Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Evlimisiniz?

Ben giderdim muhtemelen, zaten o kadar kufuru bir arada duysam girtlak girtlaga gelirdik, ev annesinin ustune oldugu icin ben pirtimi toplar cikar giderdim. Annen seni bu adam asagilasin diye mi dogurdu?

Yorumları hep okudum, cevap yazmıyordum ama sizin yorumu görünce dayanamadım.
Boşanmak kolay değil evet, ama 5 sene boyunca küfürlü hakareti sindirmek boşanmaktan daha zor olmalı. “Kadın hakları diye diye ego eavaşına döndürdünüz” demişsiniz. Ne kadın erkeğe ne erkek kadına “döl israfı” diyemez. Bunun hakla hukukla değil, onurla gururla alakası var.
Konu sahibinin eski konularına bakın. Kadın hakları yüzünden egosu savaşı yapması gereken bir kadın mı var, yoksa kendi onuru için mutluluğu için artık bu adamdan kurtulması gereken bir kadın mı?
Ya da size şöyle sorayım. Ben eşimden küfür, hakaret hiç işitmedim. Kavga etmedik mi tabi ki ettik, ama saygıyı yitirmedik. Peki sizce konu sahibiyle benim aramda nasıl bir fark var ki eşim bana küfür etmiyor ama onun eşi ediyor?
Ego savaşı için değil mutluluğum için evlendim. Ve bir evlilikte haftanın 5 günü mutsuz olursam boşanırım. Bunu da ego savaşı için değil kendim için yaparım. Hayata bir kere geliyorum, 33 yaşındayım, bir bu kadar daha yaşarkm yaşamam Allah bilir. Neden mutsuz edeyim kendimi derim de boşanırım. Siz veya konu sahibi fark etmez, neden ömrünüzün çoğunu mutsuz geçirmeyi seçiyorsunuz? Neden sizin hayatınız benimkinden kıymetsiz bunu sorgulayın önce.

Bu kadar hakaret edecek yüzsüzlüğü edepsizliği nerden buluyor bu ne demek kuduz köpek 5 kuruş etmez olan asıl kendisi. Bence eşin seni hiç sevmiyor saygıdan da eser yok. Aç davayı al tazminatı koy kapı önüne.. Sen mutsuz olmak için evlenmedin. Ne bu hakaretler ya

Isinize karismak gibi olmasinda sevgiliykem herkes el ustunde tutulur sana sevgiliyken boyke davranan evlenince ne yaoar biliyor musun ?umarim yasayip gormez bu felsefik tatlis dusuncelerinle kalakalmazsin.....

Gerçekten anlam veremiyorum. Çocuk yapmayı mı düşünüyorsunuz ????? Çocuğunuza böyle bir baba istiyormusunuz gerçekten ??? O çcouk öyle bir babayla büyüyüp annesinin ezildiğini, aşağılandığını görecek ve ileride nasıl bir birey olucak sanıyorsunuz ??? Sabah sarılarak uyansanız ne olur ki ?? size şiddet uygulayan, hakaret eden bir adam var.. ayrılın ya tabiki de ayrılın.....

Böylesi halaretlerle insan kendisine olan güveni bile yitirir . Nasıl sindirmiş sizi eşiniz böyle, iyice tepenize çıkmış . Birde kaybetme korkusu bile yok yani.

Aslında size yeterince cevap yazılmış ama benim iletimi alıntıladığınız için ben de yazacağım.
Olay tek cümleden ibaret değil, duyarlıysanız önceki konulara bir bakın.
Kendi üzerinizden verdiğiniz örneklerle ilgilenmiyorum baştan sona saçmalık.
Size değerinizi ben anlatacak değilim.
Kötü yürek , ezmek, egoist davranmakla ilgili ithamlarınızı ciddiye bile almıyorum.
Soru şu , sürekli eşinden fiziksel, sözel, psikolojik şiddet gören ve bunu değiştiremeyen, özür bile dilenmeyen bir kadın boşanmalı mı? Evet boşanmalı.
Daha ne olması gerekiyor?
Kadın cinayeti, cinnet, aldatma?
Boşanma sınırınız ne?

Isinize karismak gibi olmasinda sevgiliykem herkes el ustunde tutulur sana sevgiliyken boyke davranan evlenince ne yaoar biliyor musun ?umarim yasayip gormez bu felsefik tatlis dusuncelerinle kalakalmazsin.....
Yok siz hiç endişe etmeyin. Gerçekten problemim olsa burada sayfalarca tavsiye isterdim. Çok sükür ben kendi başımın çaresine bakıyorum. Felsefik tatlış düşüncelerim bana bir hayli yardımcı oluyor çok şükür. Ben de kimseye otur kocana katlan yahut ben erkek arkadaşımın bu hareketlerini kabulleniyorum demiyorum. Hiç bir zamanda kabullenmedim. Sadece konu sahibini anladığımı belirtmek için yaşadıklarımdan örnek verdim. Düzgün bir üslupla kendi fikirlerimi önesürüyorum ama siz de cidden ne meraklısınız boşan, ayrıl.. sizden tavsiye istesem zaten konu açarım. Burda bi konu açılmış yorum yapıyorum. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak kendi fikrimi söylüyorum. Öncelikle bence yazdıklarımı doğru okuyup anlamalısınız. Bu kadar hararetli konuşmaya gerek yok. Burda sürekli saldırı halinde görüyorum sizlere. Ben gayet sakinim ama sizler nedense bir garipsiniz. Ben farklı mı konusuyorum. Konu sahibinin beni anladığını düşünüyorum. Ben sadece bir insana 5 yıllık eşinden ayrıl deme hakkını kendimde görmüyorum. Kimseyi gazlamanın manası yok. Yuvanın kolay kurulmadıgını kolay da yıkılmayacağını söylüyorum. Benim ilişkimde burda yazmadığım bir sürü etmen var. Ve ben bir çok şeyin üstesinden fazlasıyla geldim. Şimdi sadece yorulduğumu söylüyorum. Ayrılırım veya devam ederim zaten tavsiye istemiyorum. Benim ilişkimde sizin kendi yorumlarınıza güleceğiniz okadar farklı etmenler varki. Bunuda size değil konu sahibini etiketleyerek konu sahibine söyledim. Yani yaşadıklarımızdan ortak yanı anlattım tavsiyede bulundum. Yorum yapılmasını istesem enineeboyuna anlatır tavsşye isterdim konu açıp.Kendisininbeni anladığını düşünüyorum. Ben kimseye katlan demiyorum. Ama içine sizin gibi hararetli mesajlar yazarak gaz vermiyorum. Sakin olmakta fayda var. Bazı yapılacak şeyler var. Psikolog tur,kkitaptır aile fertlerini araya sokmaktır. Hala düzelmiyorsa yapılacak şey bellidir. Ama bu benim haddim değil. Ben konu sahibine yapılacak şeyleri yapması konusunda tavsiyeler verdim. Aynı şeyleri yaptım neticesini de az çok aldım.neden benim üstüme geldiğinizi de anlamıyorum. Lütfen herkes kendi işine baksın.

Gordugum su ki esini surekli asagilayanlar yuzde 90 aldatiyor
Aramizda ki fark ne biliomusun ? Sen 25 ben 35 yasindayim ....ve 22 yasimdan beri defalarca bosanma davasi baktim.biraz hayat tecrubem var canim sana bir dal abla tavsiyesi verdim alirsin almazsin sana kalmis.heeeee bir de 11 yillik evliyim 2 cocugum var.insanlar degismez bebekler bile bir karakterle doguyor.......iyi insanlar ne eşine ne aşkina ne arkadasina ne de bir garsona kotu davranamaz insanlar sadece ikiye ayrilir duz .....iyiler ve kotuler......burda esine senin annen dogdugunda veterinere gitmeliymis diyen bir kotu var ve bu arkadasin tum kendine guvenini tuketmis bunlari anlaman icin biraz yasaman biraz tecrubelenmem lazim.....biraz aci cekmen kazik yemen .......ya da benim gibi işkence gormus dovulmus piskolojik siddet gormus aldatilmiş aşagilanmis kadinlarin 40 li yaslarini yasanmamis hayatlariyla ...pismanliklariyla ....yuzlesmen lazim....

Ne güzel bir yorum buuu

Bakın çocuğunuz yokmuş, çalışma imkanınız varmış, aileniz yanınızda olurmuş. Çekmeyin bu rezilliği. Düzeltmeye uğraşmayın çünkü sizin düzeltebileceğiniz bir durum değil bu.
Yapmayın iki güzel söze aldanıp beni seviyor aslında demeyin. Sevmiyor, aeben insan incitmez bu kadar!
Bir an önce kurtulun.

Hanımefendi kendiyle bayanı bir tutuyor cnm .kendi bekar ama anlamıyor ki aynı evde sürekli baskı kurup aşağılayan kötü konuşan bir erkekle yaşanmaz. Hala araya aileler girsin demiş . Böyle bir durumda evli kal demek empati kurmamak demek dilim varmıyor bunu demeye açıkçası .

Ben bu üyenin derdini anlayamadım tam olarak.
Farklı yorumlara sonuna kadar açığız zaten forum burası binlerce farklı ses var.
Ama şu durumu yok imtihan yok ödül - ceza bilmem ne diye normalleştirmeye çalışmak yalnızca kendini kandırmak demek.
Ben de diyemiyorum... Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Konu sahibi de kayıp.
Barıştığını düşünüyorum.

Barışırsa kendi bileceği iş cnm. Ama dediğin gibi normal bir durum değil . İnş akıllıca bir karara varmıştır konu sahibi.
Herkes kendince fikir veriyor ama birazcık empati lazım .

Ya ben her şeyden önce bir insanın kendisini başkasının karşısında değersizleştirmesine tahammül edemiyorum. Bayan erkek fark yok. Bunu yapmayın ya içinizde ne kadar değerli olduğunuzu fark edin artık. Dünyaya 10 kez gelmiyoruz. Bir ikinci şansımız yok. Sayın konu sahibesi hayatta her şeyden önce gururunu, değerini kaybetme buna izin verme. Ne yapayım diye soruyorsun ya birde evden sen gitme diyenler var neyin savaşı bu neyin yarışı. Üzülüyorsan, kırılıyorsan ki bunlar çok hafif kalıyor şuan gidersin kendine bir hayat kurarsın yarın hiç yaşanmamışken hayatın için harekete geç.

Şu dünyada bit tanesi kadarız ve sen bok tanesi olan bu adamı kendine yük dert ediyorsun vallahi yazık ediyorsun kendine . İnsanın kendisine yaptığını kimse yapmazmış doğru

Maalesef sen de eşinde normal degilsiniz ... Böyle bi adama neden katlanıyorsun ?? Şu kısacık hayatta kendini yıpratmaya değer mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…