Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

esiniz saygisizlasiyomu peki size hakaret kufur ediyomu?
umarim etmiyodurda geri kalan anlasmazliklar bi sekilde duzelir, umut var en azindan saygisizlik yoksa..
cocuk olayini tamamen kapatiyorum artik, kendimiz gecinemiyoken ona nasil bakicaz.
benim kendime bir cikis yolu bulmam lazim once

Boşanmaktan başka çıkış yolunuz yok.
Daha neyin kararsızlığı bu, anlamak mümkün değil.

KK da kadınlara okuyun, çalışın, erkeğe muhta olmayın diyen her konuya sizi, ekim094'ü , kirazeyi ve birkaç tane dayak yediği halde boşanmayan akademisyen kadını etiketleyeceğim.

Sizi kurtaramıyoruz madem belki başkaları ibret alır da onları kurtarabiliriz.

Icime sinmiyo kararli olamiyorum.

Neden annenizi ikna etme derdinseniz ki? Mutsuzsunuz işte ötesi var mı?

Eşinizin hakaretlerinden siz değil, hakaret eden sorumlu. Önce bunu bir iyice idrak edin.
Utanması gereken siz değilsiniz. O yüzden her şeyi anlatmalısınız. Yumuşatma unsuru kullanmadan..

Bu aşağılamayı hazmedemiyorsunuz ve mutsuzsunuz. Bu kadar netken annenizin dedikleri bile önemsiz kalıyor..

Icime sinmiyo kararli olamiyorum.
O zaman lütfen dertmiş gibi yazmayın.

Siz bu kocadan da, evlilikten de, size ve annenize edilen hakaretlerden de memnunsunuz.

Değil 4 sene, 14 sene geçse boşanmazsınız.

Hasta herif, sizi de hasta etmeyi başarmış.

Kocanıza tebriklerimizi, annenize üzüntülerimizi iletin.

böyle böyle bişey yaşadım, boşanıyorum diye konu açacağına... millet dil döküyor boşan diye.

dayağı yiye yiye akıl gidiyor.
küfrü işite işite mide genişliyor.

başka açıklaması olamaz.

Sizi hatırlıyorum yurt dışında da eşinizin çok seyahatli bir işi vardı
Siz sürekli eşiniZin sizi arayıp aramamasına takılmıştınız
Evet eğer o üye sizseniz o zaman çok dil dökülmüştü size
Ama eşiniz o zaman da genel olarak tahamülsüz ve saygısız bir tutum içindeydi

Şu konuda kararsız kalıyosanız
Müstehak deyip geçeceğim

Hic bi zaman degismedi malesef. Hep beni sucladi ben degistim astim o konulari ama ondaki saygisizlik bana bagli degilmis.

Kendinizi bosanmaya hazirlayin, icten ice bunun planini yapin. Ailenize, arkadaslariniza ne diyeceginizi planlayin, bosandiktan sonra hayatinizin nasil olacagini da planlayin. Kendinizi esinizden sogutun. Bunun en dogru secim olduguna kendinizi inandirin. Evden de mumkunse o ayrilsin. Hazir oldugunuzda bosanmak icin ilk adimi atin.

Kendinizi suçlamayı bırakın bence, o öyle dediği için ittim o yüzden yaptı normalde yapmazdı vs. Dedikleri yenilir yutulur şeyler değil ki, siz ‘bana bir daha böyle söylersen sana vururum’ diyebilir misiniz? Deseniz bile bu onu durdurur mu?

Sizin illaki hatanız vardır ama hatanın büyüğü eşinizde. Sizi gözden çıkarılabilir görüyor, aşağılanabilir görüyor, itip kaksa da hep orada olacağınızı bilip hor görüyor. Siz onun sinirinin kum torbası değilsiniz, bunun önce kendiniz farkına varın.

Karar tabi ki sizin, hayatınızın sizin olduğu gibi. Bir önceki yorumumda fazla köşeli yazdım okuyunca sinirlendiğim için, ahkam kesmek bana düşmez. Önce sizin şapkanızı önünüze koyup düşünmeniz lazım, forumdaki yazılanları falan düşünmeyin, ‘ben ne hissediyorum? Ben ne istiyorum? Eğer bu yolu seçersem ne zorluklar çekerim karşılığında ödülüm ne olur veya diğer yolda ne olur?’ Bunları sorun kendinize, bunları cevaplayın önce.

Hayat sizin hayatınız, biz konuşuruz kendi hayat tarzımıza, kişiliğimize, kendi çevremize göre ahkam keseriz, sizin hepimizi dinleyip kendi kararınızı vermeniz lazım. Bu kadar kişi yanılıyor olamazdan ziyade ‘ben bu kararı vermeliyim, bu yolda ilerlemeliyim’ demeniz lazım. Siz boşansanız da barışsanız da buradakilerin hayatında hiçbir şey değişmeyecek, siz kendi hayatınızın kontrolünü ele alın bir an önce.

Bence cok fazla kınamışsınız başına gelmeyen bilemez onlar da çok bayılmıyorlar kocalarına ama bazı şeyler insanı mecbur bırakabiliyor. bazılarının hayattaki sınavı da bu.

Hic bi zaman degismedi malesef. Hep beni sucladi ben degistim astim o konulari ama ondaki saygisizlik bana bagli degilmis.

Eşiniz sağlıklı bir birey değil belli ki
Siz de sağlıklı kararlar alamıyorsunuz sindirilmişsiniz ..
benzer şeyler yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
Çocukla ayrılmak çok zor o yüzden
Lütfen iyi düşünün
Ailesi yanında meslek sahibi bir kadınsınız
Bu hayatta çok büyük engelleriniz yok
Ayrılma kararı mutlaka kolay değil hele ki eşiniz olacak mahlukatın sizi soktuğu psikoloji ile daha zor ..

Özür dinlemiyor,gönlünü almıyor. Çalışsan calisabilirsin , ailen arkanda , hakaret şiddet var. Kovmak gibi adice bir hareket yapmış. Nedir seni bağlayan anlayamadım.

Iyiyse ortam herkes iyi. Kötüler bile iyi oluyor o anlarda. Bu kriter değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…