ihtiyacı yoktur etrafındaki bütün insanlar yanlışlarını soyleselerde dün akşam bilerek onun yanında sesli bi şekilde okudum konunuzu belki anlar diye. Ve yazılan bütün yorumları okudum. Biraz anladı herhalde ben seni seviyorum falan dedi sonrasında. Bende bozuntuya vermeden arkadaşların bosan dedikleri yazıları tek tek okudum. Çocuk yokken boşanmayı teklif ettiğimde bidaha yapmicam tamam barisalim diodu çocuk olduğundan beri nasılsa çocukla bosanamaz diye umursamaz hale geldi. Ite kaka gidiyoruz şimdilik. Ama bu durum böyle giderse ki gidicek gibi gorunuyo. Bizde arkadaşların dediği gibi bosanicaz heralde. Senin ayak bağın çocuğun da yokmuş çocuk olunca işler biraz daha farklı oluyo çocuk sakin yapma
Boşanmaktan başka çıkış yolunuz yok.esiniz saygisizlasiyomu peki size hakaret kufur ediyomu?
umarim etmiyodurda geri kalan anlasmazliklar bi sekilde duzelir, umut var en azindan saygisizlik yoksa..
cocuk olayini tamamen kapatiyorum artik, kendimiz gecinemiyoken ona nasil bakicaz.
benim kendime bir cikis yolu bulmam lazim once
Dedimya biter biter sonra kalmaz!ondan yani naapsin kadincagiz kolayı?Ay resmen herkes dil döküyor.
Kızlar dağılalım bence.
Tümümüz birleşsek bir kociş etmiyoruz.
Konu sahibi devam et canım, mükemmel bir evliliğin var.
Barıştınız mı?
Üzerinden 24 saat geçmiş çünkü
Boşanmaktan başka çıkış yolunuz yok.
Daha neyin kararsızlığı bu, anlamak mümkün değil.
KK da kadınlara okuyun, çalışın, erkeğe muhta olmayın diyen her konuya sizi, ekim094'ü , kirazeyi ve birkaç tane dayak yediği halde boşanmayan akademisyen kadını etiketleyeceğim.
Sizi kurtaramıyoruz madem belki başkaları ibret alır da onları kurtarabiliriz.
cocuktan tamamen vazgectim suanda, o sorumlulugu ben tek basima alamam, esimin zaten umurunda degil bugun evden kovuyor yarin aile kurma plani yapiyor, ona guvenipte cocuk yapamam.
olayi dogru anlatmak icin bahsettim ittirdigimden bende kiskirttim yani durduk yere elini kaldirmadi diye.
ama benim ittirmemde onun ettigi terbiyesiz laflar yuzundendi, bir cay icin beni asagiladi benimde tahammulum kalmadigi icin tepki gosterdim.
annemle konusucam ama once kendi icimde cozmem gerekiyo sanirim. ona tam olarak anlatmazsam oda cok anlamayip olur oyle hep kavga edip barisiyosunuz zaten falan dicek . ama anneme o laflari anlatmayada utaniyorum iste.
cok rezilce geliyo..
hep beni sevdigine inandim sinirle soledigini dusundum, hangi kismi kacirmisim veya nasil bir oyun icinde kendimi seviliyo sanmisim idrakta zorlaniyorum.
O zaman lütfen dertmiş gibi yazmayın.Icime sinmiyo kararli olamiyorum.
Sizi hatırlıyorum yurt dışında da eşinizin çok seyahatli bir işi vardı
Siz sürekli eşiniZin sizi arayıp aramamasına takılmıştınız
Evet eğer o üye sizseniz o zaman çok dil dökülmüştü size
Ama eşiniz o zaman da genel olarak tahamülsüz ve saygısız bir tutum içindeydi
Kendinizi suçlamayı bırakın bence, o öyle dediği için ittim o yüzden yaptı normalde yapmazdı vs. Dedikleri yenilir yutulur şeyler değil ki, siz ‘bana bir daha böyle söylersen sana vururum’ diyebilir misiniz? Deseniz bile bu onu durdurur mu?kavga etme sebebimiz cok sacma, genelde oyle zaten, cunku cok ufak bisiden bu mesele gibi cok bagirarak veya aptal salak diyerek basladigi icin konuya ben sinirlenmis oluyorum ve direk kavgaya donuyo. yoksa bana bu cayi niye boyle koydun bak bantla bi dahakine dese ne olabilirki yani. tamam der gecerim.
benimde hatam oldu onu ittirdim, fiziksel temasa ben girdim cunku sozleri cok agir geldi ve biktim artik bende dayanamiyorum. ve bana bi daha dokunursan sana vururum dedi ona ragmen bi daha temasa gectim cok terbiyesiz konustugu icin. bu sefer vurdu iste kollarima.
bana kuduz kopek derken ne yapabilirdimki onu ittirmeden duramadim. oyle terbiyesiz densiz laflar.
bosanma icinde nafaka bilmemne istemiyorum, cocugumuzda yok zaten kendimde ona muhtac degilim.
seviyorum dedim hep ama boyle birini sevmemem gerekir zaten seviyosam bende bi sorun var, herkes boyle yazdigina gore..
Bence cok fazla kınamışsınız başına gelmeyen bilemez onlar da çok bayılmıyorlar kocalarına ama bazı şeyler insanı mecbur bırakabiliyor. bazılarının hayattaki sınavı da bu.Bu vb konularda kadınlar yurtiçi/yurtdışında yaşıyor.
Üniversite okumuşlar. Kimi öğretmen, kimi özel sektörde güzel bir konumda.
Ama konu evlilik ve kocişe gelince; şiddetin her türlüsünü görse de, aldatılsa da, ömrünü böyle adamcıklara adayacak kadar gözleri kör oluyor.
Klinik vaka bunlar.
Hic bi zaman degismedi malesef. Hep beni sucladi ben degistim astim o konulari ama ondaki saygisizlik bana bagli degilmis.
ozur diledigi cok cok nadirdir belki 1 yada 2 kez. normalde bisi yokmus gibi barisir havadan sudan konu acip.
bu konuyu konusmasi icin benim onunla hic konusmamam ve havadan sudan bisi dedigindede konusmamaya devam etmem gerekir, bunu cok yapmadigim icin ozur dilemesine falan cok gerek kalmadi daha once, malesef.
normalde iyiysek iyiyizdir , sarilir oper gezeriz, konusuruz aile kurmaktan evden , evin eksiklerinden neler alip nasi tamamlayacagimizdan falan, esimin isinden falan bahsederiz bu aralar boyle yani.
bu durumda ne olcak bilmiorum cunku evi terketmicem suanda, oda is seyahatine gidicek yarin, cumartesi aksama kadar yok, ve konusmuyoruzda bi cabasida yok. bakalim.
ben biraz kendimi dinlemek istiyorum. bisey yapmadan once. net olup annemlede oyle paylasicam. onunda yapabilecegi bisey yokki , aksiyonu alacak benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?