Evlimisiniz?En azından ciddiye aldığınız için sizi tebrik ediyorum. İnsanların dertlerini tiye alarak ukalaca bir yazı yazmanın doğru bir üslup olmadığını söyledim. Kadının derdi var gelmiş yazmış kendisini ezdiriyor diye siz eziyorsunuz. Eş bazen sizin sabrınıza ödül olarak hayatınızda var olur bazen imtihan olarak. Benimkisi yoldaşımı bulma süreci. Onunla bu yola girerken ne ondan öncesi oldu benim için ne de ondan sonrası olabiliri düşündüm. Şartlar evliliğe götürseydi bizi. Bende şuan bu kadının durumunda olabilirdim. Sizler için bu devirde koca boşamak hayatından bir insanı kolayca çıkarmak bir cümleye bakıyor anlaşılan. Onun ardından yaşanan acıyı, o alışkanlığı yaşanmışlığı kimsenin düşündüğü yok. Bol bol okuyorum, dinliyorum sorguluyorum bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum bu yolda. Bu evlilik konusunu düşünmeye başladığımdan beri o kadar çok hata bulup düzelttim ki kendimde. Siz her şeyi nasıl bu kadar basite indirgeyebiliyorsunuz anlamıyorum. Ben belki erkek arkadaşımdan ayrılırım. Yahut onunla evlenirim. Ama sonunda sınavımda sonuna kadar savaşmış olacağım mı evet. Evlenirsem kazanmış olacağım. Ayrılırsam evleneceğim o insanla olan ilişkimde içim sonsuz bir rahatlık içinde olacak. Benim bakış açım bu. Kadın hakları diye diye bunu bir ego savaşına dönüştürmeyin. Kadın değerlidir. Evet kadına yapılan onca zulüm var. Evet erkeklerin %90 ı egoist ve baskıcı. Ama kadının gücünü zekasıyla yapabileceklerini yoksayıp ta. Kocandan boşan deme hakkını kendinizde nasıl bulursunuz bilmiyorum. Evet sizin ukala deyiminizde kafalar pırıl pırıl. Çünkü kötü bir yürekle bakarsan bu dünyaya seninde o kocadan bir farkın kalmaz. O bana hakaret ediyor diye ben kendimi ezdiriyor değilim o kendini; eşine, sevgilisine hakaret eden aşagılık bir insan konumuna düşürüyor. Biraz daha olumlu bakın hayata. Sonunda kendi yaralarınızı sarma gücünü kendinizde bulasınız. Ben şuan onun karşısında dimdik duruyorum. Konu sahibide eminim duracaktır. Hayatta kestirip atmadan da ka
zanacağımız çok şey var. Ne yaşadınız bilmiyorum ama bu kadar kötümser konusmanın manası yok yapıcı olalım. O evden gitmek o kocayı boşamak en kolay yol. Onun karşısında dimdik durmak ona o dersi vermek ise zor olanı. Kötü insanlar hayatımızın her alanında var. Bence öfkelenmeyin. Bırakın gidiyorsa kendisi gitsin. Bütün kapıları açın gitmek istiyorsa gitsin. Sonuçta hakaret eden o şikayetçi olanda o.
En azından ciddiye aldığınız için sizi tebrik ediyorum. İnsanların dertlerini tiye alarak ukalaca bir yazı yazmanın doğru bir üslup olmadığını söyledim. Kadının derdi var gelmiş yazmış kendisini ezdiriyor diye siz eziyorsunuz. Eş bazen sizin sabrınıza ödül olarak hayatınızda var olur bazen imtihan olarak. Benimkisi yoldaşımı bulma süreci. Onunla bu yola girerken ne ondan öncesi oldu benim için ne de ondan sonrası olabiliri düşündüm. Şartlar evliliğe götürseydi bizi. Bende şuan bu kadının durumunda olabilirdim. Sizler için bu devirde koca boşamak hayatından bir insanı kolayca çıkarmak bir cümleye bakıyor anlaşılan. Onun ardından yaşanan acıyı, o alışkanlığı yaşanmışlığı kimsenin düşündüğü yok. Bol bol okuyorum, dinliyorum sorguluyorum bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum bu yolda. Bu evlilik konusunu düşünmeye başladığımdan beri o kadar çok hata bulup düzelttim ki kendimde. Siz her şeyi nasıl bu kadar basite indirgeyebiliyorsunuz anlamıyorum. Ben belki erkek arkadaşımdan ayrılırım. Yahut onunla evlenirim. Ama sonunda sınavımda sonuna kadar savaşmış olacağım mı evet. Evlenirsem kazanmış olacağım. Ayrılırsam evleneceğim o insanla olan ilişkimde içim sonsuz bir rahatlık içinde olacak. Benim bakış açım bu. Kadın hakları diye diye bunu bir ego savaşına dönüştürmeyin. Kadın değerlidir. Evet kadına yapılan onca zulüm var. Evet erkeklerin %90 ı egoist ve baskıcı. Ama kadının gücünü zekasıyla yapabileceklerini yoksayıp ta. Kocandan boşan deme hakkını kendinizde nasıl bulursunuz bilmiyorum. Evet sizin ukala deyiminizde kafalar pırıl pırıl. Çünkü kötü bir yürekle bakarsan bu dünyaya seninde o kocadan bir farkın kalmaz. O bana hakaret ediyor diye ben kendimi ezdiriyor değilim o kendini; eşine, sevgilisine hakaret eden aşagılık bir insan konumuna düşürüyor. Biraz daha olumlu bakın hayata. Sonunda kendi yaralarınızı sarma gücünü kendinizde bulasınız. Ben şuan onun karşısında dimdik duruyorum. Konu sahibide eminim duracaktır. Hayatta kestirip atmadan da ka
zanacağımız çok şey var. Ne yaşadınız bilmiyorum ama bu kadar kötümser konusmanın manası yok yapıcı olalım. O evden gitmek o kocayı boşamak en kolay yol. Onun karşısında dimdik durmak ona o dersi vermek ise zor olanı. Kötü insanlar hayatımızın her alanında var. Bence öfkelenmeyin. Bırakın gidiyorsa kendisi gitsin. Bütün kapıları açın gitmek istiyorsa gitsin. Sonuçta hakaret eden o şikayetçi olanda o.
Bu kadar hakaret edecek yüzsüzlüğü edepsizliği nerden buluyor bu ne demek kuduz köpek 5 kuruş etmez olan asıl kendisi. Bence eşin seni hiç sevmiyor saygıdan da eser yok. Aç davayı al tazminatı koy kapı önüne.. Sen mutsuz olmak için evlenmedin. Ne bu hakaretler yaEsimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Isinize karismak gibi olmasinda sevgiliykem herkes el ustunde tutulur sana sevgiliyken boyke davranan evlenince ne yaoar biliyor musun ?umarim yasayip gormez bu felsefik tatlis dusuncelerinle kalakalmazsin.....En azından ciddiye aldığınız için sizi tebrik ediyorum. İnsanların dertlerini tiye alarak ukalaca bir yazı yazmanın doğru bir üslup olmadığını söyledim. Kadının derdi var gelmiş yazmış kendisini ezdiriyor diye siz eziyorsunuz. Eş bazen sizin sabrınıza ödül olarak hayatınızda var olur bazen imtihan olarak. Benimkisi yoldaşımı bulma süreci. Onunla bu yola girerken ne ondan öncesi oldu benim için ne de ondan sonrası olabiliri düşündüm. Şartlar evliliğe götürseydi bizi. Bende şuan bu kadının durumunda olabilirdim. Sizler için bu devirde koca boşamak hayatından bir insanı kolayca çıkarmak bir cümleye bakıyor anlaşılan. Onun ardından yaşanan acıyı, o alışkanlığı yaşanmışlığı kimsenin düşündüğü yok. Bol bol okuyorum, dinliyorum sorguluyorum bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum bu yolda. Bu evlilik konusunu düşünmeye başladığımdan beri o kadar çok hata bulup düzelttim ki kendimde. Siz her şeyi nasıl bu kadar basite indirgeyebiliyorsunuz anlamıyorum. Ben belki erkek arkadaşımdan ayrılırım. Yahut onunla evlenirim. Ama sonunda sınavımda sonuna kadar savaşmış olacağım mı evet. Evlenirsem kazanmış olacağım. Ayrılırsam evleneceğim o insanla olan ilişkimde içim sonsuz bir rahatlık içinde olacak. Benim bakış açım bu. Kadın hakları diye diye bunu bir ego savaşına dönüştürmeyin. Kadın değerlidir. Evet kadına yapılan onca zulüm var. Evet erkeklerin %90 ı egoist ve baskıcı. Ama kadının gücünü zekasıyla yapabileceklerini yoksayıp ta. Kocandan boşan deme hakkını kendinizde nasıl bulursunuz bilmiyorum. Evet sizin ukala deyiminizde kafalar pırıl pırıl. Çünkü kötü bir yürekle bakarsan bu dünyaya seninde o kocadan bir farkın kalmaz. O bana hakaret ediyor diye ben kendimi ezdiriyor değilim o kendini; eşine, sevgilisine hakaret eden aşagılık bir insan konumuna düşürüyor. Biraz daha olumlu bakın hayata. Sonunda kendi yaralarınızı sarma gücünü kendinizde bulasınız. Ben şuan onun karşısında dimdik duruyorum. Konu sahibide eminim duracaktır. Hayatta kestirip atmadan da ka
Gerçekten anlam veremiyorum. Çocuk yapmayı mı düşünüyorsunuz ????? Çocuğunuza böyle bir baba istiyormusunuz gerçekten ??? O çcouk öyle bir babayla büyüyüp annesinin ezildiğini, aşağılandığını görecek ve ileride nasıl bir birey olucak sanıyorsunuz ??? Sabah sarılarak uyansanız ne olur ki ?? size şiddet uygulayan, hakaret eden bir adam var.. ayrılın ya tabiki de ayrılın.....Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
En azından ciddiye aldığınız için sizi tebrik ediyorum. İnsanların dertlerini tiye alarak ukalaca bir yazı yazmanın doğru bir üslup olmadığını söyledim. Kadının derdi var gelmiş yazmış kendisini ezdiriyor diye siz eziyorsunuz. Eş bazen sizin sabrınıza ödül olarak hayatınızda var olur bazen imtihan olarak. Benimkisi yoldaşımı bulma süreci. Onunla bu yola girerken ne ondan öncesi oldu benim için ne de ondan sonrası olabiliri düşündüm. Şartlar evliliğe götürseydi bizi. Bende şuan bu kadının durumunda olabilirdim. Sizler için bu devirde koca boşamak hayatından bir insanı kolayca çıkarmak bir cümleye bakıyor anlaşılan. Onun ardından yaşanan acıyı, o alışkanlığı yaşanmışlığı kimsenin düşündüğü yok. Bol bol okuyorum, dinliyorum sorguluyorum bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum bu yolda. Bu evlilik konusunu düşünmeye başladığımdan beri o kadar çok hata bulup düzelttim ki kendimde. Siz her şeyi nasıl bu kadar basite indirgeyebiliyorsunuz anlamıyorum. Ben belki erkek arkadaşımdan ayrılırım. Yahut onunla evlenirim. Ama sonunda sınavımda sonuna kadar savaşmış olacağım mı evet. Evlenirsem kazanmış olacağım. Ayrılırsam evleneceğim o insanla olan ilişkimde içim sonsuz bir rahatlık içinde olacak. Benim bakış açım bu. Kadın hakları diye diye bunu bir ego savaşına dönüştürmeyin. Kadın değerlidir. Evet kadına yapılan onca zulüm var. Evet erkeklerin %90 ı egoist ve baskıcı. Ama kadının gücünü zekasıyla yapabileceklerini yoksayıp ta. Kocandan boşan deme hakkını kendinizde nasıl bulursunuz bilmiyorum. Evet sizin ukala deyiminizde kafalar pırıl pırıl. Çünkü kötü bir yürekle bakarsan bu dünyaya seninde o kocadan bir farkın kalmaz. O bana hakaret ediyor diye ben kendimi ezdiriyor değilim o kendini; eşine, sevgilisine hakaret eden aşagılık bir insan konumuna düşürüyor. Biraz daha olumlu bakın hayata. Sonunda kendi yaralarınızı sarma gücünü kendinizde bulasınız. Ben şuan onun karşısında dimdik duruyorum. Konu sahibide eminim duracaktır. Hayatta kestirip atmadan da ka
Yok siz hiç endişe etmeyin. Gerçekten problemim olsa burada sayfalarca tavsiye isterdim. Çok sükür ben kendi başımın çaresine bakıyorum. Felsefik tatlış düşüncelerim bana bir hayli yardımcı oluyor çok şükür. Ben de kimseye otur kocana katlan yahut ben erkek arkadaşımın bu hareketlerini kabulleniyorum demiyorum. Hiç bir zamanda kabullenmedim. Sadece konu sahibini anladığımı belirtmek için yaşadıklarımdan örnek verdim. Düzgün bir üslupla kendi fikirlerimi önesürüyorum ama siz de cidden ne meraklısınız boşan, ayrıl.. sizden tavsiye istesem zaten konu açarım. Burda bi konu açılmış yorum yapıyorum. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak kendi fikrimi söylüyorum. Öncelikle bence yazdıklarımı doğru okuyup anlamalısınız. Bu kadar hararetli konuşmaya gerek yok. Burda sürekli saldırı halinde görüyorum sizlere. Ben gayet sakinim ama sizler nedense bir garipsiniz. Ben farklı mı konusuyorum. Konu sahibinin beni anladığını düşünüyorum. Ben sadece bir insana 5 yıllık eşinden ayrıl deme hakkını kendimde görmüyorum. Kimseyi gazlamanın manası yok. Yuvanın kolay kurulmadıgını kolay da yıkılmayacağını söylüyorum. Benim ilişkimde burda yazmadığım bir sürü etmen var. Ve ben bir çok şeyin üstesinden fazlasıyla geldim. Şimdi sadece yorulduğumu söylüyorum. Ayrılırım veya devam ederim zaten tavsiye istemiyorum. Benim ilişkimde sizin kendi yorumlarınıza güleceğiniz okadar farklı etmenler varki. Bunuda size değil konu sahibini etiketleyerek konu sahibine söyledim. Yani yaşadıklarımızdan ortak yanı anlattım tavsiyede bulundum. Yorum yapılmasını istesem enineeboyuna anlatır tavsşye isterdim konu açıp.Kendisininbeni anladığını düşünüyorum. Ben kimseye katlan demiyorum. Ama içine sizin gibi hararetli mesajlar yazarak gaz vermiyorum. Sakin olmakta fayda var. Bazı yapılacak şeyler var. Psikolog tur,kkitaptır aile fertlerini araya sokmaktır. Hala düzelmiyorsa yapılacak şey bellidir. Ama bu benim haddim değil. Ben konu sahibine yapılacak şeyleri yapması konusunda tavsiyeler verdim. Aynı şeyleri yaptım neticesini de az çok aldım.neden benim üstüme geldiğinizi de anlamıyorum. Lütfen herkes kendi işine baksın.Isinize karismak gibi olmasinda sevgiliykem herkes el ustunde tutulur sana sevgiliyken boyke davranan evlenince ne yaoar biliyor musun ?umarim yasayip gormez bu felsefik tatlis dusuncelerinle kalakalmazsin.....
Aramizda ki fark ne biliomusun ? Sen 25 ben 35 yasindayim ....ve 22 yasimdan beri defalarca bosanma davasi baktim.biraz hayat tecrubem var canim sana bir dal abla tavsiyesi verdim alirsin almazsin sana kalmis.heeeee bir de 11 yillik evliyim 2 cocugum var.insanlar degismez bebekler bile bir karakterle doguyor.......iyi insanlar ne eşine ne aşkina ne arkadasina ne de bir garsona kotu davranamaz insanlar sadece ikiye ayrilir duz .....iyiler ve kotuler......burda esine senin annen dogdugunda veterinere gitmeliymis diyen bir kotu var ve bu arkadasin tum kendine guvenini tuketmis bunlari anlaman icin biraz yasaman biraz tecrubelenmem lazim.....biraz aci cekmen kazik yemen .......ya da benim gibi işkence gormus dovulmus piskolojik siddet gormus aldatilmiş aşagilanmis kadinlarin 40 li yaslarini yasanmamis hayatlariyla ...pismanliklariyla ....yuzlesmen lazim....Yok siz hiç endişe etmeyin. Gerçekten problemim olsa burada sayfalarca tavsiye isterdim. Çok sükür ben kendi başımın çaresine bakıyorum. Felsefik tatlış düşüncelerim bana bir hayli yardımcı oluyor çok şükür. Ben de kimseye otur kocana katlan yahut ben erkek arkadaşımın bu hareketlerini kabulleniyorum demiyorum. Hiç bir zamanda kabullenmedim. Sadece konu sahibini anladığımı belirtmek için yaşadıklarımdan örnek verdim. Düzgün bir üslupla kendi fikirlerimi önesürüyorum ama siz de cidden ne meraklısınız boşan, ayrıl.. sizden tavsiye istesem zaten konu açarım. Burda bi konu açılmış yorum yapıyorum. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak kendi fikrimi söylüyorum. Öncelikle bence yazdıklarımı doğru okuyup anlamalısınız. Bu kadar hararetli konuşmaya gerek yok. Burda sürekli saldırı halinde görüyorum sizlere. Ben gayet sakinim ama sizler nedense bir garipsiniz. Ben farklı mı konusuyorum. Konu sahibinin beni anladığını düşünüyorum. Ben sadece bir insana 5 yıllık eşinden ayrıl deme hakkını kendimde görmüyorum. Kimseyi gazlamanın manası yok. Yuvanın kolay kurulmadıgını kolay da yıkılmayacağını söylüyorum. Benim ilişkimde burda yazmadığım bir sürü etmen var. Ve ben bir çok şeyin üstesinden fazlasıyla geldim. Şimdi sadece yorulduğumu söylüyorum. Ayrılırım veya devam ederim zaten tavsiye istemiyorum. Benim ilişkimde sizin kendi yorumlarınıza güleceğiniz okadar farklı etmenler varki. Bunuda size değil konu sahibini etiketleyerek konu sahibine söyledim. Yani yaşadıklarımızdan ortak yanı anlattım tavsiyede bulundum. Yorum yapılmasını istesem enineeboyuna anlatır tavsşye isterdim konu açıp.Kendisininbeni anladığını düşünüyorum. Ben kimseye katlan demiyorum. Ama içine sizin gibi hararetli mesajlar yazarak gaz vermiyorum. Sakin olmakta fayda var. Bazı yapılacak şeyler var. Psikolog tur,kkitaptır aile fertlerini araya sokmaktır. Hala düzelmiyorsa yapılacak şey bellidir. Ama bu benim haddim değil. Ben konu sahibine yapılacak şeyleri yapması konusunda tavsiyeler verdim. Aynı şeyleri yaptım neticesini de az çok aldım.neden benim üstüme geldiğinizi de anlamıyorum. Lütfen herkes kendi işine baksın.
Gordugum su ki esini surekli asagilayanlar yuzde 90 aldatiyor
Aramizda ki fark ne biliomusun ? Sen 25 ben 35 yasindayim ....ve 22 yasimdan beri defalarca bosanma davasi baktim.biraz hayat tecrubem var canim sana bir dal abla tavsiyesi verdim alirsin almazsin sana kalmis.heeeee bir de 11 yillik evliyim 2 cocugum var.insanlar degismez bebekler bile bir karakterle doguyor.......iyi insanlar ne eşine ne aşkina ne arkadasina ne de bir garsona kotu davranamaz insanlar sadece ikiye ayrilir duz .....iyiler ve kotuler......burda esine senin annen dogdugunda veterinere gitmeliymis diyen bir kotu var ve bu arkadasin tum kendine guvenini tuketmis bunlari anlaman icin biraz yasaman biraz tecrubelenmem lazim.....biraz aci cekmen kazik yemen .......ya da benim gibi işkence gormus dovulmus piskolojik siddet gormus aldatilmiş aşagilanmis kadinlarin 40 li yaslarini yasanmamis hayatlariyla ...pismanliklariyla ....yuzlesmen lazim....
Hanımefendi kendiyle bayanı bir tutuyor cnm .kendi bekar ama anlamıyor ki aynı evde sürekli baskı kurup aşağılayan kötü konuşan bir erkekle yaşanmaz. Hala araya aileler girsin demiş . Böyle bir durumda evli kal demek empati kurmamak demek dilim varmıyor bunu demeye açıkçası .Aslında size yeterince cevap yazılmış ama benim iletimi alıntıladığınız için ben de yazacağım.
Olay tek cümleden ibaret değil, duyarlıysanız önceki konulara bir bakın.
Kendi üzerinizden verdiğiniz örneklerle ilgilenmiyorum baştan sona saçmalık.
Size değerinizi ben anlatacak değilim.
Kötü yürek , ezmek, egoist davranmakla ilgili ithamlarınızı ciddiye bile almıyorum.
Soru şu , sürekli eşinden fiziksel, sözel, psikolojik şiddet gören ve bunu değiştiremeyen, özür bile dilenmeyen bir kadın boşanmalı mı? Evet boşanmalı.
Daha ne olması gerekiyor?
Kadın cinayeti, cinnet, aldatma?
Boşanma sınırınız ne?
Hanımefendi kendiyle bayanı bir tutuyor cnm .kendi bekar ama anlamıyor ki aynı evde sürekli baskı kurup aşağılayan kötü konuşan bir erkekle yaşanmaz. Hala araya aileler girsin demiş . Böyle bir durumda evli kal demek empati kurmamak demek dilim varmıyor bunu demeye açıkçası .
Barışırsa kendi bileceği iş cnm. Ama dediğin gibi normal bir durum değil . İnş akıllıca bir karara varmıştır konu sahibi.Ben bu üyenin derdini anlayamadım tam olarak.
Farklı yorumlara sonuna kadar açığız zaten forum burası binlerce farklı ses var.
Ama şu durumu yok imtihan yok ödül - ceza bilmem ne diye normalleştirmeye çalışmak yalnızca kendini kandırmak demek.
Ben de diyemiyorum... Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Konu sahibi de kayıp.
Barıştığını düşünüyorum.
Şu dünyada bit tanesi kadarız ve sen bok tanesi olan bu adamı kendine yük dert ediyorsun vallahi yazık ediyorsun kendine . İnsanın kendisine yaptığını kimse yapmazmış doğruEsimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?