Bakın işi mesleği olmaz, çocuklar küçüktür, ailesi destek değildir, kimsesizdir anlayabilirim.Bence cok fazla kınamışsınız başına gelmeyen bilemez onlar da çok bayılmıyorlar kocalarına ama bazı şeyler insanı mecbur bırakabiliyor. bazılarının hayattaki sınavı da bu.
Kendinizi bosanmaya hazirlayin, icten ice bunun planini yapin. Ailenize, arkadaslariniza ne diyeceginizi planlayin, bosandiktan sonra hayatinizin nasil olacagini da planlayin. Kendinizi esinizden sogutun. Bunun en dogru secim olduguna kendinizi inandirin. Evden de mumkunse o ayrilsin. Hazir oldugunuzda bosanmak icin ilk adimi atin.
bende boyle dusunuyorum..
kendimi guclendirip bir yola girmek. bu hemen bugun olmayacak cunku hazir degilim caresiz ve yipranmis hissediyorum.
Kendinizi suçlamayı bırakın bence, o öyle dediği için ittim o yüzden yaptı normalde yapmazdı vs. Dedikleri yenilir yutulur şeyler değil ki, siz ‘bana bir daha böyle söylersen sana vururum’ diyebilir misiniz? Deseniz bile bu onu durdurur mu?
Sizin illaki hatanız vardır ama hatanın büyüğü eşinizde. Sizi gözden çıkarılabilir görüyor, aşağılanabilir görüyor, itip kaksa da hep orada olacağınızı bilip hor görüyor. Siz onun sinirinin kum torbası değilsiniz, bunun önce kendiniz farkına varın.
Karar tabi ki sizin, hayatınızın sizin olduğu gibi. Bir önceki yorumumda fazla köşeli yazdım okuyunca sinirlendiğim için, ahkam kesmek bana düşmez. Önce sizin şapkanızı önünüze koyup düşünmeniz lazım, forumdaki yazılanları falan düşünmeyin, ‘ben ne hissediyorum? Ben ne istiyorum? Eğer bu yolu seçersem ne zorluklar çekerim karşılığında ödülüm ne olur veya diğer yolda ne olur?’ Bunları sorun kendinize, bunları cevaplayın önce.
Hayat sizin hayatınız, biz konuşuruz kendi hayat tarzımıza, kişiliğimize, kendi çevremize göre ahkam keseriz, sizin hepimizi dinleyip kendi kararınızı vermeniz lazım. Bu kadar kişi yanılıyor olamazdan ziyade ‘ben bu kararı vermeliyim, bu yolda ilerlemeliyim’ demeniz lazım. Siz boşansanız da barışsanız da buradakilerin hayatında hiçbir şey değişmeyecek, siz kendi hayatınızın kontrolünü ele alın bir an önce.
Özür dinlemiyor,gönlünü almıyor. Çalışsan calisabilirsin , ailen arkanda , hakaret şiddet var. Kovmak gibi adice bir hareket yapmış. Nedir seni bağlayan anlayamadım.
Iyiyse ortam herkes iyi. Kötüler bile iyi oluyor o anlarda. Bu kriter değil.
Son durum nedir
Hala iletişim kurmadınız mı hiç ?
İki kişilik yalnızlıktansa tek kişilik yalnızlık iyidir.Tavsiye ederimkendi sucluluk hissim ,onu birakicak olmanin verdigi his. bagimliliktir belkide, ayrilmak cok cok zor geliyo.
ne kadar asagilansamda iyi taraflarini gorup kalmaya kurtarmaya calisiyorum. belkide yalniz kalmaktan korkuyorum.
sevdigine inanipta kaldim hep bugune dek, sinirlenince boyle konusuyo diyerek.
son zamanlarda okuyorumda, bu nasıl ilişki ? bu nasıl birliktelik ? bu nasıl evlilik ? aşk yok, sevgi yok, hiç bir şey yok. oysaki aşk her zaman olmalı, olmayınca sonuçları da böyle oluyor.
Küfür pek sayılmaz. Evlendigimiz sene telefonum eski diye telefon istedim mesela üç kuruş param olsa yemek için ugrasacakmissin sana bu telefonu alıyorum ama isteyerek değil kahren aliyom dedi. Bnde o gün canıma tak etti artık bana ettiğin haksız hakaretler için hiç bir hakkımı helal etmiyorum sana dedim. Ağlayarak. Hakaretler ve asagilaci tavırları çok onunda. Sürekli biseylerre kızar. Hep ben hataliyimdir eğer yanlış bişey yapsa bile sen böyle yaptığın için böyle yaptım der. Her neyse o gün beddua ettim akşama kadar bi elektrik çarpmış bide elini kesmiş. Akşam da bi çiçek almış gelmiş ettiğin beddualar tuttu bidaha bana beddua etme diye. Ama tabiki çiçek olayı bikere oldu bidaha özür dileme gibibisey olmadı çünkü bütün suç hep bende özür dilemesi gereken hep benimesiniz saygisizlasiyomu peki size hakaret kufur ediyomu?
umarim etmiyodurda geri kalan anlasmazliklar bi sekilde duzelir, umut var en azindan saygisizlik yoksa..
cocuk olayini tamamen kapatiyorum artik, kendimiz gecinemiyoken ona nasil bakicaz.
benim kendime bir cikis yolu bulmam lazim once
Ask hep vardi, artik varmi bende bilmiyorum 5 senedir birlikteyiz. Sevgi hala bi yerlerde var en azindan benim icin, yoksa evli kalmam mumkun olmazdi. Esiminde sevdigini dusundum hep yoksa bosanirdi oda beni cekmezdi sanirim.
Ama paylasimlarimiz cok kotu. Belkide eksiklik ondaki sevgidir ondan tahammul edemiodur bana bilemiorum ama ilk evlendigimizden beri buna yakin seyler yasadik.. son 1 senedir kelimeler hakaretler cigrindan cikti
3 senedir bir ilişkim var. Erkek arkadaşım da aynen böyle. Hakaretler aşağılamalar.. Ama iyi olduğu zaman aşırı derecede iyi. Çocuğu gibi ilgilenir, başının üstünde taşır resmen. Ama sürekli sinirlenir ağzından çıkanı bilmez, anlatırsın anlamaz. Güzellikle 100 kere anlatırsın yine anlamaz dalga geçer senle resmen. İnsan iyi özellikleri için, sevdimi güzel sevdiği için vazgeçemiyor. Ama kötü olduğu her an içinden o sevgi gidiyor.. o kadar güzellik bir hiç oluyor. Yani biz kadınlar biraz duygusalız. Kolayca kestirip atanı da vardır illa ki. Eş daha zor arada aileler var.. Ama bulunduğun durumu çok iyi anlayabiliyorum. Sevdiğine inanıyorsun. Sonra böyle yapınca içinde bir taraf bu mu seviyor diye için içini yiyor. Süpheyle yaşamak eziyet. Bende senin gibi çoklu bir kişiliği olduğunu düşünüyorum. Yani ne kadar konuşsanda etsende evlilikte boşanma tehtidleri sevgililte ayrılma. Boşanıcaz der seni evden kovar ama orda asıl istediği şey bakalım gidip gitmicek misin onu görmek. Kesinlikle boşanmak konusunda ciddi olmadığına her iddiasına varım. Sürekli seni test etme peşinde olur. Bakalım cidden ona bağlı bi eş misindiye. Egosunu tatmin ediyor işte. Ben 3 senedir beraberim bu tür bir insanla aynı okul olduğu için uyumak dışında tüm gün beraberiz. Siz 5 senedir böyleymiş. Yani ben çözemedim. Dediğim gibiyse umarım siz çözersiniz. Fazla ciddiye almamayı öğrenmek lazım yahut susmayıp kafasından aşağı kaynar suyu döneceksin ki öyle anlayacak yani. Kötü davranışlarının düşüncesi bile geriyor beni.
3 senedir bir ilişkim var. Erkek arkadaşım da aynen böyle. Hakaretler aşağılamalar.. Ama iyi olduğu zaman aşırı derecede iyi. Çocuğu gibi ilgilenir, başının üstünde taşır resmen. Ama sürekli sinirlenir ağzından çıkanı bilmez, anlatırsın anlamaz. Güzellikle 100 kere anlatırsın yine anlamaz dalga geçer senle resmen. İnsan iyi özellikleri için, sevdimi güzel sevdiği için vazgeçemiyor. Ama kötü olduğu her an içinden o sevgi gidiyor.. o kadar güzellik bir hiç oluyor. Yani biz kadınlar biraz duygusalız. Kolayca kestirip atanı da vardır illa ki. Eş daha zor arada aileler var.. Ama bulunduğun durumu çok iyi anlayabiliyorum. Sevdiğine inanıyorsun. Sonra böyle yapınca içinde bir taraf bu mu seviyor diye için içini yiyor. Süpheyle yaşamak eziyet. Bende senin gibi çoklu bir kişiliği olduğunu düşünüyorum. Yani ne kadar konuşsanda etsende evlilikte boşanma tehtidleri sevgililte ayrılma. Boşanıcaz der seni evden kovar ama orda asıl istediği şey bakalım gidip gitmicek misin onu görmek. Kesinlikle boşanmak konusunda ciddi olmadığına her iddiasına varım. Sürekli seni test etme peşinde olur. Bakalım cidden ona bağlı bi eş misindiye. Egosunu tatmin ediyor işte. Ben 3 senedir beraberim bu tür bir insanla aynı okul olduğu için uyumak dışında tüm gün beraberiz. Siz 5 senedir böyleymiş. Yani ben çözemedim. Dediğim gibiyse umarım siz çözersiniz. Fazla ciddiye almamayı öğrenmek lazım yahut susmayıp kafasından aşağı kaynar suyu döneceksin ki öyle anlayacak yani. Kötü davranışlarının düşüncesi bile geriyor beni.
allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum. aile büyüklerinizden yardım almalısınız bence. sizi tek başına sanmasın. kadınlara böyle şeyler yapılmamalı.
Sagolun. Yarin gidiyo iste, bi kac gun olmayacak. Iyi olur benim icinde..
Küfür pek sayılmaz. Evlendigimiz sene telefonum eski diye telefon istedim mesela üç kuruş param olsa yemek için ugrasacakmissin sana bu telefonu alıyorum ama isteyerek değil kahren aliyom dedi. Bnde o gün canıma tak etti artık bana ettiğin haksız hakaretler için hiç bir hakkımı helal etmiyorum sana dedim. Ağlayarak. Hakaretler ve asagilaci tavırları çok onunda. Sürekli biseylerre kızar. Hep ben hataliyimdir eğer yanlış bişey yapsa bile sen böyle yaptığın için böyle yaptım der. Her neyse o gün beddua ettim akşama kadar bi elektrik çarpmış bide elini kesmiş. Akşam da bi çiçek almış gelmiş ettiğin beddualar tuttu bidaha bana beddua etme diye. Ama tabiki çiçek olayı bikere oldu bidaha özür dileme gibibisey olmadı çünkü bütün suç hep bende özür dilemesi gereken hep benim
Psikolojileri normal değil de ondan. Bazı insan da sadece kendini düşündüğü için böyle davranır. Çocuğun yokken iyi düşün. Yaş öncelikle bi ailenle konussana onlar ne diyo bu duruma bi aile büyüklerini dinle bakalım. Bak çocuğum uyudu uykusuxum ama seni merak ettiğim için bütün mshlari tek tek okuyorum. 16. Sayfadayim bu sayfalar bitene kadar lütfen ailenle bi konuş. Konusman yarın bosanican anlaminada gelmez beraber karar verin en azindanBende istemeden 1-2 kez beddua ettim icimden gecti yani esiminde basina biseyler geldi her oldugunda.. o bana kizip sinirle cok beddua etmistir ama genelde onun basina bisi gelir bana bisi olmadi daha. Hakedipte bisi yapmiyorumki..
Kendilerinde hic suc yok zaten hep bizim yuzumuzden, niye bunuda anlamis degilim onlarda normal insan herkes hata yapabilir bunu kabul edince eksilicekler diye dusunuyolar
Aynen.
Ben sinirli aninda ciddi soyledigini dusunuyorum. Yani o anda o uc sinirle hayatindan cikarmak istiyo beni, ama o his 10 dk devam ediyo sonra gecmis oluyo. Suanda bosanmak istedigini sanmiorum. Oyle olsa beni evden kovmazki zaten ciddi konusur bosanalim diye bosaniriz, cocuk hayalide kurmaz .
Gel gorki hayat boyle gecmez ve gecmemeli. Bir kere yasiyosak eger, belkide kendimiz icin yasamaliyiz artik. Cunku bu bi dipsiz kuyu.
Kendimizi sevmeyi ogrenirsek asariz diye dusunuyorum.
Psikolojileri normal değil de ondan. Bazı insan da sadece kendini düşündüğü için böyle davranır. Çocuğun yokken iyi düşün. Yaş öncelikle bi ailenle konussana onlar ne diyo bu duruma bi aile büyüklerini dinle bakalım. Bak çocuğum uyudu uykusuxum ama seni merak ettiğim için bütün mshlari tek tek okuyorum. 16. Sayfadayim bu sayfalar bitene kadar lütfen ailenle bi konuş. Konusman yarın bosanican anlaminada gelmez beraber karar verin en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?